Stomatologia modernă nu este posibilă fără tehnologii de vârf

Bucureștenii se pot bucura de servicii de stomatologie modernă la Excedent, o clinică foarte apreciată de către aceia ce au fost pacienți aici!


Stomatologia modernă: prevenție, tratamente nedureroase, estetică dentarăservicii de medicină dentarăInclusiv pacienții care își doresc o dantură un aspect senzațional pot să apeleze cu încredere la medicii de aici, deoarece vor avea parte de satisfacții deosebite. Beneficiind de intervențiile de estetică dentară Excedent efectuate cu un înalt profesionalism la această clinică bucureșteană de prestigiu, creșterea stimei de sine va urca la un nivel foarte înalt. Noile materiale și tehnici stomatologice speciale pe care se fundamentează activitatea în cadrul acestei unități private sunt de invidiat.


Este nevoie de niște principii sănătoase de restaurare și diagnosticare, cu atât mai mult cu cât vorbim de niște clienți educați care, dacă nu au probleme medicale de natură dentare,  vin doar pentru serviciile estetice de specialitate, în condițiile în care știu exact ceea ce doresc să obțină în urma tratamentelor efectuate.


În pragul unui nou deceniu al secolului 21 se întrevăd schimbări radicale în stomatologie atât cauzate de noile descoperiri, cât și al presiunii pe care pacienții o exercită asupra acestei ramuri  - medicina dentară, care până de curând era o Cenușăreasă a științelor medicale.


stomatologie copii

Educația dentară începe să capete o importanță  din ce în ce mai mare peste tot în lume, iar țara noastră nu putea ca să rămână departe de trendul actual. Acest fapt este pe deplin înțeles la clinica stomatologică Excedent.  Aici, pentru tinerele mămici sau viitoare mămici, se organizează cursuri gratuite în care se pun bazele unei îngrijiri corecte a danturii micuților încă din primii ani de viață.


Prevenția este așadar un deziderat ce capătă o pondere din ce în ce mai importantă fiind și unul dintre principiile fundamentale ale medicinei, de la Hipocrat încoace.


O mai bună îngrijire orală, oameni cu danturi mai sănătoase și care vin la stomatolog doar pentru tratamente de rutină, ieftine, iată țelul spre care se tinde tot mai mult în întreaga lume.


Dacă în trecut tratamentele oferite de cabinetele stomatologice se bazau în special pe procedurile terapeutice de urgență sau care tratau boli grave (spre exemplu, paradontoza), astăzi efortul cel mai mare este făcut în direcția prevenirii bolilor danturii și gingiilor și menținerea sănătății orale pe parcursul întregii vieți a unei persoane.


Concomitent cu acest obiectiv extrem de important, oamenii de știință de pretutindeni încearcă să elaboreze proceduri chirurgicale specifice, realizate cu aparatură și materiale de cea mai buna calitate, care să integreze tehnologii de vârf.


Flagelul cariilor dentare, un inamic care trebuie anihilat


Și în România,  ca peste tot pe glob, cabinetele stomatologice se ocupă în principal pe refacerea danturii prin eliminarea daunelor cauzate de carii sau boli parodontale.


În ultimele decenii, descoperirile științifice ce s-au făcut  în domeniul tratării cariilor ( sisteme de diagnosticare moderne, aparatură și materialelor dentare), au modificat radical abordarea stomatologică prin care se luptă împotriva acestei cauze de deteriorare a danturii omului modern.


Adezivii dentari și materialele de restaurare utilizate în cabinetele stomatologice, precum și o nouă înțelegere a procesului de apariția cariilor și a remineralizarii dinților, s-au conjugat în direcția elaborării unor tratamente cât mai ușor suportate de către pacienți.


Stomatologia minim invazivă se bazează pe progresul științific mai mult decât oricând, deoarece tehnologia și-a făcut tot mai mult loc în medicină. Iar pacienții nu pot decât să fie bucuroși de acest trend ce va continua din ce în ce mai accelerat în anii ce urmează!

tehnologie stomatologică


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!