Un tensiometru de brat japonez, util in orice familie

Comanda aparatul de masurat tensiunea Sendo Advance, daca vrei ca sa ai siguranta unor masuratori de o precizie nipona chiar la tine acasa.

De ce sa cumperi un tensiometru de brat?

Iata o intrebare la care cunosti in mare parte raspunsul, mai ales daca traiesti intr-o zona urbana si esti coplesit zilnic de o multime de factori stresanti, care te agreseaza din toate directiile.

Hipertensiunea arteriala este o inamica a sanatatii extrem de periculoasa, care sta la baza a unor boli teribile, ce pot conduce inclusiv la deces, nu degeaba este supranumita "ucigasa tacuta". 

Atacuri de inima, accidente vasculare la nivelul creierului, iata probleme ce pot porni de la o crestere a tensiunii peste limitele normale.

Daca medicul deja ne-a avertizat ca tensiunea noastra este oscilanta ori prea mare, este obligatoriu ca sa ne monitorizam regulat nivelul acesteia, folosind unul dintre acele modele de tensiometre de brat fiabile existente in farmacii, in care sa avem incredere deplina.

Feriti-va de aplicatii online de masurare a tensiunii arteriale

In niciun caz nu trebuie apelat la aplicatiile inlocuitoare de tensiometru pentru smartphone, considerand neintemeiat ca in acest fel o sa fie obtinute aceleasi rezultate ca si in situatia in care testarea tensiunii arteriale s-ar realiza cu un dispozitiv medical specializat in asemenea masuratori importante.

Orice s-ar spune, un monitor care verifica tensiunea precis, dar care mai are si alte functii utile, menite sa ofere indicii importante despre starea de sanatate, este indispensabil in orice casa. 

Cu atat mai mult cu cat este un dispozitiv ce poate ca sa fie utilizat de catre toti componentii familiei.

In materie de preturi, o sa vedeti ca in farmacii exista tensiometre de brat ieftine, dar de foarte buna calitate, provenite de la branduri celebre,  care nu va vor secatui absolut deloc bugetul.

Desigur, ideal ar fi ca sa va sfatuiti cu medicul de familie sau cu medicul specialist cardiolog inainte de a achizitiona un anumit model de tensiometru de brat, dintre cele existente in comert, desi, precum banuiti, nu aveti nevoie de reteta de la doctor cand il procurati (preferabil de la farmacie).

Motive pentru care ai nevoie de un tensiometru acasa, chiar daca mergi regulat la medic

Unii bolnavi de inima ar putea crede ca, daca merg regulat la doctor, nu mai au nevoie de un tensiometru, dar nu este deloc asa. Mai mult decat atat, chiar si in cazul celor sanatosi este indicat ca acestia sa isi masoare regulat tensiunea arteriala.

Iata intr-o enumerare succinta de ce este nevoie de un asemenea dispozitiv de monitorizare acasa:

- la orice emotie puternica, negativa sau pozitiva, tensiunea arteriala poate creste periculos de mult;
- cand o persoana isi schimba pozitia brusc pot aparea fluctuatii ale tensiunii (inclusiv la ridicarea rapida de pe scaun sau din pat);
- daca un bolnav urmeaza anumite tratamente medicamentoase sau chiar daca o persoana tine anumite diete sau face exercitii de fitness solicitante tensiunea poate creste.


Criterii in alegerea unui tensiometru de brat bunCand alegeti un aparat de masurat tensiunea de brat, trebuie sa aveti in vedere atat performantele tehnice, caracteristicile particulare are diferitelor modele, dimensiunile dispozitivului, culoarea acestuia, design-ul exterior, producatorul.

Desigur, mai trebuie analizate si cam la ce preturi sunt comercializate acestea in diverse magazine fizice sau din online, dar, precum o sa vedeti, daca faceti o cautate pe net, ele sunt accesibile.

Dispozitivele medicale de masurat tensiunea Sendo

Un tensiometru de brat Sendo este o alegere foarte buna deoarece:

- datorita tehnologiei HIRA permite analiza frecventei batailor neregulate ale inimii;
- validarea rezultatelor masurate sa face in conformitate cu cele mai recente protocoale de specialitate - ESH;
- manseta este confectionata din materiale prietenoase cu piele, care sunt non-alergenice;
- are o manseta standard pentru brate intre 22 si 32 cm circumferinta, dar optional se poate solicita si o manseta mare pentru circumferinte de 32-45 cm;
- are sistem de avertizare daca manseta nu este pusa corect;
- masuratorile sunt fidele si deoarece sunt reduse la minim erorile umane;
- se poate alimenta fie la curent, cat si cu baterii (4 x AA);
- dispozitivul se pastreaza intr-o cutie de protectie speciala;
- produsul are o garantie de 5 ani.

Dupa mine, aceste tensiometru de brat Sendo este un dispozitiv ideal pentru intreaga familie, pe care, la un pret accesibil, il poti achizitiona si tu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!