Trambuline pentru copii speciale găsești la Nichiduță!

Trambulinele copilăriei noastre erau reprezentate de cele mai multe ori de paturile cu arcuri sau de canapele din sufragerie, spre disperarea părinților care încercau zadarnic ca să ne oprească de la a mai țopăi in lipsa lor asemeni unor canguri în miniatură.

Uite că vremurile s-au schimbat, iar acum magazinele de jucării online, precum vestitul Nichiduta.ro, au în ofertă și o mulțime de trambuline pentru exterior sau interior care pot face fericit orice copil.


jucarie exterior copii


Nu există jucărie mai grozavă decât o trambulină, trebuie ca să recunoașteți cinstit!

În lumea întreagă s-au făcut numeroase studii cu privire la trambulinele pentru copii și rezultatele acestora au confirmat ceea ce noi știam de multă vreme: peste 90% dintre cei mici adora să facă sărituri la trambulină ori pe un înlocuitor al acesteia (pat, canapea etc.).

Trambulinele de exterior sau interior, precum calitativele  trambuline berg pe care le puteți cumpăra de pe site-ul nichiduta.ro, nu doar că sunt foarte amuzante, dar aduc și importante beneficii pentru sănătate, ba chiar și cu privire la dezvoltarea psihică a celui mic.

Beneficiile pentru sănătate aduse de o trambulină pentru copii

Nu există un antrenament mai bun pentru mușchii picioarelor decât o asemenea jucărie specială. Când sare pe o trambulina un copil va fi extrem de fericit și va face sport chiar fără ca să bage de seamă.

Săritul la trambulină reprezintă un adevărat antrenament cardiovascular.

Specialiștii au confirmat faptul că a sări la trambulină crește rezistența fizică a copilului și îi asigură o sănătate mai bună a inimii.

Flexibilitatea sporită a articulațiilor.

Datorită efortului fizic făcut de prichindelul care sare pe o trambulină, flexibilitatea articulațiilor lui sporește, concomitent cu întărirea și dezvoltarea armonioasă a musculaturii.

Sănătatea osoasă are de câștigat dacă îi cumpărați copilului o trambulină.

Efectuarea de sărituri și regulate de către cel mic îi va consolida acestuia densitatea osoasă și musculară,  va preveni rupturile de oase și îi va permite copilului să se dezvolte armonios.

Săritul la trambulină, șansa dobândirii unui mai bun echilibru fizic și mental

Precum vă imaginați, săritul la trambulină dezvoltă capacitatea copiilor de a fi conștienți de centrul lor de greutate, automat postura li se îmbunătățește cu timpul, pot ca să aibă o mai bună coordonare a mișcărilor.

În plus, forțează creierul să funcționeze mai bine, ambele emisfere cerebrale trebuie să coopereze pentru ca micuțul săritor pe trambulină să își mențină echilibrul când va cădea înapoi, după ce s-a înălțat în zbor de pe platforma acesteia cateva zeci de centimetri.

Beneficiile de ordin psihic pe care o trambulină pentru copii le aduce

Permite dezvoltarea stimei de sine a copilului.

Micuțul căruia părinții i-au cumparat o trambulină personală va fi invidiat de către vecinii de vârsta lui și de colegi, va putea să își facă mai ușor prieteni pe care se îi invite să se joace alături de el.

Creșterea puterii de concentrare.
Dezvoltarea capacității de focusare pe menținerea echilibrului în aer atunci când sare pe o trambulină, dar și de a încerca tot soiul de scheme, îl va  face pe copil ca să își depășească limitele și să fie mândru de ceea ce va realiza cu timpul.

Mărește succesul la învățătură.
Surprinzător poate, deoarece săriturile la trambulină nu se pot face fără o coordonare corespunzătoare în privința mișcărilor corpului. copiii care au o trambulină personală vor obține rezultate mai bune și la școală, deoarece vor învăța ca să își păstreze mai bine echilibrul în diverse situații, se pot concentra mai bine, vor asimila mai bine cunoștintele noi, vor lua decizii corecte într-un timp mai scurt. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!