Un magazin cu pardoseli senzaționale pentru modernizările tale

parchet gresie mochetă
Vrei să îți modernizezi în această vară locuința într-un mare fel?  Atunci intră pe Home Expert Magazin, deoarece aici vei găsi la niște prețuri foarte bune linoleum, covoare PVC, mochetă, parchet, deck terase, pardoseli flotante supraînălțate și șape autonivelante.


De ce să alegi produse de la Home Expert Magazin?


Cu o expertiză foarte bună în materie de pardoseli pentru imobile rezidențiale, dar și sedii de firmă, sunt o bună alegere pentru oricine vrea niște produse de calitate.

Atât materialele propriu-zise pentru pardoseli, dar și numeroasele accesorii fac diferența.

Ce să mai spunem de serviciile de montaj, mai presus de orice așteptări (pozitive)?

De 15 ani compania este în topul preferințelor multor persoane fizice și juridice din România.

Produsele oferite spre comercializare au o calitate deosebită, dovadă că mulți profesioniști Horeca le-au preferat în acești ani, devenind treptat clienți fideli.

Cum vor o modernizare, aceștia deja știu că la Home Expert Magazin trebuie ca să apeleze. Și asta indiferent dacă este vorba de niște birouri, ansambluri rezidențiale, spații tehnice cu cerințe speciale, unități medicale, săli de sport sau centre comerciale.

Calitatea montajului oferit de către profesioniștii ce lucrează aici este foarte bună, dovadă că se oferă atât garanție, cât și post-garanție, pentru gama de bunuri din oferta de vânzare.

Interesant este că în afară de comercializarea pardoselilor profesionale, de serviciile de montaj pardoseli profesionale pentru firme și imobile rezidențiale, tot de aici se pot contracta și servicii speciale de proiectare și design, totul pentru ca spațiile care sunt amenajate folosind produsele de la Home Expert Magazin să arate senzațional la finalizarea lucrărilor de montaj pardoseli.

În afară de mochetă, linoleum, covoare PVC, deck terase și parchet, tot de aici se pot comanda și modele deosebite de gresie și faianță pentru baie, bucătărie, living, precum și gresie destinată podirii exteriorului unor zone ale proprietăților rezidențiale.


Transportul produselor Home Expert Magazin, prompt, ireproșabil și uneori... gratuit!


Produsele comandate de la Home Expert Magazin, imediat după confirmare, se transportă prin intermediul societăților de curierat rapid, dar și cu mijloacele de transport proprii firmei, dacă este necesar. În cazul în care totalul valorii produselor depășește 1500 lei (cu TVA) transportul se face în mod gratuit în București și Ilfov.

Există și o procedură de retur foarte bine structurată pe anumiți pași, așa încât toate reclamațiile să se poată rezolva cu maximă promptitudine. Detalii se găsesc pe website-ul de vânzare al companiei amintite.

Dacă o să intrați acolo, pe site, o să vedeți că la fiecare produs există atât o fotografie foarte bună a pardoselii în cauză (care poate fi mărită pentru o analiză mai atentă), producător mărfii în cauză, plus o scurtă descriere cu informații generale despre aceasta, datele tehnice minimale, precum și o fișă tehnică destinată de cele mai multe ori specialiștilor.

Vizitează showroom-ul Home Expert și testează calitatea mărfurilor fizic!


Pentru a vedea în realitate cum arată produsele ce urmează a fi achiziționate, cei din București și din zonele limitrofe Capitalei, pot să meargă în showroom-ul firmei aflat în Calea Moșilor nr.51, între orele 10 -18 de luni până vineri sau 10 -14 sâmbăta, iar apoi să comande online produsele dorite sau chiar direct în magazinul fizic.


Dacă o să intri pe net, în Home Expert Magazin vei găsi toate datele de contact de care ai nevoie. Telefonic se poate lua legătura cu un consultant al firmei pentru detalii suplimentare despre mărfurile comercializate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!