BRENT - Inchiriere dubite si autoutilitare din Cluj-Napoca

Brent microbuze 8+1 de inchiriat
Se spune că într-o călătorie nu este importantă destinația, ci călătoria în sine și bineînțeles cei care îți sunt alături. Astfel dacă vrei să-ți iei gașca într-o călătorie și vreți să închiriați o mașină, atunci trebuie să aruncați o privire pe BRENT.ro.

Mai concret, BRENT vă pune la dispoziție microbuze de închiriat 8+1 la prețuri foarte avantajoase. Cu alte cuvinte fie că vorbim de călătorii în interes de serviciu sau vacanțe împreună cu familia sau cu gașca de prieteni, aveți posibilitatea să închiriați un minivan cu 8 sau 9 locuri. Tuturor ni s-a întâmplat cel puțin odată să vrem să mergem în vacanță cu prietenii și să nu mai fie loc. Asta e ocazia perfectă să scăpăm de acel “era fain dacă eram mai mulți”. Și asta nu e tot, aveți posibilitatea să vă personalizați călătoria cu accesorii. Despre ce e vorba? Vă putem oferi suport pentru bicicletă, cutie portbagaj, cutie frigorifică și chiar tabletă. Dacă îl luați și pe cel mic, vă puteți lua scaun pentru el și dacă mergeți departe cred că este imperios necesar să vă luați și GPS. Mai mult, fiecare mașină este dotată cu un router wireless deci aveți conexiune la internet peste tot, fără să depindeți de datele mobile.

Trecând în revistă toate aceste oportunități, este necesar să luăm în calcul și cel mai pesimist scenariu și anume, nu aveți permis. Sunteți o gașcă atât de atipică încât niciunul nu are permis sau vreți doar să vă distrați fără grija condusului. Ei bine, nu vă faceți probleme, printre “accesorii” se numără și un șofer experimentat. Ce mai, e o adevărată ploaie de beneficii și oportunități.  Dar asta nu e tot, să zicem că sunteți o persoană extrem de ocupată și nu aveți timp de vacanțe, fie vorba între noi, ar trebui să vă faceți timp și pentru vacanțe. Totuși, dacă aveți nevoie de o autoutilitară pentru transport marfă,vă oferim posibilitatea de a închiria una, cu tot cu accesorii.

Suntem convinși că primul lucru la care vă gandiți sunt prețurile, dar fie că vorbim de călătorii scurte de o zi, două, business trip de lungă durată sau poate că sunteți un businessman care dorește să-și externalizeze transportul, tarifele sunt foarte bune și unde să mai punem că există și opțiunea ofertelor personalizate.

Deci, după cum ați văzut e o treabă serioasă, făcută cu mult tact așa cum se face în Ardeal. Deci dacă aveți poftă de o vacanță cu toată trupa, aveți minivan cu 8-9 locuri la felul principal și dacă e absolut necesar punem și șofer la desert. Și dacă n-aveți poftă de vacanță pentru că nu vă vedeți capul de treburi aveți opțiuni extrem de avantajoase pentru autoutilitare de transport marfa, și când terminate treaba poate vă mai gânditi la vacanța aia pe care sigur o așteptați de mult. Dacă nu aveți nici poftă de vacanță și nici multă treaba ci, abia ce ați aterizat în Cluj și vreți doar să ajungeți acasă, fără să îmbătrâniți într-un tren sau să vă coaceți într-un autobuz, atunci brent e alegerea perfectă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!