Alege un ceas Seiko ca să dai valoare fiecărei secunde trăite!

Mulți iubitori de ceasuri Seiko există și în România, lucru de la sine înțeles având în vedere nu doar performanțele tehnice deosebite pe care acestea le au, design-ul lor deosebit, dar și povestea care stă în spatele creării acestora. Acum oamenii caută experiențe complexe când achiziționează un obiect de folosință îndelungată, nu se mai mulțumesc ca să privească ceasul pe care îl poartă doar ca pe un simplu instrument de măsurat timpul, ca pe un sipet de mici comori.


O poveste adevărată, care începe cu a fost odată...Kintaro Hattori,  japonezul care a înființat brandul când avea doar 22 de ani, a pornit de jos. A început cu a repara ceasurilor existente și i-au trebuit vreo 11 ani până când a produs el însuși primele ceasuri. Avântul său tineresc l-a făcut ca minunățiile create de el să fie atât de novatoare, încât de atunci modelele nou-apărute de ceasuri Seiko fac ele ce fac și o iau mereu înaintea concurenței.


Din 1892, când fabrica a luat ființă și până în prezent, Seiko a fost un nume extrem de respectat în lumea inovațiilor în materie de ceasuri. Aici s-au creat primele ceasuri de mână care au permis vizionarea unor programe TV, primele ceasuri care aveau capacitatea de a stoca date și înregistra și multe alte chestiuni cu adevărat magice.


Există modele ce se pot achiziționa la un preț accesibil, după cum există și tipuri de ceasuri Seiko extrem de scumpe, din categoria de lux.


Cele mai bune ceasuri Seiko sunt echipate cu sticlă de safir foarte rezistentă la zgârieturi și carcasă din oțel inoxidabil. Sunt extrem de solide și foarte practice.


Foarte populare sunt ceasurile Seiko 5, rezistente la apă de până la 30 metri adâncime, cu carcasă și brățară din oțel. 


Oferta Seiko este acum extrem de vastă și include atât serie exclusivistă Grand Seiko, dar și modele casual, cu un preț convenabil.


Fiecare poate să își găsească acum ceasul Seiko potrivit: de la modelele clasice, la ceasurile cu mecanism automat extrem de căutate.

Există și ceasuri Seiko de damă. Tu nu vrei unul?Există și ceasuri Seiko pentru femei, într-o paletă variată de modele și culori. Orice doamnă sau domnișoară poate alege, spre exemplu din magazinul online Japora.ro un ceas casual, cu alură sport sau elegant, mai simplu sau mai complex decorat. Cert este că un astfel de ceas poate să fie inclus în categoria bijuteriilor, depășindu-și demult funcția principală de a arăta trecerea timpului.

Dacă ar fi să fim corecți, un ceas de calitate, precum sunt cele Seiko, ar trebui ca să fie privit ca o investiție pe termen lung, fiind deopotrivă frumos și funcțional.


Un ceas Seiko, un cadou frumos de sfârșit de an


Sigur îl porți cu mândrie, cunoscând faptul că ceasurile Seiko au primit de-a lungul vremii numeroase premii și chiar au fost înscrise în Cartea Recordurilor Guinness.


Dacă ai de gând ca să cumperi un ceas bun de Sărbătorile de Iarnă pentru tine sau cineva drag, un ceas Seiko nu este o alegere rea. Vei avea satisfacția unui produs de calitate, realizat cu o mare atenție la detalii și cu un mecanism extrem de fiabil.


Seiko este în prezent  pe toate continentele și a reușit să îi convingă de multă vreme și pe românii de toate vârstele. 


Faptul că a reușit și reușește încă ca să câștige noi și noi grupuri de clienți - țintă demonstrează încă o dată că acest brand satisface nevoile utilizatorilor pe deplin, indiferent că e vorba de modele de ceasuri Seiko sport, clasic sau elegant.


Mulți fani spun că atunci când poartă un ceas Seiko pot chiar să simtă în mod fizic trecerea timpului și valoarea fiecărei secunde, așa încât încearcă să nu irosească nicio secundă prețioasă. 


Tu când îți iei un ceas Seiko de la Japora?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!