Evitati blocajele din traficul urban calatorind pe hoverboard

Marile orase ale tarii devin tot mai aglomerate, masinile cuceresc din ce in ce mai mult spatiu, asa incat motocicletele, care pareau pana nu demult o buna solutie pentru a te strecura printre bolizii pe patru roti nu mai reprezinta o varianta perfecta de miscare rapida in traficul urban.

Este nevoie de un mijloc de transport motorizat mult mai mic, mai suplu, care sa permita celui ce il foloseste sa ajunga in viteza, din punctul A in punctul B, fara a ramane blocat in trafic.

Mai mult decat atat, este nevoie de un transportor care sa poate sa fie utilizat legal inclusiv pe trotuar, fara a deranja foarte mult pietonii.

Iata de ce vanzarile de hoverboard-uri au crescut considerabil in ultima vreme, pentru ca ele dispun de niste motoare electrice relativ performante care permit calatorii confortabile pe distante scurte sau medii.

In plus, o persoana din mediul urban poate sa combine inteligent diverse mijloace de transport in comun cu deplasarile pe un hoverboard, penny board sau trotineta electrica pliabila, renuntand la masina personala, daca isi doreste sa nu piarda timp pretios stand in coloana pe traseu la orele de varf.

Ce-i drept, cel mai bine este sa se opteze pentru varianta de a merge pe spatiile destinate biciclistilor, mai degraba decat pe trotuar, pentru ca, in situatia in care va doriti o viteza mai mare de deplasare, sa nu loviti pietonii din greseala. Doar ca nu peste tot exista asemenea piste pentru amatorii de mers pe doua roti.

Mai ales daca sunteti incepatori si ati invatat sa mergeti pe o suprafata plata, fara obstacole, o sa va fie la inceput destul de dificil ca sa va descurcati in primele calatorii urbane pe scuterul electric, dar cu timpul o sa deveniti tot mai experimentati si o sa indragiti acest mijloc de deplasare personala nepoluant, care va duce cu un pas mai aproape de viitor.

Exista hoverboard-uri pentru distractie, hoverboard-uri pentru sport, precum si hoverboard-uri pentru deplasarile cotidiene.


In functie de ce asteptari aveti de la viitorul vostru scuter electric puteti alege un model cu dimensiunea rotilor mai mica sau mai mare.

Daca va doriti sa faceti diverse acrobatii pe hoverboard e bine sa alegeti unul cu roti de un diametru redus, pentru a putea avea o mai sigura manevrabilitate a device-ului.

Daca, in schimb, va doriti ca sa folositi aparatul electric de deplasare personala pentru a merge prin oras renuntand la masina, cel mai intelept este sa va orientati catre un model cu roti mai mari, deoarece in acest fel o sa aveti parte de o mai buna stabilitate pe timpul calatoriei si o sa faceti fata cu brio trecerii peste suprafetele accidentate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!