O reclamă video fără un fond muzical adecvat nu este întreagă!

creativitate la maxim

Dacă ești în căutarea unor servicii complete de producție audio-video, neapărat trebuie ca să intri pe It's showtime, deoarece acolo sigur vei găsi specialiști de înaltă valoare, ce îți pot oferi cele mai bune servicii de scripting producție, filmare, grafică și editare, sonorizare. Colaborând cu aceștia vei putea ca să te diferențiezi de competitorii tăi direcți și să devii memorabil în ochii acelora care se vor bucura de creațiile media finite comandate aici.

Ce servicii găsești la It'showtime?

Film, fotografie și muzică, iată cele trei domenii în care excelează echipa de la It'showtime.

În prezent, în România sunt multe studiouri care oferă servicii foto și/sau video, dar foarte puține se orientează și spre o muzică de calitate (de preferință originală) pentru ilustrarea producțiilor video respective.

Fondul sonor al reclamelor, o Cenușăreasă?

Chiar și un simplu album de fotografii în format digital are nevoie de o muzică adecvată pentru a crea emoție privitorilor, așa încât acest ingredient secret - fondul muzical, are o importanță covârșitoare.

Sunetul nu trebuie neglijat niciodată în cadrul unei producții media.

Dovadă și cantitatea imensă de videoclipuri care sunt consumate și uitate zilnic. Ai nevoie de adevărați profesioniști în sonorizare pentru a ieși în evidență!

Muzica ce ilustrează un material filmat sau fotografiat trebuie să fie neapărat memorabilă, de aceea este nevoie de o viziune creativă puternică, de oameni talentați, ca să fie competitivă.

Trăim în era imaginii, este adevărat, dar ce este oare o succesiune de imagini mute, care nu sunt în stare să spună și cu ajutorul sunetelor o poveste rotundă?

Un videoclip conectează creatorul cu persoana ce îl privește, de aceea reprezintă un mediu important nu doar în lumea divertismentului, dar și în universul marketingului de produs (în sens larg).

O reclamă, oricât de inspirat ar fi ea filmată, dacă are un fond muzical dezastruos nu poate genera acel impact emoțional dorit de acela care a comandat-o și urmează ca să o promoveze prin diverse canale specifice, mai ales pe internet.

Nu există niciun alt instrument în formă scurtă care să aibă capacitatea de a penetra mințile atâtor milioane de privitori precum o poate face un videoclip bun.

producții media

Muzica pentru reclame filmate trebuie produsă de profesioniști adevărați


La It’showtime există oameni care produc muzică originală, specială, pentru ilustrarea creațiilor video comandate de către clienți, așa încât să existe o îmbinare perfectă între imagine și sunet.

Deja se comandă aici videoclipuri pentru Instagram și alte canale nou apărute, ca să nu mai vorbim de Facebook și de YouTube.

De ce este atât de importantă muzica pentru o reclamă?

Cu toții am cântat anumite refrene în viața noastră și chiar și acum, peste ani, când ascultăm unele melodii, ne transpunem instant într-un loc sau într-un timp din trecut.

S-au făcut numeroase studii pe plan internațional care au arătat faptul că oamenii folosesc aceleași părți ale creierului pentru a procesa muzica, ca și pentru emoții și memorie.

Iată de ce apare un răspuns emoțional imediat la auzul unei piese muzicale (feedback pozitiv sau negativ, în funcție de context). Memoria asociată tinde să fie mai puternică în acel moment.

Agenții de publicitate internaționale cunosc acest lucru și încearcă din răsputeri ca să adapteze muzica ce ilustrează diferitele reclame video.

Chiar și o melodie luată individual poate să fie un instrument puternic de reamintire, dar cu atât mai mult fondul sonor devine penetrant când subliniază inspirat o povestire video.

Fondul sonor din reclamele TV sau de pe net devine mai memorabil atunci când este în armonie cu ceea ce imaginile arată, respectiv când versurile și/sau tempoul se potrivesc cu ceea ce se întâmplă în filmulețul respectiv.

Memorabilitatea muzicii în cadrul unui clip publicitar poate fi adusă inclusiv de artiștii ce o interpretează, respectiv de celebritatea aceluia care interpretează o anumită melodie, de influencer.

Așa stând lucrurile, apelați la o agenție precum It'showtime, care are și un bun studio de creație muzicală, dacă doriți să aveți un produs video complet, care să vă satisfacă pe deplin atât pe dumneavoastră, dar mai ales pe potențialii consumatori, care vor reține în acest mod mai ușor produsele sau serviciile pe care dumneavoastră le puneți la dispoziția lor spre comercializare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!