Dotări saloane de înfrumusețare online: remodelare corporală

Dacă vrei să îți înființezi acum, la început de 2020 un salon de beauty sau deja ai unul, dar vrei să modernizezi unul prin procurarea unor echipamente profesionale pentru cosmetică de ultimă generație, e bine de știut că poți comanda ceea ce îți trebuie online, de pe site-ul utilarisaloane.ro.


Se cunoaște de toată lumea faptul că industria de frumusețe este una din ce în ce mai competitivă. E suficient ca să mergeți prin orașele mari ca să întâlniți foarte des saloane unde poți să îți îmbunătățești aspectul. E suficientă o coafură nouă, o culoare de păr potrivită care să te scoată din anonimat, un tratament cosmetic corect aplicat, o manichiură frumoasă, pentru ca stima de sine să atingă cote înalte. Ce să mai spunem de procedurile de remodelare corporală, tot mai la modă acum?


Mai nou, clientela care trece pragul unui salon de înfrumusețare nu o face doar pentru serviciile oferite, ci și pentru experiența de care are parte într-un astfel de spațiu special.


În condițiile în care numărul de unități de acest gen tot sporește, a fi diferit (în sens pozitiv) este cheia succesului.


Echipamentele folosite au în acest sens un rol esențial, tocmai de aceea ele trebuie să fie ale extrem de atent, după ce se stabilește exact cine formează publicul țintă căruia i se adresează serviciile de înfrumusețare, de ce are nevoie în mod real clientela, ce criterii se iau în calcul de către persoanele ce solicită diverse proceduri în momentul în care evaluează respectivele servicii ca fiind de calitate.


Conducerea unui astfel de salon trebuie ca să aibă un personal foarte bine pregătit, care să fie la curent cu cele mai noi tendințe în materie de beauty și cu utilajele, instrumentele și produsele consumabile necesare în acest sens.


Cum se poate realiza acest lucru? Prin participarea la congrese și evenimente destinate profesioniștilor care își desfășoară activitatea în sectorul de înfrumusețare.


Trebuie subliniat și faptul că achiziția unor dotări ultramoderne pentru saloanele de frumusețe este de dorit cu atât mai mult cu cât s-a renunțat la ideea desuetă că a fi popular înseamnă să ai cele mai mici prețuri de pe piață. Nicidecum! Nu prin dumping se poate obține profitul scontat. Să ai cel mai bun preț în industria de beauty înseamnă pur și simplu ca să oferi clientelei tale servicii de calitate la un preț corect.


În ultima vreme tot mai multe persoane caută saloane de remodelare corporală și nu e de mirare acest lucru, într-o societate ca a noastră unde imaginea exterioară chiar contează.


În acest sens, iată doar două echipamente extrem de utile pe care le puteți comanda de pe site-ul utilarisaloane.ro la niște prețuri accesibile. Valoarea acestor utilaje de beauty se vor amortiza extrem de rapid, așa încât chiar merită ca să le achiziționați fără ezitare chiar acum.


Tunelul cosmetic cu raze infraroșii


Iată un echipament care permite să oferiți celor interesați servicii de scădere în greutate și câștigarea luptei cu celulita, îmbunătățirea circulației limfo-venoase, efectuarea unui mic proces de detoxifiere, purificarea și oxigenarea sângelui.

echipamente remodelare corporalăAșadar, în afară de ajutorul pe care în oferă acelora ce vor să slăbească, acest echipament are și alte importante beneficii pentru sănătate.


Din punct de vedere al modului săi de construcție, tunelul cosmetic cu raze infraroșii are două cupole culisante care se închid ermetic, ceea ce ne duce cu gândul la filmele SF.


Demn de menționat este faptul că utilajul este în așa fel proiectat încât să permită reglarea temperaturii pentru fiecare zonă a persoanei asupra căreia se va acționa cu raze infraroșii. Temperatura maximă este de 75 de grade Celsius, iar durata maximă de funcționare continuă este de o oră.


Acest echipament se poate comanda singur sau în combinație cu un pat special (varianta recomandabilă).


Set 16 pietre vulcanice cu încălzitor tip geamantan


În prezent, masajul cu pietre vulcanice este la mare căutare. Nu e de mirare, dacă ne gândim ce efecte fabuloase se obțin cu ajutorul acestora în materie de detoxifiere a organismului, diminuarea sau chiar eliminarea durerilor acute sau cronice, reducerea spasmelor musculare, eliminarea stresului, reechilibrarea generală a corpului.

pietre vulcanice masajEchipamentul electric de încălzire al pietrelor vulcanice până la 60 de grade Celsius (cu o diferentă de +/- 10 grade Celsius) este extrem de ușor de manevrat și ar trebui să fie o dotare prezentă în orice salon care oferă și proceduri tradiționale de masaj. Mai ales că și prețul de achiziție este extrem de accesibil.


O mulțime de alte surprize îi așteaptă pe cei interesați pe site-ul utilarisaloane.ro. Descoperă-le și tu chiar acum!


Date de contact:


SC Utilari Saloane Srl

Nr. reg. com.: J40/276/13.01.2017
CUI: RO36913143
Tel: 0745.301.472 sau 0734.902. 535
Site: www.utilarisaloane.ro

Email: contact@utilarisaloane.ro

3 comentarii:

 1. Tocmai am terminat un curs de cosmetică autorizat si articolul acesta mi-a dat o idee despre unde pot găsi lucrurile de care am nevoie ca sa pot demara activitatea pe cont propriu. Nu sunt scumpe, deci chiar se pot gasi produse utile aici! merci mult!

  RăspundețiȘtergere
 2. m-am uitat nițel pe site-ul de care zici în articolul tău și pare interesant ce am găsit pe-acolo și pentru casă

  mai ales pietrele alea vulcanice îmi fac cu ochiul:-)

  RăspundețiȘtergere
 3. și mie tot pietrele alea mi s-au părut interesante...

  RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!