Asa poti avea jungla urbana la picioare!


transformarea bicicletelor clasice cu mecanisme speciale


Se spune ca roata electrica reprezinta cel mai convenabil targ pe care il poti face cu tehnologia. Aceasta deoarece iti permite sa pastrezi bicicleta veche, in timp ce iti arata ce poate face una noua!
Mai mult: are functii de Bluetooth, ca sa se poata conecta la smartphone si se controleaza printr-o aplicatie care iti ofera toate informatiile despre calatoria ta. Roata electrica  este disponibila in suficiente dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca celor mai multe modele de biciclete. In plus, o instalezi in doar cateva minute.
Asa ceva iti elibereaza imaginatia, asa cum te ajuta sa descoperi trasee noi pana la serviciu, parcari de biciclete in jurul localului preferat si idei despre iesiri in natura in weekend. In tot acest timp, bicicleta continua sa protejeze natura. De asemenea, poti oricand sa demontezi temporar roata electrica si sa te bucuri de concursuri sau sa mergi la un maraton. Pedalarea este o optiune sanatoasa. Faptul ca o poti controla din roata iti elimina dezavantajele pedalarii in exces – fie ele estetice, sau de oboseala.

Stil de viata cu tehnologie

Este important sa descoperi tot ce poate schimba o roata electrica la bicicleta ta. Iti transforma vehiculul preferat de transport intr-un stil de viata condimentat cu tehnologie. Odata cu roata electrica, iti echipezi bicicleta cu un mecanism care te ajuta sa parcurci distante mari din oras intr-un timp scurt si cu un grad mai mic de oboseala.
Roata electrica se adapteaza la preferintele tale, inclusiv la cele legate de sistemul de franare si dimensiunea celeilalte roti a bicicletei. E usoara si se poate instala in chiar mai putin de doua minute. Dupa ce ai montat-o cu succes pe bicicleta, iti transforma metoda de transport intr-un device surprinzator. Iti schimba aspectul bicicletei cu unul modern, adaptat la tehnologie si care va atrage privirile. De fapt, cu o roata electrica, bicicleta ta iti deschide noi drumuri catre destinatie. Poti parcurge trasee dificile mai usor si te poti bucura de o calatorie in care tu controlezi cat pedalezi si cat timp te bucuri de imprejurimi.

Fara oboseala

Poti sa mergi cu bicicleta ta favorita la birou, fara schimburile de haine necesare pana acum. Pedalezi o parte din drum, daca vrei sa simti antrenamentul bicicletei si/sau te lasi in voia rotii si a ghidonului. Daca e weekend, atunci poti iesi cu prietenii in parc fara sa ajungi la destinatie cu oboseala drumului. Roata electrica face bicicleta sa mearga lin si sa te ajute sa traversezi pante si rampe cu usurinta. Mergi in club sau la un eveniment si nu ai nevoie sa cauti loc de parcare in intersectiile din jur. Iti folosesti si parchezi bicicleta ca si pana acum. Doar ca, de aceasta data, ai una electrica!
Poti folosi roata electrica pe post de device sau ii poti pastra avantajele estetice, atunci cand vrei sa pedalezi. Instalezi roata usor, apoi de bucuri de noi drumuri, noi idei si noi optiuni. Ce poti face cu roata electrica in timp ce mergi? Iti poti vedea distanta, numarul de km parcursi, viteza si alte informatii cu ajutorul aplicatiei la care poti sa conectezi roata.

Bicicleta electrica si roata electrica sunt doua produse care aduc tehnologia in lumea plimbarilor tale preferate. Asa poti avea jungla urbana la picioare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!