Nu trai pe Pilot Automat, traieste pe Pilot Frixion!

De cate ori nu ne-am trait de viata, nu am spus cuvinte pe care nu le-am gandit si apoi ne-a parut rau, de cate ori am fi vrut ca sa avem o bagheta magica sau macar un pestisor de aur care sa ne indeplineasca trei dorinte prin care sa refacem cursul unor evenimente de la un moment anterior? De multe ori, nu-i asa?Din nefericire, acest momente de trezire dureaza foarte putin, ca si dorinta de a avea un mijloc prin care sa putem indrepta lucrurile si iarasi ne lasam dusi de val, iar in noianul de noi greseli le uitam pe cele vechi.


Iata ca exista un roller special, ce poarta denumirea de Pilot Frixion, importat în România exclusiv de Dacris. pe care ar trebui ca sa il aiba oricine. Implineste 10 ani anul acesta!

Stiu, a apus vremea scrisului de mana, dar cu toate acestea, de multe ori suntem invatat la seminariile de seara, in care diversi traineri ne invata cum sa ne formulam obiective si cum sa stabilim strategii minune spre a le duce la indeplinire, ca sa punem mana pe un instrument de scris, lasand tastele laptopului sa se odihneasca si sa asternem ceea ce gandim pe o coala de hartie.

Apoi sa modificam , sa completam, pe masura ce datele reale se schimba. Nimic mai potrivit decat un asemenea Pilot Frixion care este un soi de ancora NLP ideala pentru a ne conduce viata.

Cu un asemenea roller magic viata pe pilot automat dispare si noi putem sa ne bucuram mai bine de fiecare clipa.

Fiecare dintre noi avem momente trecute pe care le-am vrea sterse si inlocuite cu altele...

Incepand cu scrisorile adresate celor dragi, epistole in care, poate, in slovele carora nu am picurat, poate, toata caldura de care am fost capabili...

In ce ma priveste, as fi dorit ca sa inlocuiesc prea multele texte scrise la calculator in ultimii mei ani cu scrisul de mana. Probabil textele ar fi fost mult mai frumoase, mult mai din suflet scrise...

Dar nu e timpul trecut!

Iar primul pas este ca sa imi procur un roller Pilot Frixion albastru ca un cer senin de vara. Pentru un nou inceput!


papetare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!