Cumpără lapte praf online, ca să faci economii!

În magazinele online există o multitudine de sortimente de lapte praf: atât pentru copii, dar și pentru adulți.

Lapte praf pentru oameni mariUnii poate se întreabă la ce folosește laptele praf pentru oameni mari...


E suficient să intre online într-un în magazin de ingrediente pentru bucătărie și îl vor găsi fără îndoială tronând țanțoș la secțiunea PRĂJITURI alături de tot soiul de prafuri de copt, amidon, amoniac  și esențe pentru arome.

Lapte praf pentru sugariLaptele praf pentru copii există acum într-o varietate copleșitoare de formule. Această categorie de produse pentru cei mici include de la sortimentele de lapte praf.


Ce produse se pot da sugarilor încă de la naștere?


    alimente sugari
  • lapte praf simplu;
  • lapte praf pentru diaree cu gust de banane;
  • lapte praf special antireflux;
  • lapte praf organic combiotic etc.
Acest lapte praf combiotic este un produs extraordinar, care conține culturi naturale ale acidului lactic originar izolate din laptele matern. Este un produs care se poate folosi doar la indicația medicului sau asistentului medical și după instruirea corectă a mamei cu privire la modul în care se folosește.


Sugarul poate fi hrănit astfel încă de la naștere atât exclusiv cu lapte combiotic, dar și poate să fie un aliment oferit celui mic în completarea alăptării propriu-zise (cât are nevoie și cu frecvența de care nevoie).


Conține lapte degresat produs din zer uleiuri vegetale  ( ulei de palmier ulei de floarea soarelui ulei din semințe de rapiță),  lactoză, galacto oligozaharide din lactoză, proteine din zer, ulei de pește, ulei de magneziu, ortofosfat de calciu, vitamina C, sulfat feros, vitamina A sulfat de zinc, sulfat de cupru, vitaminele B1, B2, B6,  B12, biotina, vitamina E, acid folic, vitamina K, vitamina D etc.


Se mai adaugă la ele Omega 3 și 6, adică acizi grași polinesaturați cu lanț lung și lactobacillus fermentum CECT5716.


Cel mai bun magazin cu sortimente de lapte prafRețeta completă și locul de unde puteți să comandați produsul de mai sus este magazinul online elaptepraf.ro.


 Acolo vă puteți face un cont și  veți putea beneficia inclusiv de puncte de fidelizare. 


Cei care au fondat magazinul Elaptepraf.ro au pornit de la experiența personală, mai precis de la lipsa de experiență în materie de parenting în ceea ce privește formula de lapte care trebuie aleasă la început pentru completarea laptelui matern, iar mai apoi ca element de bază în hrănirea unui sugar.


Marca Humana este aceea pe care o comercializează prioritar în prezent magazinul online amintit, deoarece este produsele de acolo sunt alimente complete și complexe, care permit micuților ca să ia în greutate rapid și să se simtă excelent. 

Fiind un magazin creat de părinți pentru părinți veți primi întotdeauna un sfat avizat din partea administratorilor site-ului, dacă îl veți solicita online sau chiar telefonic.


Dacă vă veți face un cont la ei veți putea să efectuați comenzi rapide și ușor, să verificați oricând starea comenzilor, istoricul comenzilor, să vă modificați datele contului, să vă schimbați parola, să introduceți mai multe adresei de livrare sau facturare, totul pentru limitarea timpului de plasare a unei noi comenzi.


Aveți pe elaptepraf.ro mai multe metode de plată, inclusiv în sistem ramburs (numerar la curierul care va aduce produsele), dar și prin ordin de plată ori depunere de numerar în contul bancar (selectând opțiunea transfer bancar sau depunere numerar). 


Orice comandă care depășește 200 RON se livrează gratuit, indiferent de localitate, iar cele sub 200 cu o taxă de transport de doar 10 RON. 


Pentru fiecare produs cumpărat 2% din valoare se adună în cont câte 10 puncte care valorează un leu (mai exact pentru o comandă de 100 lei cumpărătorul primește 20 de puncte de fidelitate în valoare de 2 lei care pot fi utilizate la comenzile următoare, dacă produsele comandate nu beneficiază de un preț promoțional).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!