6 beneficii ale chiuvetelor mobile

chiuvete speciale
Chiuvetele mobile sunt statii pentru spalat care pot fi amplasate aproape oriunde. Aceste chiuvete pot fi folosite de catre angajati, clienti, pacienti si public in general.  Locurile in care vei intalni cel mai des astfel de chiuvete mobile sunt campingurile, la concerte, in turneele sportive, la vanzatori ambulati de mancare, la evenimente la care se mananca si asa mai departe. Chiuvetele mobile pot fi folosite atat in spatii personale, cat si in locuri publice, birouri, cabinete sau sali de clasa. Practic, nu exista nicio limitare care sa te impiedice sa instalezi o astfel de chiuveta intr-un anumit loc.
Iata care sunt beneficiile unei chiuvete mobile.
Nu necesita instalare
Chiuvetele mobile nu sunt conectate la niciun sistem de canalizare, asadar nu necesita instalare. Nu este nevoie sa chemi un instalator pentru a pune in functiune o astfel de chiuveta. O chiuveta mobila poate fi asamblata si folosita in aproape orice loc. Tot ce trebuie sa faci este sa umpli rezervorul cu apa proaspata si chiuveta poate fi folosita. Rezervoarele de apa pot fi inlocuite simplu, fara sa fie necesar ajutorul unui specialist.
Sunt rentabile
Pentru ca nu este necesara interventia unui instalator sau a unui sistem de canalizare complicat, chiuvetele portabile sunt o optiune rentabila si o alternativa din punct de vedere financiar la chiuvetele traditionale. 
Prietenoase cu mediul
Este stiut faptul ca o cantitate mare de apa este irosita din cauza pierderilor care se inregistreaza in retea. Problema aceasta a fost si ramane in continuare dificil si scump de rezolvat. Pentru ca o chiuveta mobila nu necesita racordarea la sistemul de apa si canalizare, un asemenea dispozitiv te va ajuta sa scazi consumul de apa. Din acest motiv, chiuvetele mobile sunt considerate a fi prietenoase cu mediul inconjurator.
O solutie versatila
Chiuvetele mobile sunt o investitie versatila. Acestea pot fi folosite ca statii temporare pentru spalatul pe maini in timpul renovarii unor birouri, pot fi amplasate in bai in timpul festivalurilor sau pot fi folosite pentru a spala vasele de catre vanzatorii ambulanti de mancare. Chiuveta mobila este o investitie pe care o faci si pe care o vei folosi in multe ocazii.
Apa calda si rece
Majoritatea modelelor de chiuvete mobile ofera atat apa rece cat si calda si sunt astfel utile nu  doar pentru spalatul pe maini. Atunci cand chiuveta este conectata la o priza, vei avea acces si la apa calda. 
Asigura igiena corespunzatoare

In locurile in care chiuvetele clasice nu pot fi instalate, chiuvetele mobile sunt cea mai buna optiune pentru a mentine un mediu curat. Acestea pot fi salile de clasa, evenimentele cu catering, sau centrele medicale unde este necesara o statie pentru spalatul mainilor. De aceea, orice loc in care exista o chiuveta mobila este unul care promoveaza sanatatea si incurajeaza obiceiurile care ajuta la o mai buna igiena. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!