Un pix magic pentru modificarea istoriei tale de viata: Pilot Frixion!

Pilot roller
Ti-ai dori un roller magic cu ajutorul carui sa poti sterge toate clipele urate din viata ta?

Cu siguranta, da!

Se zice ca viata oricarui om este o carte in care este cuprinsa deja povestea lui, chiar inainte de a se naste.

Si totusi, daca am avea intr-adevar liber arbitru si am putea ca sa stergem macar cate ceva, asa, prin capitolele cele mai importante. Nu ar fi grozav?

De pilda, in cazul meu, poate as vrea sa sterg confruntarile sterile cu niste oameni care oricum nu intelegeau mare lucru din modul meu de a gindi, de a fi.

Oameni mai intelepti decat mine spun ca este vorba de praguri vibrationale diferite. Nu neaparat mai joase, pur si simplu diferite. Nu poti comunica deloc cu oameni care sunt pe o alta frecventa si atunci, nu e mai bine, intr-o viata atat de scurta ca sa nu ne mai intersectam inutil cu ei?

Nu de alta, dar unii dintre ei pot ca sa fie atat de nocivi incat te pot face ca sa te porti altfel decat ai vrea, decat esti tu in realitate si cu aceia dintre semeni cu care ai o compatibilitate excelenta.

As vrea ca sa imi fac o lista cu toti  cunoscutii mei trecuti si prezenti pe care sa o scriu cu  un roller magic Pilot Frixion. (Stiati ca pixul minune importat de Dacris implineste 10 ani in 2017?)

Apoi sa ii sterg definitiv din viata mea pe aceia care nu mi-au adus decat prejudicii sau care, pur si simplu mi-au consumat inutil clipe pretioase din viata.

Iar celorlalti as vrea ca sa le multumesc din suflet ca sunt alaturi de mine si ca impruena reusim ca sa ne facem o viata asa cum ne dorim noi, rescriind macar un pic istoriile noastre personale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!