Cea mai bună agenție de videochat din București

Există numeroase anunțuri de angajare studio videochat București, dar multe dintre acestea, deși par tentante la prima vedere, au o mare deficiență: nu sunt accesate de fetele din provincie care vor să devină modele pentru adulți deoarece pentru aceste tinere, mai ales dacă provin din familii sărace, este o adevărată aventură ca să se mute în Capitală, unde viața nu este foarte ieftină, iar închirierea unei locuințe este și ea extrem de costisitoare.

Așa se face că multe potențiale modele de videochat de succes renunță chiar înainte de a se prezenta la interviurile de angajare tocmai din acest motiv: împovărătoarele costuri de instalare și apoi cele de susținere în București vreme de câteva luni, până când încep ca să câștige suficient pentru a-și acoperi toate cheltuielile și să își permită o viață confortabilă.

Există totuși o agenție de videochat din București serioasă, ce își are sediul chiar în centrul marii metropole, lângă Guvern, care oferă niște condiții extraordinare fetelor care se angajează aici: salarii mari, bonusuri și, în plus, locuințe fără chirie.

Nu prea mai există alte companii din domeniul divertismentului pentru adulți care să asigure cazare videochat, nu-i așa?

O altă facilitate este aceea că interviul preliminar pentru fetele din provincie se poate face aici, la White Agency, prin Skype, ceea ce le scutește de a cheltui bani cu transportul în București și pentru o cazare temporară, dacă nu au nicio rudă sau cunoștință aici. Și chiar dacă au, probabil că nu doresc ca să se știe ce loc de muncă vor să obțină, pentru că, deși prejudecățile românilor cu privire la această activitate s-au mai diminuat în ultimii ani, tot mai sunt privite dezaprobator videochatistele.

La primul interviu desfășurat la sediul companiei, persoana ce se ocupă de resurse umane le prezintă candidatelor la angajare camerele de lucru și le face un mic training offline, pentru ca ele să știe exact ce presupune job-ul de a face  videochat și a decide dacă li se potrivește această activitate sau nu.

Ulterior, dacă vor fi admise, se vor desfășura ședințele foto și de machiaj, de alegere a celor mai bune ținute, precum și născocirea unei povești atractive pentru clienții online, pentru că a fi model de videochat este egal cu a fi eroina unui scenariu bun. Ca în orice meserie ce impune oferirea de servicii, chiar și la distanță, prin internet, trebuie ca să știi să te vinzi.

Iar  pentru a-ți crea o imagine potrivită e nevoie de specialiști care să te pregătească, deoarece nimeni nu este expert în așa ceva, deși nativ poate are niște calități care îi vor fi de folos pe măsură ce le dezvoltă după ce începe munca efectiv.

Tot persoana ce se ocupă de resurse umane în cadrul White Agency o să stabilească împreună cu proaspăta angajată pe postul de model de videochat programul de lucru, turele, pentru ca beneficiile financiare din desfășurarea acestui job special să fie cât mai mari atât pentru fata respectivă, cât și pentru agenție.

Training-ul se face de către femei, pentru un confort sporit psihic al modelelor începătoare, iar tot aici li se oferă și oportunitatea de a-și perfecționa cunoștințelor de limba engleză (absolut necesar a fi cunoscută, deoarece serviciile de videochat de la White Agency se adresează doar străinilor, neputând fi accesate din România).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!