Cele mai durabile ceasuri din lume

Ceasurile Casio au fost și vor fi mereu la modă, datorită
filosofiei care stă în spatele proiectării lor.

Oameni de pe întreg globul le îndrăgesc, iar iubitorii români de ceasuri nu fac nici ei excepție.

Poate nu arată la fel de luxos precum niște ceasuri elvețiene purtate de miliardarii momentului, dar sunt niște accesorii grozave care adaugă un plus oricărei ținute, fie de masculină sau de damă.

Mai ales bărbații sunt înnebuniți după aceste ceasuri Casio, deoarece au niște caracteristici imbatabile, ce le fac superioare multor altor branduri cu notorietate.

Durabilitatea este principala caracteristică ce le fac atât de deosebite, mulți fani considerându-le aproape indestructibile, mai ales dacă ne referim la G-Shock, acea gamă a brandului amintit care este prezintă garanția de a rezista chiar și la adâncimi ale apei și de 100 de metri, precum și unei căderi de la 10 metri, adică de la o înălțime comparativă cu a unui bloc sau vile cu trei etaje.

Și ne referim la modelele din colecția G-Shock obișnuite, variantele premium rezistând chiar și la adâncimi de 200 de metri adâncime, așa încât aceia ce iubesc scufundările profunde în ocean se pot baza pe ele.

Dar aceste ceasuri fantastice nu doar că măsoară timpul. Ele sunt dotate mai nou și cu un cronograf, cu un cronometru performant, au conectivitate Bluetooth, un altimetru încorporat, o busolă performantă pentru orientarea în teren   și multe alte funcții atractive.

Poate vă întrebați care este categoria de bărbați care le apreciază cel mai mult. Desigur militarii, care, ajunși de multe ori în situații extreme, pot să se bazeze pe ele, la fel și aventurierii care explorează zone mai puțin cunoscute ale lumii, ca să nu mai amintim de sportivi, ce sunt fanii recunoscuți de multă vreme ale diverselor modele de ceasuri Casio.

Un ceas Casio nu mai e demult doar un banal ceas, fie el și digital, s-a transformat într-un gadget performant ce înglobează o tehnologie de un înalt nivel, ținând astfel pasul cu mileniul 3 și cu nevoile utilizatorilor actuali.

Poate că un ceas Casio nu e pe placul tuturor doamnelor, care și-ar dori modele mai feminine, cu un aer mai romantic, cu un design care să încline mai mult spre o bijuterie, dar pentru domni, un asemenea ceas este perfect pentru că bărbații își aleg ceasurile pe care le cumpără în proporție covârșitoare după ceea ce știu ele să facă, nu neapărat după felul în care acestea arată la exterior.

Vedete internaționale de prim rang  iubesc ceasurile Casio: Eminem, Pharrell Williams, Chris Martin, Justin Bieber, Rihanna, Bradley Cooper au fost văzuți purtând la diverse evenimente ceasuri  G-Shock de mulți ani.

Iată un motiv de a vă procura și voi un asemenea ceas special, mai ales că prețurile la modelele obișnuite nu sunt chiar atât de mari precum v-ați putea aștepta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!