Ciorapi medicinali varice, pentru confortul picioarelor tale

Am aflat ca se pot cumpara ciorapi compresivi la preturi avantajoase de la Catena, asa ca, daca aveti varice sau doar o oboseala acumulata dupa o zi grea la nivelul picioarelor, sper sa va fie de folos informatia asta.

Cine a inventat ciorapii medicinali compresivi in forma moderna?

Ciorapii medicinali compresivi au fost patentati in urma cu 169 de ani, in 1848, de catre William Brown, iar de atunci s-au raspandit in intreaga lume.

In comert exista mai multe tipuri de ciorapi compresivi

Exista ciorapi varice ce exercita o presiune usoara, dar si ciorapi medicinali de acest gen care genereaza la purtare o compresie mai puternica.

Oricum, trebuie sa retineti ca merita sa va achizitionati ciorapi compresivi Catena, indiferent daca aveti varice sau doar va confruntati doar cu un usor disconfort al picioarelor, cu dureri sau umflaturi dizgratioase. Produsele din farmacie sunt sigure din punct de vedere calitativ, iar pretul lor este accesibil.

Cum actioneaza o pereche de ciorapi medicinali compresivi la nivelul picioarelor?

Ciorapii de compresie, dupa cum spune si denumirea lor, preseaza venele. Mai precis, stransoarea este mai accentuata la nivelul gleznelor si din ce in mai usoara spre genunchi si chiar spre coapse, in cazul ciorapilor foarte lungi (colanti).

Efectul? Sangele este obligat ca sa circule natural, chiar daca exista niste probleme de sanatate de natura venoasa.

Este bine, inainte de achizitionarea unei perechi de ciorapi compresivi ca sa cereti sfatul medicului, deoarece exista si contraindicatii.

Daca aveti probleme de circulatie arteriala, spre exemplu, nu va aventurati sa purtati asemenea ciorapi fara o discutie prealabila cu doctorul de familie sau cardiolog, deoarece s-ar putea ca sa va agravati suferinta.

Ciorapii de compresie nu se cumpara pe reteta medicala


Desi poti cumpara o pereche de ciorapi varice fara niciun fel de prescriptie medicala, inclusiv online de pe site-ul catenapascupas.ro, medicul va poate indruma cel mai bine cu privire la produsul cel mai bun pentru dvs. din gama acestor articole medicinale, atat ca grad de presiune, marime, cat si ca model.

El va poate sfatui si daca acei ciorapi trebuie purtati noaptea si/sau in cursul zilei, pe ce perioada de timp a nume.

O pereche de ciorapi medicinali compresivi trebuie aplicati de preferinta, precum va imaginati, inainte ca picioarele sa se umfle.

Comanda ciorapi varice online, iar apoi fa miscare pana la Farmacia Inimii cea mai apropiata, spre a-i lua!

Aici, la Catena, puteti gasi ciorapi varice la un pret extrem de convenabil. Va invit ca sa intrati pe site-ul lor de prezentare si sa studiati oferta.

Este bine ca exista varianta de a-i comanda online si de a nu mai plati transportul acestora la domiciul dvs., desi este posibil, daca doriti ca acestia sa va fie adusi acasa de catre un curier. Cum se intampla asta? Pur si simplu scrieti in formularul de comanda ca doriti ca sa ii ridicati personal din farmacia Catena preferata (a carei adresa o veti indica).

Ciorapii medicinali sunt un adjuvant, nu un remediu contra varicelor!

O pereche de ciorapi medicinali compresivi nu este un leac miraculos pentru boala varicoasa, doar amelioreaza simptomele, face viata pacientilor mai usoara, nu impiedica agravarea in timp a bolii daca nu se iau concomitent si celelalte masuri de natura medicala recomandate de catre medicul dvs. curant.

Asadar, va invit ca sa va cumparati ciorapi compresivi Catena daca aveti varice, deoarece sunt utili si au un pret accesibil, dar nu va limitati la ei. Urmati si tratamentul complex indicat, daca vreti ca sa aveti o calitate mai buna a vietii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!