Cum alegi rochia de seara perfecta pentru tine

De multe ori este foarte dificil ca sa gasesti locul de unde poti cumpara o rochie de seara pentru un eveniment deosebit, mai ales daca nu ai foarte mult timp la dispozitie.

Din fericire, cu ajutorul internetului, poti sa gasesti in Bucuresti saloane de moda unde se ofera clientelor ceva mai grabite rochii de seara de la designeri internationali celebri, daca nu vor ca sa astepte conceperea si confectionarea intr-un atelier de croitorie de lux a unei tinute de gala unice.

Pur si simplu accesezi site-urile de prezentare ale acestor saloane de moda pentru ocazii speciale, rasfoiesti acasa catalogul virtual al rochiilor de seara prezentate, iti alegi doua modele sau mai multe, in care crezi ca o sa arati senzational, avand grija totusi ca sa nu depasesti bugetul alocat acestei achizitii, iar apoi dai un telefon si faci o programare la sediul unde poti ca sa vezi in realitate piesele vestimentare alese.

Nu este bine ca sa te opresti in operatiunea de alegere preliminara  la un singur model de rochie, deoarece s-ar putea ca in momentul in care il vei proba sa constati ca, desi pe manechinul din imaginea de pe site arata excelent, tie nu iti sta deloc bine, nu mai exista in stoc masura ta sau, pur si simplu, nu te simti confortabil intr-o asemenea tinuta.

Iar o rochie de petrecere care este inconfortabil de purtat, oricat ar fi ea de frumoasa ca aspect si in tendinte, nu va fi o alegere potrivita, deoarece aceia din jurul tau vor percepe cu siguranta faptul ca nu te simti bine in ea.

Din aceste motive este recomandabil ca sa nu faci o obsesie din dorinta de a avea un anumit model de rochie si doar pe acela.

Alege mai multe tipuri, cu croieli si in culori diverse, de diferite lungimi si materiale, asa incat sa le poti analiza cu impartialitate cand le vei proba, din punctul de vedere al calitatilor si defectelor.

Cu toate ca o sa gasesti in cautarile tale de pe net si magazine ce au la vanzare directa rochii de seara in aparenta senzationale si la un pret neasteptat de mic, este destul de riscant ca sa iti comanzi una online, chiar daca dupa primirea coletului o sa ai posibilitatea, daca nu este potrivita pentru tine, ca sa o poti returna.

Mai bine apeleaza de la inceput la acele magazine care, desi au site-uri de prezentare a modelelor pe care le comercializeaza si pagini de Facebook atractive, iti ofera posibilitatea de a merge si la sediul lor fizic, din oras, pentru a proba tinutele dorite si unde, foarte important, ai ocazia ca sa intalnesti si un personal avizat, care iti poate oferi un ajutor nepretuit in gasirea acelei rochii ideale pentru tine, in care vei arata uimitor in seara de gala cand urmeaza ca sa o porti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!