Jidvei, vinul Revelionului 2018

Daca iti plac parfumurile de calitate, hainele elegante care transced tendintele efemere ale modei, cu certitudine nu refuzi nici un vin bun, multiplu medaliat, la diferite competitii de profil din tara si sin strainatate.

Jidvei a adus doua game de vinuri speciale in noul magazin online shop.jidvei.ro, produse ce se puteau gasi pana de curand doar in unitatile HoReCa de top, nefiind accesibile marelui public pentru a fi cumparate "pentru acasa".

Cum nu toti dorim ca sa petrecem evenimentele speciale (zile de nastere, Craciun, Revelion etc.) in localuri publice, este bine ca avem de-acum posibilitatea ca sa cumparam online vin de foarte buna calitate, la un pret relativ accesibil (vinul premium nu este facut pentru a te imbata cu el, ci a-l savura pe indelete!).

Cu certitudine, cine a baut o data un pahar de vin sin soiuri selectionate, cu un gust divin, nu se va mai intoarce prea curand la marcile calitate inferioara. Si aici se aplica intelepciunea din batrani: "Decat mult si prost, mai bine putin si bun!".

Un vin calitativ are o aroma si un parfum care iti vor rasfata simturile si iti vor ramane in memoria olfactica, gustativa si chiar vizuala multa vreme de acum inainte.

Pentru ca in curand vor urma Sarbatorile de Iarna, te invit ca sa iti bucuri invitatii si pe tine insuti/insati cu un vin Jidvei din gamele Owner’s Choice si Mysterium.

Un pahar cu o asemenea bautura deosebita, naturala, de exemplu   Ana Chardonnay, va putea chiar inlocui cu brio sampania la cumpana dintre ani si va face trecerea in 2018 una cu adevarat speciala.



Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!