5 culori pe care le poti alege pentru rucsacuri de dama in trend


Atunci cand vrei sa cumperi rucsac de dama ar trebui sa te gandesti in primul rand la culori. Poti alege nuante care sunt in trend, dar pe care sa le poti utiliza mult timp de acum in colo. Cand te gandesti la obiecte vestimentare atemporale iti vin in minte rochia neagra si perelele albe. Totusi, cand vine vorba de genti si rucsacuri, cu totii avem o culoare preferata. Culorile maro, rosu, negru, mustar si verde-padure functioneaza pentru fiecare sezon, iar astazi vom demonstra asta. 
1. Rucsacuri de dama negre
Negrul este tot timpul in trend si nu vei gresi niciodata alegand rucsacuri de dama negre. Vestea buna este ca negrul se potriveste la orice alta culoare deci vei putea purta rucsacul la aproape orice tinute indiferent de celelalte culori pe care le utilizezi, acesta fiind un detaliu foarte important daca ai tendinta de a face pasiuni pentru anumite genti si rucsacuri pe care nu vrei sa le mai dai jos.
2. Rucsacuri de dama maro


La fel ca negrul, nu poti gresi cu un rucsac maro. Pur si simplu parcurge revistele de moda si vei vedea numeroase modele de genti si rucsacuri maro pe care le poti purta in orice anotimp si la orice tinuta. Rucsacurile maro nu sunt la fel de permisive ca cele negre in ceea ce priveste asorteurile, dar le vei gasi cu siguranta loc in garderoba.

3. Un rucsac rosu
Daca vrei o tinuta pop, un rucsac rosu este cea mai buna idee. Gentile si rucsacurile  rosii sunt trucul nostru preferat de styling pentru a scoate in lumina o tinuta neutra.  Toate privirile se vor muta in mod automat pe rucsac in functie de rosul pe care il alegi.
4. Un rucsac de dama Green Forest 
Spre deosebire de verde lime  sau verde inchis, culoarea verde-padure nu va iesi niciodata din trenduri. Exista ceva in legatura cu aceasta nuanta care face ca orice rucsac sa para impecabil si mereu in trend. In plus, aceasta culoare este perfecta pentru primavara. 
5.  Un rucsac de dama mustar

Daca ai deja in colectie mai multe modele de rucsacuri de dama neutre, cu siguranta vei vrea sa iti extinzi gama de culori, caz in care iti recomandam sa incerci pentru inceput mustar.  Odata ce vei prinde gustul culorilor, nu vei mai vrea sa mergi pe nude sau neutru. Un rucsac mustar se va dovedi foarte util atunci cand vrei sa adaugi o pata de culoare unei tinute ce pare terna si lipsita de viata. In plus, nu este la fel de intens ca un rucsac rosu si nu va atrage toate privirile, daca vrei sa treci neobservata, insa va adauga acea nota de stil tinutei, pe care orice femeie si-o doreste.
D.M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!