Pestera Sfantului Andrei, un punct energetic formidabil din Romania

SIXT New Kopel, prin proiectul  #AlwaysYes to Romania, invita turistii autohtoni si straini ca sa ajunga prin locuri inedite cu ajutorul unor masini inchiriate.




Probabil ca unul dintre primele locuri unde mi-as dori ca sa ajung cu o asemenea masina este in Dobrogea, la Pesterea Sfantului Andrei.

Din punctul meu de vedere (si nu doar al meu!) este un loc unde exista o energie aparte si unde sunt mari sanse ca o dorinta pe care ti-o pui sa se indeplineasca, indiferent daca esti sau nu credincios practicant.

Locul este unul cu adevarat special, lucru cunoscut de cei familiarizati cu punctele energetice din tara noastra.


Pur si simplu, daca reusesti ca sa patrunzi acolo (am asistat candva la o scena in care anumite persoane pur si simplu au fost oprite de gardienii nevazuti ai pesterii de a pasi inauntru!), ai sansa ca sa intri in starea de flow, precum spune Bruno Medicina in vestiteel sale workshop-uri. Rezultatul? Daca energia dorintei tale se afla pe aceeasi vibratie cu aceea a Universului, in scurta vreme o sa vezi ca ceea ce visezi ce va materializa. 





Nu este poveste, marturii sunt berechet in acest sens, din partea acelor care au trecut pe acolo.



Drumul nu este dificil, se poate ajunge lejer cu o masina (inclusiv cu una inchiriata de la SIXT NEW KOPEL), asa incat ar fi pacat ca sa nu faceti o calatorie intr-o zi din aceasta toamna calduroasa, pe meleaguri dobrogene, spre a lasa un biletel cu ceea ce va doriti in pestera amintita din localitatea Ion Corvin, judetul Constanta. In apropiere, la nici 2000 de metri distanta, se afla Cismeaua lui Eminescu, iar la doar 4 km, drumul Constanta - Orsov.


Chiar merita sa ajungeti, daca va doriti o stare de flow care sa faca loc minunilor in viata voastra!  SIXT Rent a Car va poate ajuta in acest sens!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!