Scaune energizante pentru bucatarii vesele

Oferta de scaune de bucatarie din lemn de pe ScauneOnline.ro este foarte interesanta din punctul meu de vedere, de aceea va invit si pe voi sa o vedeti, mai ales daca sunteti in curs de reamenajare moderna a bucatariei.

Eu mi-am renovat de curand apartamentul si, pentru ca actualul alb al peretilor prea aducea a spital, am decis ca sa inveselesc spatiul cu o mobila "mai altfel", incarcata de energie pozitiva.

Probabil ca stiti reclama aia de la tv cu tipa nonconformista care isi doreste niste pereti colorati WOW. Ei bine, eu vreau ca obiectele din casa sa fie asa, foarte zglobii.

Bine, nu prea mult, ca sa nu oboseasca creierul niste explozii de nuante tari, dar nici prea putin, ca sa fie totul Yin, foarte-foarte tern.

Daca ar fi sa ma refer la piesele de mobilier din bucatarie, am fost extrem de fericita cand am vazut in magazinul de scaune online constantean de care va povestesc acest model cu tapiterie textila multicolora si picioare de lemn.

Nu-i asa ca are niste ochisori negri foarte jucausi, plus un zambet larg, tare haios, scaunelul asta?






Trebuie sa recunoasteti ca este o piesa de mobilier foarte diferita de acele scaune bucatarie ieftine, de talcioc, care, nu doar ca arata de parca ar fi mostenite de la strabunica, dar se mai si dezmembreaza dupa doar cateva luni de folosire.

Eu prefer ca sa combin modernul cu accente clasice, de aceea am ramas la varianta de achizitii scaune online cu picioare de lemn si tapitate cu materiale textile.

Dupa cum observati din fotografia de mai sus, am ales un scaun bucatarie tip "scoica" cu o baza confectionata din lemn de fag.

Forma sa confortabila reprezinta o promisiune certa pentru faptul ca acela ce va sta pe un asemenea scaun isi va ameliora durerile de spate.

Aici, pe Scauneonline.ro, stiam de mai demult ca voi gasi niste mobilier care sa se potriveasca de minune cu dorintele mele in materie de amenajare interioara moderna a bucatariei, motiv pentru care nu m-a surprins cand am depistat doar in cateva secunde ceea ce cautam. Au filtre de selectare a produselor extrem de intuitive, de aceea, a fost suficient ca sa aleg categoria de scaune bucatarie, pentru a ajunge la sectiunea favorita. Nu asta vrea orice client internaut: sa ajunga blitz la produse?

Asta ca sa nu mai vorbesc ca articolele de mobilier din acest magazin au o calitate ireprosabila, desi au toate niste preturi extraordinar de convenabile. 


Aceste modele de scaune online sunt extrem de interesante, deoarece au design curajos, in tendinte, iar multe dintre ele sunt nu doar functionale, ci si versatile, putand juca rolul atat de scaune bucatarie ieftine, cat si de scaune pentru living extrem de aspectuoase.

Desi arata intr-un mare fel, au preturi extrem de accesibile, asa incat oricine si le poate achizitiona fara probleme.

Acum, sincer sa vorbim, daca as fi vrut ca sa cumpar un scaun de bucatarie dintr-un showroom de fite, in genul celui ales de mine de la Scauneonline.ro, cu certitudine m-ar fi costat de minim 3-4 ori mai scump.

Mai exact, cu banii cheltuiti pe patru scaune de-a gata aici, as fi putut achizitiona de-abia unul singur dintr-un magazin de lux si, cu siguranta, nu atat de frumos colorat.

Transportul produselor cumparate de catre clientii internauti din magazinul Scauneonline.ro este gratuit la comenzi de peste 70 de lei, iar garantia articolelor este in general de 24 de luni, asa incat va recomand sa va alegeti si voi de la ei scaunele preferate. Chiar merita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!