Cadoul Special Corporate de Crăciun se alege cu două luni înainte!

coșuri business CrăciunSe apropie vertiginos lunile din fiecare an când sunt alese cadourile de Crăciun pentru angajați, colaboratori și partenerii de afaceri. În funcție de bugetul pe care vrei sa îl aloci acestor cumpărături festive, sigur vei putea ca să găsești la Cadoul Special (un magazin online specializat) niște cadouri corporate mai ieftine sau niște coșuri cadou ceva mai scumpe, toate incluzând produse de cea mai bună calitate, pe care nu prea le poți găsi în alte părți.

 Fiecare companie încearcă să ofere ceva cu adevărat special, care să facă diferența, să creeze o atmosferă de Crăciun cu adevărat nemaipomenită.


Nu este totuși ușor ca să alegi un coș de Crăciun potrivit care să producă efectul maxim de bucurie dorit de tine. Pentru că, e de la sine înțeles: nu faci cadouri corporate pentru că așa dă bine, pentru că toți o fac, ci din prea plinul sufletului tău (și al firmei).


Tuturor le place să fie răsfățați. Mai ales dacă sunt personalizate, aceste daruri de Sărbători corporate generează angajaților că firmei chiar le pasă de ei. Pentru comenzile mai mari, chiar se pot schimba configurațiile cadourilor, pentru a corespunde dorințelor tale de Moș Crăciun.


De ce trebuie să dăruiești cadouri de Crăciun corporate angajaților?


  • ele contribuie la coeziunea echipei;
  • cresc nivelul de satisfacție al salariaților;
  • sporesc motivația viitoare a personalului de a-și îndeplini calitativ sarcinile de serviciu;
  • cresc productivitatea muncii în anul ce vine;
  • produc bucurie în familiile angajaților;
  • construiesc la nivel emoțional o imagine bună companiei.
coșuri Moș Crăciun


Nu trebuie uitat nici faptul că în multe familii din România, în special în acelea unde nu există venituri financiare substanțiale, cadourile primite de la firmele unde părinții lucrează, contribuie la crearea unei atmosfere de Crăciun magice, pe care altfel acei angajați probabil nu și-ar putea-o permite.


În acest sens, este bine că multe companii private au ales să ofere angajaților un coș de Crăciun în loc să dea un voucher de valoarea acestuia.  


Un coș de Crăciun trebuie să fie o reflectare a imaginii firmei ce îl oferăInclusiv în acest an de grație, 2019, un cadou corporate de Sărbători personalizat este cea mai potrivită alegere, deoarece implicit este și un mod de a face reclamă companiei, de a exprima încă o dată valorile în care o anumită firmă crede.


Există modalități numeroase de a face asta: mici obiecte-cadou promoționale cu logo-ul companiei așezate alături de alte produse tradiționale în coș, autocolante, panglici decorative colorate și inspirat inscripționate. 


Chiar așa! După ce sosesc coșurile cadou de Crăciun de la firma de unde le-ai comandat (ți-am zis de cadoulspecial.ro, da?), este indicat să mai contribui și tu, în calitate de reprezentant al firmei, cu ceva în plus la darul standard, în funcție de destinatar. Fii convins că o să fie apreciată surpriza așa cum trebuie!


Când vorbim de Sărbătorile de Iarnă, automat ne gândim la dulciuri, la cozonac, la băuturi fine, inclusiv la un vin de calitate. Plus un globuleț, un clopoțel, o crenguță de brad etc.


Un coș de Crăciun parcă nu e complet dacă nu include și niște ciocolată premium, o cutie de bomboane luxoasă, niște fursecuri gustoase. Dar mereu este bine să se țină cont de preferințele persoanei care va urma să primească cadoul respectiv, așa încât acesta să îi încălzească în primul rând sufletul.


Pentru parteneriate 2020 ideale, alege surprize speciale!Din categoria coșurilor de Crăciun premium pentru companii nu trebuie să fie ignorate acele cadouri corporate pentru Sărbătorile de Iarnă ce conțin produse de o calitate excepțională, anume destinate partenerilor de afaceri de top.


Aceste cadouri de final de an se diferențiază prin preț și produsele componente de cadourile standard de Crăciun pentru angajați, dar sunt perfecte pentru a consolida relațiile de business și în 2020. Pentru acest obiectiv chiar este nevoie de produse sofisticate, care să îi impresioneze pe aceia ce le vor primi.Cadouri Speciale HibernaleLa Cadoulspecial.ro vei găsi daruri de Sărbători atent selectate, sub formă de coșuri cu produse. Cu un deceniu de experiență pe piață, magazinul online amintit are printre clienții fideli companii renumite care achiziționează de aici darurile pentru angajați, colaboratori și parteneri an de an.


Dacă tocmai ai pornit în căutarea locului ideal de cumpărare al surprizelor de Crăciun corporate, poți să le comanzi și tu de aici. Chiar merită!


Doar că trebuie să te grăbești un pic. Este bine ca să faci comanda din timp pentru a evita aglomerația din decembrie, având în vedere faptul că aceste cadouri se pot realiza într-un interval de 2 până la 7 zile.


În funcție de volumul comenzii, cadourile se trimit prin firme de curierat, costurile fiind stabilite de comun acord cu beneficiarii. De asemenea, comenzile pot fi ridicate și din depozitul din București. Intră pe cadoulspecial.ro pentru mai multe detalii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!