Trambulina, cea mai grozavă jucărie de exterior!

jucării exterior distractive
Nu există copil care să nu își dorească o trambulină de joacă și unde să se creadă cangur sau minge săritoare.


Nici Ștefănuț nu face excepție de la regulă și pentru că nu a avut până acum una adevărată s-a mulțumit cu patul pe arcuri din camera de oaspeți. Atât de tare a țopăit pe ea precum un pui de cangur încât nu e de mirare că acum sărmana piesă de mobilier are rapid nevoie de o saltea cât mai groasă.


Iar pentru micul săritor am decis cu Vlad ca să comandăm zilele astea, că tot a început vacanța de vară, ceva cu totul special: o trambulină pentru copii sigură și foarte flexibilă. Bine, nu chiar foarte flexibilă, că mai avem nevoie de el deocamdată și nu vrem ca prichidelul nostru să zboare către planeta Marte chiar fără a fi selectat în echipajul internațional despre care se tot vorbește în ultima vreme.


O să mă întrebați unde se găsesc asemenea articole de făcut sport pentru cei mici. Eu de regulă le cumpăr de la Nichiduță, online. Prețurile sunt excelente, iar varietatea de articole pentru copii extrem de mare.


Am găsit aici trambuline de diferite dimensiuni, atât de amplasat în casă, cât mai ales afară. fericiți așadar cei care au curte!


Nu există un echipament de făcut sport mai grozav decât o trambulină! 


Avantajele săritului la trambulina exterioară


1.Este o jucărie serioasă care în simplitatea ei îl acaparează pe copil care nu se va plictisi și nu va renunța să țopăie pe ea, sus, tot mai sus, până când va simți să nu mai poate de oboseală. 


2. Este o jucărie intuitivă, cel mic putând ca să își corecteze singur săriturile până când le va executa perfect.


3. Pe măsură ce va deveni un as în săritul pe trambulină, va căpăta mai multă încredere să execute acrobații, urmărind videoclipurile de pe net. Iar apoi va putea să le prezinte în fața prietenilor lui, care îi vor aprecia cu uimire prestația de acrobat.

4. Săritul la trambulină are efect pozitiv asupra coordonării mișcărilor și în ceea ce privește postura.


5. O trambulină este prin definiție flexibilă. La fel va deveni și trupul micului gimnast care o va folosi cu mult entuziasm.


6. Dezvoltarea emisferelor cerebrale este și ea accelerată. Nu poate exista o bună coordonare a mișcărilor, menținerea echilibrului în zbor, dacă ambele părți nu colaborează strâns.


7.Ce mic scapă de sub jugul modern al smartphone-ului, tabletei, laptopului și chiar al programelor tv de desene animate. Iese în aer liber și face mișcare, așa cum făceam pe vremuri și noi, părinții.


8. Este și un mod de a mai slăbi pentru acei prichindei care cam dau iama în prăjituri, dulceață, miere și bomboane. Și asta fără a fi nevoie ca cei mari să ducă muncă de convingere cu micii dolofani referitor la exercițiile fizice.


Ce copil mai are nevoie de programe de sport, când are la îndemână o trambulină fermecată care îl face să zboare sus, tot mai sus, pe aripile imaginației?

jucării sportiveVă recomand să intrați și voi pe nichiduta.ro și să comandați de acolo o trambulină pentru prichindelul vostru. Va fi cel mai bun cadou pentru actuala vacanță mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!