Comandă piese auto online fără frică, niște economii nu strică!

Funcționarea unei mașini personale necesită din când în când înlocuirea anumitor elemente ce o compun. Unele dintre acestea trebuie să le achiziționăm după o discuție serioasă cu un mecanic cu experiență de la un service.


Atunci când alegem piese auto este mult mai bine ca să intri pe internet pentru un astfel de shopping. Ai o gamă largă de magazine online o și rază de acțiune mai mare pentru efectuarea cumpărăturilor auto.


Oponenții cumpărăturilor online spun că tranzacțiile sunt riscantă mai ales că nu putem vedea produsele pe care le cumpărăm cu ochii noștri, că trebuie să ne bazăm doar pe fotografii și descrieri, totuși dacă vânzătorii au o largă experiență pe piață și bună recomandări din partea ei acelora care le au fost clienți, atunci nu avem de ce să ne teme. 


AutoLux.ro este unul dintre acele magazin online unde în mod obligatoriu trebuie să ajungi în peregrinările tale prin lumea virtuală dacă ești șofer.


Site-ul de e-commerce aparține firmei Promotor SRL cu sediul în Sebeș Alba. 


Vei găsi aici tot felul de articole începând de la electrice auto, tuning auto, accesorii auto, piese auto pentru caroserie, sisteme audio, consumabile auto, anvelope, jante, scule, soluții auto ș.a.m.d. Peste 400.000 de produse de cea mai bună calitate.


Acestea sunt sută la sută sigure, fiind asigurate, iar o comandă este atât de rapidă, că de multe ori nici nu durează mai mult de 5 minute


Ce mai găsești aici? Un call center extrem de prompt la care poți apela dacă vrei lămuriri suplimentare cu privire la mărfurile de pe site.


S-ar putea ca să îți placă, dacă vei răsfoi paginile catalogului online de produse, foarte multe dintre ele.




Ai aici, de exemplu huse volan din piele de vițel perforată cu ajutorul căruia vei îmbrăca volanul în piele naturală, simplu și rapid, în doar 20 de minute, până la sute de becuri și lumini pe led pentru ca vizibilitatea atunci când ești la volan să nu mai fie o problemă. 


O să îți placă și faptul că livrarea se face prin curier rapid cu doar 19 lei per comandă în toată România pentru coletele de până la 10 kg în 24 și 72 de ore de la confirmarea acesteia, dacă produsele există pe stoc. Plata se face ramburs la primirea coletului. De asemenea, se livrează produse în orice țară din UE (cu plata în avans).


Ca orice alt element din autovehicul, volanul se deteriorează și în timp. Motivul? Transpirația mâinilor, deoarece conține acid uric, combinată cu frecare constantă, provoacă deteriorarea materialului, lăsându-l opac sau fisurat.  În plus, cei care poartă inele pe degete trebuie să fie conștienți de faptul că pot zgâria volanul.


Până de curând, volanul din piele naturală era asociat cu mașinile de nivel superior. Acum le întâlnim frecvent, inclusiv la mașinile de clasă inferioară, nu numai în versiunile premium auto.


O husă excelentă pentru volan oferă siguranță și confort în timpul conducerii. Pe lângă faptul că face o frumoasă personalizare mașinii tale, deoarece are un finisaj frumos, pe lângă un material de înaltă calitate.


Volanul auto din piele de vițel este o alegere excelentă atât pentru șoferii profesioniști, cât și pentru cei obișnuiți, deoarece:


- asigură cea mai bună prindere pe volanului, astfel încât să ai mai mult control asupra mașinii, iar călătoria devine mai ușoară și mai plăcută;


- arată excelent montat pe volanul mașinii, deoarece este confecționat dintr-o piele elegantă, cu o textură frumoasă;


- protejează volanul în timpul utilizării de zi cu zi  (motiv pentru care este foarte des utilizat de instructorii auto și de către șoferii de taxi).


Pentru a preveni frecarea neplăcută a husei volanului, ar trebui să utilizezi în mod regulat produse de îngrijire a pielii naturale, preparate de curățare speciale. Acești agenți curăță și hidratează pielea. Datorită acestui fapt, se menține elasticitatea și este mai ales rezistența la abraziune, îl protejează de decolorare.



Anvelopele sunt părți importante ale mașinii, astfel încât schimbarea lor după purtare este de o importanță crucială pentru a asigura siguranța șoferului și a tuturor pasagerilor. Calibrarea corectă și din când în când este esențială pentru ca uzura să fie uniformă.


Este foarte important să alegi anvelopele potrivite pentru mașina ta, deoarece mulți factori depind de ele: consumul de combustibil, timpul de funcționare al transmisiei, siguranța la rulare și aspectul. Magazinul online AutiLux.ro este gata să ofere clienților săi o gamă bogată de modele moderne de anvelope.


La selectarea anvelopelor, ar fi bine ca să ai în vedere mai ales următoarele puncte:


- recomandările din fabrică pentru alegerea dimensiunilor anvelopelor;
- specificațiile esențiale pentru anvelope;
- tipuri și proprietăți ale anvelopelor de iarnă sau vară.


Atunci când alegi anvelope, ai în vedere:


- economia de carburant
- proprietăți de frânare pe asfalt uscat și umed;
- control;
- viteza de schimb;
- rezistență la acvaplanare;
- conducere și confort acustic;
- rezistență la uzură etc.


Găsești produse cu aceste calități pe AutoLux.ro!


Date de contact:


Promotor SRL
DJ 106K, Nr. 124, Sebes, Alba
CUI: RO 14490581 Reg.Com. J01/97/2002
Call Center: 0748 405 954

Cod Postal: 515800

2 comentarii:

  1. lumea se schimbă și șoferii odată cu ea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Floricel Ioanide31/12/19 8:03 p.m.

    și noi, femeile, putem să le comandăm mai ușor așa!

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!