Cadouri inedite pentru femei oferite de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu viteză și trebuie întâmpinată așa cum se cuvine.

Nu de alta, dar și buclucașul Eros s-a modernizat și acum în loc de aripioarele clasice, mai are în dotare și un flyboard de ultimă generație. Iar arcul cu săgeți este și el în ton cu 2020 și s-a transformat în pistol cu rază laser de frecvența potrivită pentru a armoniza perechi de inimi.

Și pentru că Sărbătoarea Iubirii trebuie să fie una de care ar trebui ca să ne aducem aminte cu drag pe parcursul întregului an, evident că domnii ar trebui să ofere femeilor pe care le adoră niște cadouri inedite.

Bine, florile ar trebui să fie nelipsite, dar alături de ele niște bijuterii speciale nu pot ca să nu fie primite așa cum merită de către reprezentantele Evei.

Am găsit pe site-ul roxannes.ro daruri pentru femei ce mi-au atras atenția, pentru că nu le-am văzut în alte magazine, fie ele online sau fizice.

Iată doar două sugestii pe care vi le fac după ce am frunzărit catalogul virtual Roxannes:

Colier placat cu aur Lucky Chili Pepper si piatra semipretioasa la alegere


De când cu Netflix, cu toții ne uităm cu plăcere la serialele braziliene, cu atmosfera lor aparte. 

De la Roxannes.ro se pot comanda coliere realizate manual de către meșteri brazilieni cu un design extrem de interesant.

Dacă o doamnă sau domnișoară va primi în dar acum, la început de primăvară o astfel de bijuterie placată cu aur ce înglobează o simbolistică aparte, nu poate decât să fie fericită.


 colier cu pandantiv


În funcție de piatra semiprețioasă pe care aceea ce va primi darul o preferă, cel ce face comanda poate să o aleagă din colecția de pe site un pandantiv care să o conțină.

America de Sud are o istorie îndelungată în extragerea de pietre prețioase și semiprețioase și de aici provin unele dintre cele mai frumoase exemplare din lume. Printre zonele producătoare de bijuterii din America de Sud, Brazilia este de departe cea mai bogată sursă de pietre utilizate de bijutieri și vindecători din întreaga lume. 

Oamenii din vechime aveau o gândire simbolică și credeau că cu ajutorul acestor podoabe își întăresc corpul. În primul rând, gâtul - astfel încât sufletul să rămână în corp, cât mai mult timp, apoi brațele și picioarele - cele mai vulnerabile la lovituri și răni. 

Unele pietre semiprețioase au o „aură” atât de puternică încât, la purtarea bijuteriilor corespunzătoare, programul acestora se va putea „activa” automat, transferând proprietățile acestei pietre către persoana ce le poartă. 

Colierul este placat cu trei straturi de aur (18k, 22k, 24k) și este în genul carabină.

Lanțul are o lungime generoasă de 43 de centimetri, iar circumferința pandantivului este de 10 mm.

Dacă ar fi să ne referim la colecția de pietre naturale provenind din regiunea Putinga (Rio grande do Sul – Brazilia), ele sunt nu mai puțin de 16 tipuri: agat roșu, agăț verde, agăț albastru, agăț negru, sodalit, ochi de tigru, goldstone albastru, amazonit beige, rose howlite, howlite galben, sidef (mother of pearl), cuarț transparent.

De lanț mai este prins și un mic ardei iute stilizat, tot placat în aur, ca și lanțul.

Această bijuterie complexă, un adevărat colier talisman activat și de energia pietrei semiprețioase este aducătoare de prosperitate, de succes pe toate planurile.

Roxanne's Gift Card 500 RON

Tot de aici, de pe roxannes.ro se poate alege un cadou care va fi 100% apreciat de către femeia care îl va primi: un card valoric pe baza căruia se pot face cumpărăturile dorite de pe site-ul menționat.

 card de cumpărături bijuterii


Este soluția cea mai bună pentru un bărbat în pană de idei, care nu vrea ca să dea greș alegând o bijuterie nepotrivită pentru aleasa inimii sale.

Poate să fie fără grijă: nu va rămâne nefolosit! Destinatara unui astfel de cadou ultramodern va fi în măsură ca să îl folosească cu iscusință, alegând niște produse drăguțe care să îi aducă multă bucurie în suflet.

Cardul are o valabilitate de un an de la momentul achiziției și poate ca să fie folosit atât online pe website-ul roxannes.ro, cât și în orice showroom tradițional Roxanne’s.

Livrarea articolelor comandate este gratuită, iar comenzile ajung extrem de rapid la adresa indicată în maxim 2 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Alte avantaje oferite de magazinul de bijuterii amintit?


Acum se poate plăti costul comenzilor și în rate și se pot acumula puncte de fidelitate pentru cumpărăturile ulterioare.

Intră chiar acum pe roxannes.ro pentru că nu vei fi dezamăgit de ofertele lor inedite!

2 comentarii:

  1. sunt interesante cu adevărat și foarte moderne, pot să zic... o să mă uit și eu pe site, poate găsesc ceva special acum de 8 martie....

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plae colierul!!! sper ca să îl primesc cadou de la iubi al meu!!!!

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!