Inele argint cu pietre, cadouri frumoase de Mărțișor dorite de femei

martisoare argint

Inele din argint meșteșugite, pentru mame și iubite  


Podoabele  handmade din metale nobile la prețuri rezonabile, indiferent că este vorba de inele argint, coliere, brățări sau cercei din același material, mai ales dacă sunt înnobilate și cu pietre semiprețioase, vor fi întotdeauna cele mai frumoase surprize pe care să le pot primi în luna martie femeile de orice vârstă.Dacă nu ești în București sau dacă ai ratat marea expoziție cu vânzare de la Sala Palatului ce a avut loc la începutul lunii februarie 2018, nu este totul pierdut: pe internet există suficiente oferte în magazinele specializate de unde se pot achiziționa bijuteriile dorite de către bărbați spre a le surprinde plăcut pe femeile din viețile lor, fie ele soții, iubite, mame sau surori.De ce bijuterii de argint cu pietre naturale semiprețioase?


În afară de frumusețea lor deosebită, precum se știe, aceste giuvaieruri sunt recunoscute din epoci îndepărtate că aduc și importante beneficii pentru sănătate.


Indiferent că este vorba de inele de argint, cercei, coliere, pandantive sau brățări, încă din vechime ele au fost purtate încă din vechime inclusiv în scop terapeutic.


Beneficii pentru sănătate aduse de bijuteriile din argint


1. Argintul are proprietăți antibiotice, de sterilizare, anihilând bacterii, virusuri și ciuperci periculoase.


2. Argintul are proprietatea de a face o echilibrare excelentă a altor elemente existente în organismul uman, de aceea este foarte important pentru sănătate.


3. Bijuteriile din argint ajută inclusiv vasele sanguine ca să își păstreze o bună elasticitate, are proprietăți de vindecare și de refacerea  rapidă a pielii în caz de răniri superficiale.


4. Cercetările recente au arătat că inelele de argint cu diverse pietre naturale  au puterea de a reduce inclusiv unele simptome ale artritei.


5. Argintul are proprietatea de a-și schimba culoarea în funcție de substanțele toxice cu care vine în contact (la fel ca și bijuteriile din cupru), de aceea el poate să dea indicii valoroase în cazul în care persoana ce poartă una sau mai multe podoabe confecționate din argint suferă de anumite afecțiuni de care, poate, nici măcar nu era conștient.


În România se poartă foarte mult bijuteriile de argint, chiar mai mult decât cele de aur, popularitatea lor fiind dată atât de frumusețea intrinsecă pe care acestea o au, cât și de accesibilitate pe care o prezintă din punctul de vedere al prețurilor.


Mai ales persoanele tinere adora bijuteriile de argint.  Nu sunt deloc costisitoare și, foarte important, pot fi adaptate mult mai ușor  la diverse ținute, spre deosebire de bijuteriile confecționate din aur.


Având ca trăsătură importantă robustețea, durabilitatea, când vorbim de niște inele handmade din argint, putem spune că există în magazinele online prestigioase, precum Mystery Lines, o gamă extraordinar de largă de modele, care de care mai frumoase, mai speciale.


Prețul mic permite persoanelor care preferă bijuteriile din argint ca să își creeze un stil propriu și, de ce nu, să își alcătuiască în timp adevărate colecții de inele din argint, coliere, brățări, pandantive, cercei.


Sofisticate și accesibile în egală măsură, bijuteriile cu pietre naturale sunt în prezent la mare căutare, pentru multe persoane nefiind nimic mai frumos decât un inel handmade din argint înnobilat cu o piatră creată de natură.


Pentru bijuterii se utilizează atât pietre naturale brute,  dar mai ales acelea tăiate și lustruite diferite forme (pietre semiprețioase rulate, cum mai sunt ele denumite).


Talentul bijutierilor este acela care transformă o piatră obișnuită extrasă din natură într-una cu adevărat deosebită.

Oricum, fiecare piatră naturală are în afară de valențele estetice incontestabile și anumite proprietăți terapeutice, de aceea este bine ca înainte de a purta o anumită bijuterie de argint cu piatră să ne informăm de pe internet ce beneficii poate să aducă energiile sale speciale din punctul de vedere al sănătății.


Mystery Lines este un magazin de bijuterii handmade cu pietre semiprețioase cu adevărat deosebite:  brățări, coliere, cercei, pandantive cu virtuți ezoterice.


Așadar pentru o persoană care crede în litoterapie, adică în acele proceduri de vindecare cu folosirea pietrelor naturale semiprețioase, un asemenea cadou prețios - un giuvaier de argint, primit în luna lui Mărțișor nu poate să fie decât binevenit.


Se găsesc la secțiunea INELE de pe site-ul mysterylines.ro, la niște prețuri accesibile, bijuterii cu pietre diverse, frumos montate, care vor aduce un plus oricărei ținute.


Iată doar 2 propuneri de asemenea inele din argint cu piatră handmade:


Inel cu piatră Onix negru


martisor terapeutic onixLa ce este ajută un asemenea inel din argint special cu onix negru din punct de vedere ezoteric?

Onixul este o piatră ce are are în mod normal culoarea neagră (deși se întâlnește și în alte nuanțe) și reprezintă o varietate de cuarț o duritate de 6 - 7 pe o scala a durităților cu gradații de până la 10. Este lucios și  se extrage din țări precum Brazilia, Canada, India, Rusia, Africa de Sud etc.


Onixul este o piatră interesantă și datorită faptului că este recomandat cam pentru toate zodiile, diferențele constând numai în funcție de culoarea pe care această minune a naturii o prezintă.


De sute de ani se știe că onixul este un talisman norocos pentru Balanță, dar și pentru aceia născuți sub influența vibrațională a numerelor 3 și 6.


Fiind o piatră deosebită, are un efect important împotriva unor boli grave, dar mai ales  asupra atacurilor infoenergetice, a magiei negre și blestemelor.


În plus, se cunoaște deja că onixul permite o focusare mai bună pentru activitățile zilnice, sporește creativitatea și intuiția, încrederea în sine, pofta de viață.


Deoarece este foarte bună pentru autoechilibrare, făcând parte dintre acele pietre naturale care curăță aura excelent, întregul sistem de chakre principale, onixul este utilizat de către cunoscători pentru meditație.


Fiind o piatră naturală care energizează apa, având în vedere că organismul uman conține în proporție chiar și de peste 80% apă (variațiile cantitative depinzând de vârstă), este firesc ca să fie o piatră foarte folositoare, aducătoare de noroc și de protecție.


Inel cu piatra de onix verde


inel argint piatra verdeOnixul verde, mai puțin întâlnit, este asociat cu chakra inimii și planeta Mercur.


O bijuterie de argint înnobilată cu o asemenea piatră ajută la dezvoltarea capacității de a vorbi in public, a creativității, a exprimării mai ușoare a sentimentelor și gândurilor.


Onixul verde face legătura între primele trei chakre inferioare și cele trei chakra superioare.


Un inel de argint handmade cu onix verde aduce liniștea, ușurează de orice tensiune, stres, temere, creează un sentiment pozitiv, este un sprijin mental care ajută la luarea unor decizii cu înțelepciune în momentul în care viața așterne provocări în cale.


Ezoteriștii spun că acest inel cu piatră verde de onix ar fi bine ca să fie purtat pe degetul arătător al mâinii stângi.


Iată de ce, dacă vă doriți un mărțisor deosebit pe care să îl dăruiți femeii iubite, un inel cu o piatra verde de onix este o alegere excelentă. Brandul Mysterylines vi-l oferă la un preț excelent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!