Un curs de stilist protezist unghii, promisiunea unei meserii de viitor

Cursuri de calificare in meserii din industria de beauty sunt tot mai numeroase si in tara noastra, pe masura ce a avea un aspect fizic agreabil nu mai este demult un simplu moft, ci a devenit o cerinta fundamentala pentru oricine vrea ca sa fie bine apreciat in societate, inclusiv sa aiba un loc de munca generos platit.

Din acest motiv, nu e de mirare ca se deschid noi si noi saloane de infrumusetare, atat in orasele mari, cat si in localitatile mai mici, unitati de prestari servicii de beauty ce au nevoie de personal specializat care sa ofere astfel de servicii de o calitate ireprosabila doritorilor.

A trecut vremea cand, daca vroiai ca sa devii coafeza, cosmeticiana sau manichiurista, era suficient ca sa te califici la locul de munca, "furand meserie".

Acum, vrei sau nu, trebuie ca sa mergi mai intai la un centru de pregatire specializat, iar la absolvirea cursului profesional respectiv sa obtii o diploma recunoscuta pe piata muncii.

Cursuri unghii false la preturi avantajoase

Multe tinere romance isi doresc ca sa se inscrie la niste cursuri unghii false bune, deoarece in acest fel pot ca sa invete sa isi faca singure acasa manichiura, dar si sa obtina o calificare la moda in prezent, transformand acest hobby intr-o meserie usoara, placuta si aducatoare de mari satisfactii, inclusiv de natura financiara.

In cadrul acestui curs de calificare, instructori experimentati ofera persoanelor inscrise (in mare majoritate femei) tot bagajul de cunostinte necesar din punct de vedere teoretic, dar si posibilitatea dobandirii efective a abilitatilor practice necesare in aceasta activitate profesionala in care indemanarea este esentiala, alaturi de un simt estetic dezvoltat.

Deschise tuturor acelora ce isi doresc ca sa afle tainele ingrijirii corecte a unghiilor, dar si secretele tehnicilor aplicarii unghiilor false in mod perfect, aceste cursuri nu au deloc preturi piperate, plus ca exista si posibilitatea achitarii lor in rate.

Extrem de utile, aici se pot afla informatii extrem de interesante despre morfologia mainilor si unghiilor, despre cum trebuie combinate diversele tipuri de materiale, despre combinatiile de culori, despre modul efectiv in care se aplica si se picteaza unghiile false.

Avand in vedere ca, spre deosebire de trecut, cand o manichiurista se limita in a curata, pili si taia manual in forme diverse unghiile clientelei, dupa care aplica diverse produse (lacuri de intarire, oja), in prezent in aceasta meserie de stilist de unghii se folosesc diverse echipamente moderne, care trebuie utilizate corespunzator pentru a nu produce prejudicii acelora ce beneficiaza de acest serviciu de beauty. 

Demn de stiut este si faptul ca acum exista posibilitatea de a urma un curs general de manichiura-pedichiura, dar si un curs specializat de aplicare unghii false, unde persoanele absolvente dobandesc calificarea in aceasta meserie relativ noua in Romania, de stilist protezist unghii.
Ce acte sunt necesare pentru a urma un curs profesional acreditat de stilist care aplica si picteaza unghii false?

Incrierea la un curs de stilist protezist unghii, la fel ca si la unul manichiura-pedichiura, necesita prezentarea urmatoarelor acte:

- actul de identitate (copie si original);
- certificat de nastere (copie si original);
- certificat de casatorie, daca este cazul si daca acea persoana si-a schimbat numele (copie si original);
- diploma de studii absolvite/foaie matricola (copie si original);
- o adeverinta medicala emisa de medicul de familie din care sa rezulte ca persoana respectiva este apta ca sa urmeze cursul de stilist protezare unghii (original).


Spre deosebire de adeverinta de la medic, care trebuie depusa in original, celelalte acte se depun in copie, originalele fiind cerute la inscriere doar pentru confruntare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!