Parchet lucios realizat cu tehnologia Elesgo, pentru amenajări interioare moderne stilate

Dacă nu poți să îți schimbi locuința ori de câte ori vrei, cu siguranță poți face niște modernizări interioare inspirate, care să aducă un aer total diferit căminului tău.

Iar la acest lucru, în afară de zugrăveală, podeaua are fără umbră de îndoială un rol esențial.


Schimbă parchetul vechi cu unul premium și o să modifici în bine energia casei tale!Dacă mai demult nu prea conta dacă într-o casă exista dușumea, linoleum, parchet sau pur și simplu mochetă lipită, pentru că deasupra se așternea un covor gros ce camufla de obicei pardoseala, în ultimul deceniu lucrurile s-au schimbat esențial.

Acum, aproape că nu mai găsești o casă unde parchetul să nu se aștearnă sub picioarele tale în toată splendoarea lui. 

Iată de ce este nevoie ca în situația în care proprietarii casei au decis să schimbe podeaua, indiferent că vorbim de linoleum, mochetă sau parchet vechi, trebuie să se orienteze spre cel mai bun produs pe care îl pot achiziționa în limita bugetului de care dispun. Ce ziceți de un parchet lucios?

Românii sunt mari amatori de materiale de construcție și amenajări interioare la promoție, dar în cazul achiziției unui parchet nou, nu este o soluție deloc bună.

Un parchet la reducere este de cele mai multe ori un parchet de prostă calitate, așa că, de ce să riscați?

Mai bine să achiziționați un produs pe care să vă puteți baza mulți ani de acum înainte, să arate senzațional și să facă față oricărei provocări pe care o va avea de înfruntat (vărsarea unor lichide pe suprafața sa, substanțe de curățare diverse, scrum de țigară căzut accidental pe parchet, mutarea prin târâre pe podea a unor piese de mobilier grele, un trafic crescut etc.).


Ce își doresc clienții de la un parchet nou?- să fie ușor de montat;
- să nu reprezinte o corvoadă întreținerea sa;
- să fie rezistent la uzură și alte accidente ce se pot produce într-o locuință;
- să fie sigur în exploatare (să nu fie alunecos);
- să arate senzațional și după mai mulți ani de la instalare;
- să aibă un raport corect calitate/preț.

Cam multe cerințe de la o pardoseală interioară, nu-i așa?

Dacă mai adăugăm și faptul că le-ar mai place beneficiarilor și să fie vorba de un parchet super lucios lucrurile devin și mai încurcate. Cu certitudine în magazinele obișnuite sau în depozitele  apărute ca ciupercile după ploaie prin oraș nu prea se găsește un produs cu asemenea performanțe deosebite.

Dar dacă un astfel de parchet este rar, nu înseamnă că el nu există deja. Destul de aproape de noi, în Europa.

Iată că un producător german cu un sfert de veac de experiență în fabricarea de pardoseli a început de puțină vreme ca să ofere celor interesați, chiar și clienților români, un parchet super lucios realizat prin tehnologia Elesgo.


Ce este tehnologia Elesgo și cum se utilizează la fabricarea parchetului laminat lucios?Vă întrebați cu siguranță în ce constă acest procedeu tehnologic novator cu nume atât de modern – Elesgo, de permite realizarea unui parchet lucios cu niște caracteristici foarte speciale.

Tehnologia Elesgo se referă la tratarea parchetului cu un flux de electroni care reușește să confere produsului o rezistență deosebită la abraziune, apă și substanțe chimice. Formarea unui strat superior extrem de dur prin întărirea cu ajutorul razelor de electroni a rășinilor acrilice în cazul acestui acestui tip de parchet laminat super lucios este secretul care îl face imun la factorii ce ar conduce rapid la înlocuirea parchetului obișnuit, pe care îl găsim în magazinele din oraș. 

Tehnologia amintită, descoperită în urmă cu vreo trei decenii, este acum în mare vogă, deoarece se constată pe plan european un interes tot mai mare pentru folosirea unor procedee de fabricație cât mai eco-friendly, care să nu fie mari consumatoare de energie electrică și nici substanțe chimice nocive pentru mediu, oameni și animalele de companie.

Luciul acestui tip de pardoseală caldă nu se estompează cu timpul, ceea ce permite întreținerea sa ușoară și rapidă, cu detergenți pentru podele ce se găsesc în orice supermarket. Nu e nevoie de cine știe ce produse de curățat parchetul foarte scumpe și rare.

Deși face parte din gama de pardoseli lucioase, utilizatorii nu trebuie să se teamă: nu vor aluneca pe el nici măcar copiii zburdalnici sau bătrânii, deoarece tehnologia de fabricație îi conferă niște proprietăți antiderapante imbatabile, mult superioare oricărui tip de parchet lucios sau semi-lucios de generație mai veche.


Se poate achiziționa atât în variante care să spună clar oricui, dintr-o privire, că este vorba de un parchet laminat, dar și în forme mai puțin tradiționale, continue, care îl face ușor confundabil cu gresia. Doar că de această dată vorbim de o pardoseală caldă, nu de una inertă, care îți infiltrează frigul în oase când calci pe ea.

Dacă mai adăugăm și proprietățile ignifuge evidente, parchetul super lucios de producție germană creat prin tehnologia Elesgo este pretabil și pentru a fi montat în bucătării și holuri.

Cei mai curajoși pot să încerce și o podea de acest tip în baie, deoarece, în afară că un astfel de parchet tip sandwich cu 8 straturi, unde rezistența primului dintre ele, cel de la suprafață, îl face de 5 ori mai durabil decât ar fi un parchet obișnuit, mai este și  impermeabil, așadar umezeala sau inundațiile provenite de la vecini nu-i afectează integritatea și nici frumusețea. Iar dacă adăugăm la asta și faptul că nu se alunecă pe un astfel de parchet când ieși din cadă sau duș, nu-i așa să devine o variantă inedită de înlocuire a banalei gresii întâlnită în mai toate băile românilor?

Montajul parchetului super lucios german se realizează în modul unilin – click, superior sistemului dublu – click, după opinia meșterilor parchetari.

O instalare mai ușoară înseamnă mai puțin timp necesar și costuri mai mici. Chiar dacă, să zicem, echipa de montaj parchet o să ceară același tarif pe metrul pătrat de parchet pus, faptul că timpul de lucru se reduce conduce implicit și la cheltuieli mai mici indirecte (cu mâncarea și băutura pentru  parchetari, cu  numărul de zile de învoire de la job pentru proprietar). Asta ca să nu mai vorbim de reducerea stresului generat în mod inerent de către orice modernizare a unei locuințe. 

Dacă acest tip de parchet laminat premium cu proprietăți speciale v-a trezit interesul, este bine să știți că producătorul german are în portofoliu 46 de modele disponibile, pentru a satisface pe oricine, beneficiar direct sau specialist în amenajări interioare ce realizează un proiect modern, cu elemente de unicitate. Având în vedere că vorbim de un parchet super lucios premium, ce se comandă direct la fabricant, sunt foarte mici șansele pentru un client ca să dea de același tip de pardoseală interioară în casa unei rude sau prieten la care merge în vizită.


Cum se poate comanda parchetul lucios german realizat prin tehnologia Elesgo?Teoretic luând legătura online cu distribuitorii din România ale căror date de contact le găsiți pe site-ul parchetlucios.ro, 

Dar pentru că prețul acestui tip de pardoseală caldă este un pic mai mare decât al unui parchet laminat lucios obișnuit, pentru a vedea înainte despre ce anume este vorba, puteți solicita între una și trei mostre de parchet care imită esențele de lemn dorite? Poate că unii preferă stejarul, pe când unii, mai romantici, cireșul. Sunt variante cu zecile din care veți putea alege.

Mostrele ajung cu maximă promptitudine la dvs. în doar câteva zile de la solicitarea lor, dar pentru cantitățile de parchet achiziționate după aceea, fiind vorba de transporturi internaționale, va trebui ca să așteptați ceva mai mult. Uneori chiar o lună. 

Oricum, cu siguranță aveți experiența cumpărăturilor din străinătate, deci este vorba de timpul normal de așteptare pentru o achiziție externă. În definitiv, dacă ai comandat o canapea sau o bibliotecă (de-a gata) pe undeva din Europa, știi deja că timpul până sosește e mult mai lung, uneori chiar de 2 sau 3 luni, nu-i așa? 

O lună pentru sosirea unui parchet premium, cum puțini români au acum, nu e mult și chiar merită cu prisosință să aveți puțintică răbdare. Plus că mai primiți și un bonus: un creion special pentru reparații (aflați detalii pe parchetlucios.ro!).

Vă invit să intrați pe site-ul firmei ca să aflați și alte detalii despre acest produs novator, creat prin tehnologia Elesgo.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!