Pachete de nuntă convenabile într-o locație specialăNunta reprezintă unul dintre cele mai importante momente ale vieții tale. Iată de ce este important să îți organizezi cât mai bine acest eveniment.

Totul începe cu alegerea salonului de evenimente. Rezervarea locului unde se va desfășura petrecerea se face cu multă vreme înainte, așa încât este o etapă ce trebuie bifată după o analiză foarte profundă. 

Grija la detalii și bucuria unui cadru de poveste, sunt elemente definitorii pentru o nuntă de basm. Odată ce locația este găsită, mirii se liniștesc, așteaptă mult mia încrezători Ziua cea Mare.

Ce zici de niște pachete nuntă Seva Events care încep de la numai 185 lei de persoană? Chiar dacă bugetul tău nu este unul extraordinar de mare, dar vrei să îi mulțumești pe oaspeți în ziua nunții tale, a apela la unul dintre acestea  este o bună idee, deoarece este un mod simplu și inteligent vei putea ca să reduci cheltuielile totale cu nunta, fără însă a face rabat al calitate.

Salonul de nunta - cum îl alegi?


Alegerea salonului de nuntă include două etape: 
  • Stabilirea unei liste scurte de locații care care corespund cerințelor dvs. inițiale.
  • Vizitarea fizică a pentru a vedea cum arată în realitate și pentru a obține mai multe informații despre ele.


3 criterii pentru alegerea sălii de nuntă optime

Capacitatea sălii de nunți


Este necesar să estimați numărul de oaspeți! De regulă, 10-20% din invitați nu vor veni, dar alege un salon care să fie suficient de încăpător. În plus, o trupă muzicală necesită mult mai mult spațiu decât un DJ, deci o nuntă cu taraf sau formație de nuntă cu program complex va fi greu de înghesuit într-o sală redusă ca dimensiuni.

 Prețul unui meniu


Cunoscând numărul aproximativ de oaspeți, puteți seta prețul maxim pentru o persoană. Amintiți-vă, totuși, că aceasta este doar o analiză preliminară. Prețul final pe care îl veți plăti poate fi diferit de cel estimat. 


Locația propriu-zisă unde se află sala de nuntă


Alegerea locației aproximative a nunții este, de asemenea, una dintre primele decizii de luat. ie să fie unde invitații pot ajunge ușor, fără să facă mari cheltuieli cu transportul.

O petrecere de nuntă organizată la Seva Events, iată o bună decizie!Saloanele de evenimente Seva Events sunt foarte versatile, de aceia dacă alegi unul dintre cele două de aici (în funcție de numărul invitaților pe care îi ai), o să îl poți decora cu tipul de aranjamente, în culorile și stilul dorit. 

Amplasate la Mizil, într-un decor elegant, cu interioare în nuanțe de alb permit punerea în valoare a oricărui fel de aranjament floral așezat pe masă, a diverselor tipuri de decorațiuni pe care le dorești prezente în incinta unde se va desfășura petrecerea de nuntă.


La Seva Events există și o parcare generoasă ca dimensiuni, așa încât nu trebuie să îți faci griji pentru nuntașii care vor veni că nu vor avea unde ca să își lase mașinile în deplină siguranță.

 Salonul mic Seva Events este un salon intim, pentru aceia care vor ca nunta lor să fie una specială, la care să nu fie prezenți decât persoanele cele mai apropiate sufletului lor (părinți, prieteni).

Această incintă  are ferestre pe toată lungimea peretelui, așa încât poți ca să creezi diverse jocuri de lumini care te vor ajuta la construirea unei atmosfere speciale, cu adevărat memorabile.

În schimb, dacă ai de gând ca să îți organizezi o nuntă mare, salonul mare Seva Events este cel mai potrivit pentru tine.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!