Mărirea buzelor cu acid hialuronic

augmentare buze
Acidul hialuronic este produs în mod natural în corpul nostru. Reprezintă o  polizaharidă extrem de importantă pentru piele, dar și pentru articulații și a ochi.

Problema este că această substanță trebuie să fie produsă în mod continuu pentru a-și îndeplini funcțiile și procesele de sprijin în acele zone ale funcționării organismului în care este folosită ca material de construcție. Cu cât înaintăm în vârstă producția de acid hialuronic se reduce.


Buzele pline, iată ce își doresc toate femeileAplicarea de acid hialuronic buze este o o intervenție extrem de frecventă azi.

Femeile apelează la medicii esteticieni pentru acest tratament injectabil deoarece buzele arată la final foarte atractiv: hidratate, tonifiate, mai pline. Este o metodă temporară, dar foarte eficientă și sigură de îmbunătățire a aspectului fizic, de aceea și este la mare căutare.Mărirea  buzelor cu acid hialuronicAcest tratament atât de solicitat de către femeile de toate vârstele este dorit din motive diverse.


În primul rând din dorința de a-și înfrumuseța aspectul buzelor naturale. Prin injectarea de acid hialuronic, care este o componentă naturală a pielii, buzele devin mai sexy.


Se poate compensa cu ajutorul acidului hialuronic inclusiv eventuala asimetrie dintre buza superioară și buza inferioară, astfel că la final fața devine mai proporțională. Bineînțeles, buzele diferă natural ca dimensiune. Egalizarea lor cu orice preț face ca gura și fața să arate totuși grotesc, așa încât nu trebuie depășită o anumită limită a bunul-simț estetic cu această intervenție.


Tratamentul injectabil amintit este, de asemenea, reprezintă o idee bună atunci când buzele sunt foarte uscate și metodele mai puțin invazive nu funcționează așa cum femeile și-ar dori.


Cum ajută acidul hialuronic injectat în buze la hidratare?


Moleculele acidului hialuronic au o capacitate excelentă de legare la apă (o moleculă din această substanță se leagă de până la 250 de molecule de apă).


Un medic estetician bun ce efectuează augmentarea buzelor


Medicul estetician dr. Panțuru execută în mod cotidian această intervenție cu real succes.

Acesta efectuează inițial un consult al persoanei ce dorește o augmentare a buzelor.

În cadrul consultației se va purta o discuție despre bolile acesteia, prezența eventualelor alergii și a medicamentelor pe care le ia în mod curent. Apoi, pacientul/a este consultat/ă pentru a se stabili care este efectul dorit de umplere și mărire a buzelor. Tratamentul în sine durează maxim 30 de minute. Se efectuează sub anestezie locală prin aplicarea unei creme cu rol anestezic.
Produsul este introdus cu precizie prin pielea buzelor utilizând un ac și o seringă.

După aplicare, medicul  masează buzele pentru a răspândi preparatul și pentru a le oferi forma dorită. Perioada de convalescență după acest tip de intervenție chirurgicală este extrem de scurtă. Cu toate acestea, este posibil să apară umflături, eritem, hematoame sau vânătăi localizate. Reacțiile adverse posibile dispar rapid și nu necesită tratament.


Contraindicații pentru augmentarea buzelor

  • hipersensibilitate la acid hialuronic;
  • herpesul și alte leziuni cutanate inflamatorii;
  • sarcina și alăptarea;
  • tratamentul cu antibiotice;
  • boli ale sistemului imunitar.


Acidul hialuronic folosit în mărirea buzelor și-a câștigat faima datorită versatilității, eficienței și siguranței în utilizare. Este ușor de administrat și poate fi îndepărtat rapid dacă efectul nu este satisfăcător. Avantajul său incontestabil este că efectul aplicației poate fi văzut imediat. Din păcate, nu este permanent și tratamentele trebuie repetate în mod regulat, la maxim un an distanță. Stilul de viață joacă un rol major în păstrarea efectului: fumatul și medicamentele scurtează acest interval de timp destul de mult.


Trebuie spus că acidul hialuronic nu este, de asemenea, o metodă eficientă de întinerire, deoarece maschează doar temporar semnele îmbătrânirii pielii, dar nu inhibă procesul în sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!