Corturile Pagoda, ideale pentru evenimente party, dar și pentru comerțul stradal


Cunoaștem cu toții acele corturi Pagoda ce ne aduc aminte de meleagurile asiatice.

Pagoda este un pavilion (cort) pătrat sau hexagonal cu un acoperiș extins (similar ca formă cu a unui templu budist). 

Se pot închiria asemenea corturi și de la firme din România de către cei interesați. Ele au un cadru puternic, iar prin  designul lor specific protejează excelent împotriva precipitațiilor.

Corturile pentru evenimente realizate în prezent îndeplinesc cerințele de siguranță la incendiu, iar modelul despre care vorbim aici nu face nici el excepție.

Configurația unui cort Pagoda vă permite să construiți pavilioane mari ca suprafață, exact de dimensiunile dorite, construind structura construcției provizorii prin combinarea mai multor corturi de acest tip. Astfel, o nuntă, o lansare de produs se desfășoară fără probleme, chiar dacă participanții sunt foarte numeroși.


Pe vreme rece, se pot așeza înăuntru încălzitoare, iar pe caniculă aparate de răcire a aerului.

 În corturi Pagodă mici, se pot depozita, după necesități, diverse materiale, echipamente, iar în cele mari se pot organiza pavilioane de expoziție, centre de presă, ringuri de dans ori săli de banchet în toată regula.

Popularitatea pe care tipul de corturi Pagoda au căpătat o în ultima vreme și în țara noastră este incontestabilă, fapt demonstrat de închirierea pe scară tot mai largă a acestor construcții temporare, tocmai bune pentru a fi folosite în cadrul diverselor evenimente de familie sau corporate.

Cu toate acestea, corturile Pagodă se pot utiliza cu real succes inclusiv în comerțul exterior stradal, nu doar pentru nunți, botezuri, aniversări, lansări de produse.

Aceia care locuiesc în orașe mari precum Bucureștiul s-au familiarizat deja cu târgurile de produse diverse agroalimentare și non alimentare care, cu aprobarea primăriei, se desfășoară frecvent în ultima vreme (chiar prea des, după afirmațiile unora).

Comercianții au început să aleagă tot mai frecvent soluția unor corturi mobile închiriate destinate comercializării de produse care nu au nevoie de echipamente frigorifice sau de moduri de afișare dificilă. Iar modelul Pagoda e perfect pentru asta.

Ele se utilizează mai ales de agricultorii care își desfac produsele indiferent că vorbim de legume, fructe produse apicole ori de către micii meșteșugari care în astfel de incinte temporare își vând produsele manufacturiere pe care le confecționează: suveniruri etno, tablouri naive, icoane pe sticlă.

Precum ați observat deja, chiar și marile companii au început să utilizeze astfel de corturi pliabile pentru a-și desfășura în astfel de locații inedite manifestări de scurtă durată din sfera comerțului desfășurat în aer liber,

Acolo fac diverse prezentări și expoziții cu vânzare de produse.

Corturile portabile pentru comerțul desfășurat afară și sunt variate, în funcție de dimensiuni și de prezența anumitor elemente suplimentare, precum ar fi ferestrele, mai multe intrări, amenajări pentru cabluri și echipamentele electrice.

Există și corturi pentru comerțul cu bere și chiar cafenele stradale. În aceste corturi se pot instala diverse echipamente HoReCa, inclusiv mese și scaune pentru clienți.

Cele mai importante elemente care stau la baza alegerii unui cort pentru comerțul exterior sunt:

- dimensiunea și locația unde va fi amplasat cortul respectiv;
- căile de acces pentru cumpărători și vânzători;
- dotări referitoare la sursele de alimentare, dacă urmează a se instala sisteme de încălzire, lumină, alte echipamente electrice (ventilatoare);
- prezența unor facilități de tipul: apă pentru spălarea mâinilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!