Un supliment alimentar cu puteri antiinflamatorii miraculoase


Lyprinol este un supliment alimentar sută la sută natural, care poate să regleze căile de sinteză ale moleculelor care stau la originea inflamațiilor de diferite tipuri. Mai precise elimină o mulțime de simptome cauzate de inflamațiile periculoase pentru organism, de asemenea și a dovedit eficiența în îmbunătățirea și menținerea unei sănătăți foarte bune.

Este un lucru fabulos mai ales acum, când medicamentele create în laborator au o grămadă de efecte negative, care pot conduce la complicații grave.

Scoicile cu cochilie verde din Noua Zeelandă,
denumite științific Perna Canaliculus, pot ameliora inclusiv simptomele astmului bronșic, pot crește capacitatea pulmonară ușurând respirația.

În urma unor studii efectuate
acest remediu naturist a scăzut intensitatea acceselor de tuse, bolnavii testați în cadrul diverselor studii internaționale efectuate având mai puține treziri nocturne și necesitând mai puține medicamente uzuale decât participanții din grupul placebo.

Datorită efectului puternic antiinflamator, extractul acest din aceste scoici care trăiesc doar în zona Noua Zeelandă
și-au dovedit eficacitatea inclusv în ameliorarea artritei reumatoide.

O specificitate rar întâlnită în lumea viețuitoarelor marine este aceea, spun specialiștii, este aceea că scoica verzulie prezintă imunitate la orice formă de contaminare cu metale grele.

Interesul pentru aceste viețuitoare a început în momentul în care oamenii de știință, pe la începutul anilor 1960, și-au dat seama că impactul bolilor articulare și reumatice în populațiile maori care trăiesc în apropierea coastei Noii Zeelande este extrem de slab, apropiat de zero.

Prima cercetare serioasă despre scoicile cu carapace verde datează de prin anii 1973, deci acum vreo 35 de ani, moment când a fost începutul unei dezvoltări accelerate în domeniul studierii acestor ființe marine atât de speciale.

În anul 1999 un cercetător a anunțat în presa din Noua Zeelandă că în urma studiilor de laborator efectuate, extractul de Perna Canaliculus a reușit să ucidă inclusiv celulele canceroase. A fost un moment de cotitură în vânzările de Lyprinol din Noua Zeelandă, care au adus fulgerătoare profituri producătorilor de curca 2 milioane de dolari.

Dacă studiem ziarele vremii aflăm că imediat au existat și critici care s-au întrebat, serios sau mai sarcastic, dacă declarația cercetătorului a fost reală sau pur și simplu era vorba doar de publicitate, deoarece s-a făcut concomitent cu apariția unui nou supliment alimentar pe piața de profil conținând extract de scoici cu cochilii verzi. Producătorul l-a oprit distribuție în urma scandalului declanșat, dar afacerea lui a fost preluată rapid de către alți fabricanți, care au creat suplimente alimentare conținând extract de Perna Canaliculus.

Există oameni de știință din Nouă Zeelandă și din alte părți ale lumii care au avertizat că Lyprinol nu ucide celulele canceroase, dacă boala deja se manifestă în organismul uman, ci, din contră, stimulează creșterea lor. Cu toate acestea nimeni nu știe cu adevărat care este realitatea, deoarece nu s-au efectuat studii clinice de amploare în acest sens deocamdată.

Lyprinolul
este prioritar un mijloc de prevenție când vorbim de cancer, joacă un rol esențial în păstrarea unei bune stări de sănătate, de creștere a imunității organismului, nu poate fi considerat un panaceu în toate formele de cancer, indiferent de cât de agresive ar fi acestea.

Poate să fie adminstrativ în scop preventiv în bolile articulare, precum și în bolile degenerative (inclusiv în Alzheimer). Are un efect benefică asupra pielii, previne bolile respiratorii, are efect major împotriva stresului, hrănește sistemul nervos ș.a.m.d.

Nimeni nu îi contestă calitățile antiinflamatorii, care sunt mai puternice în cazul Lyprinolului decât în cazul oricărui alt supliment alimentar de origine naturală. Aceasta este principala sa utilizare, dar indiferent de scopul în care este luat, nu trebuie ca administrarea să se facă la întâmplare, ci doar la recomandarea medicului specialist sau a medicului de familie, care va indica și schema de tratament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!