Cos de Craciun special, pentru picnicurile 2018

Stiati ca in perioada Craciunului se achizitioneaza online cele mai multe cosuri cadou?

Explicatia este foarte simpla: in acele zile de febrile pregatiri pentru marea sarbatoare de la sfarsitul anului 2017, mai ales daca ai ghinionul ca sa locuiesti intr-un oras mare, precum Bucurestiul, vei observa cu stupoare ca timpul are cu totul si cu totul un alt ritm. Ba chiar mai multe, as putea spune...

Pe de o parte, el pare sa stea pe loc, desi lumea se afla intr-o continua vanzoleaza fara o logica aparenta, dar, concomitent, orele trec una dupa alta, intr-o curgere ametitoare, in conditiile in care tu parca esti paralizat, nemaistiind ce anume sa faci mai intai.

In aceste conditii, cu siguranta ca, daca vrei sa faci un cadou deosebit cuiva drag din familie sau pur si simplu unei persoane pe care o apreciezi, indiferent daca ai de gand ca sa il inmanezi personal sau sa il pui pur si simplu sub bradul traditional de Craciun, s-ar putea ca sa nu alegi in zapaceala momentului chiar ceea ce ar trebui.

Mai indicat ar fi ca sa te gandesti inca de pe acum la ce anume sa contina acel cos sarbatoresc, iar apoi sa il comanzi din vreme, pentru ca, precum prea bine stii deja, dupa 10-15 decembrie nici curierii nu mai aduc coletele asa cum ar trebui (nu ca in restul anului ar fi prea eficienti in materie de livrari!).

Imi place ca oamenii de la GiftSolution.ro au pus deja pe site-ul lor noile propuneri de cosuri cadou de Craciun, destinate antreprenorilor care vor sa faca niste surprize frumoase angajatilor, partenerilor de afaceri, unor clienti VIP.

Desi in primul moment un om obisnuit ar putea crede ca aceste daruri speciale sunt doar din categoria cosuri Craciun business, nu este deloc asa.

Preturile produselor GiftSolution sunt accesibile, de aceea, daca vrei, spre exemplu, asemeni mie, ca sa ii faci un cadou deosebit doctoritei care te-a ajutat ca sa invingi in lupta cu o afectiune grava in acest an, poti sa te orientezi catre un cos plin cu produse rafinate.

Iata ce m-am gandit ca sa contina darul meu de Craciun:



Intr-un cos special, pe care il va putea folosi doamna doctor si la vara, la un picnic, vreau sa fie asezate elegant o sticla cu vin rosu Sangiovese di Toscana Cecchi, un Panettone cu stafide si coaja de portocala ambalat si decorat manual, Torrone cu alune Di Gennaro, o tableta de ciocolată Belgian Chocolate creams cu mocha, un pachet cu biscuiti cu ciocolata si pere Amaretti Virginia, un sos aperitiv Salsa Bruschetta Granda Tradizioni, o alta tableta de ciocolata cu 52% cacao si rodie Chocolaterie de Provence, un pachet cu paste tagliolini cu ou si spanac Dalla Costa, plus o sare de mare speciala AM Spices.

In plus, pentru ca darul meu de Craciun va fi concomitent si unul util, nu doar gustos, cosul de picnic va include si niste accesorii utile: farfurii, cani, tacamuri.

Folia profesionala pentru cadouri si funda decorativa vor face ca acest cadou sa fie unul cu adevarat special.

Nu-i asa ca arata intr-un mare fel?

Daca vrei si tu ca sa iti alegi unul asemanator, el poate ca sa fie comandat la un pret convenabil de pe site-ul giftsolution.ro, din cadrul categoriei speciale Cosuri cadou de Crăciun: https://www.giftsolution.ro/cosuri-craciun/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!