Genți nemțești pentru salarii românești

Preferințele în materie de genți ale unei femei ne spun multe
lucruri despre personalitatea acesteia. Femeile românce cu venituri medii au început să fie atrase de diversele modele de genți damă Bugatti, pe care le pot achiziționa de acum și online,nu doar din magazinele din oraș.

Indiferent că e vorba de o geantă de mână, de una pentru shopping, de o geantă cu o curea lungă de umăr sau chiar de una specială pentru vacanța estivală de la mare, alegerea modelului acestui accesoriu este definitorie pentru gustul aceleia ce o va purta.

Geanta reprezintă accesoriul ce include înăuntrul său acele lucruri ce reprezintă o prelungire a identității unei femei.

Bugatti este un lux la îndemâna tuturor!

Reprezentantele sexului frumos iubesc gențile, dacă se poate cât mai scumpe și, dacă e posibil, chiar unicat, deoarece și ele sunt persoane conștiente de unicitatea lor și vor să o facă vizibilă (conștient sau inconștient) inclusiv prin accesoriile pe care le poartă. Și ce poate să fie mai vizibil decât o geantă sau o pereche de pantofi de firmă?

Poate de aceea marile branduri de lux par a fi declanșat un război dur contra clientelor cu posibilități financiare mai reduse, deoarece consideră că le prejudiciază imaginea.

Creșterea internațională a prețurilor în diferite segmente ale industriei de lux, mai rapid decât în alte sectoare producătoare de mărfuri, este un fenomen cunoscut de multă vreme, dar în ultimii ani s-a amplificat. Se întâmplă acest lucru cam la toate brandurile celebre: Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Hermes.

Bugatti, brandul german care era orientat inițial pe fabricarea de articole de încălțăminte și vestimentare, și-a extins ulterior gama de produse, mai ales după ce a pătruns pe piață italiană.

Denumirea de Bugatti a fost folosită pentru prima oară in anul 1978, dar în aceste patru decenii trecute de la acel moment, marca a devenit sinonimă cu perfecțiunea finisajelor și o calitate premium la mărfurile oferite clienților internaționali.

Acum compania produce genți elegante de birou și genți de voiaj, minimaliste sau foarte încăpătoare, tocmai bune pentru un mic sejur de weekend, dar și portofele, huse pentru calculatoare, precum și multe alte accesorii de o calitate superioară desăvârșită.

Cu o experiență deosebită, ce se bazează pe decenii multe de activitate în producția de accesorii, Bugatti se poate lăuda cu realizarea unor articole ce au design inconfundabil, indiferent că e vorba de genți de mână, genți pentru călătorii, serviete office, așa încât clienții nu pot ca să fie decât mulțumiți de oferta marelui brand nemțesc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!