Avantajele externalizarii mentenantei pentru site-uri de prezentare sau pentru magazine online

externalizare mentenanță site
Un design personalizat pentru site este de dorit daca vrei sa ajungi mai rapid la potentialii clienti si sa ai rata de conversie foarte buna. Insa nu e suficient, pentru a functiona cum trebuie un site are nevoie si de mentenanta. 
Mentenanta este un proces de durata, ea se realizeaza doar de catre specialisti cu experienta, din firme specializate in mentenanta, cum e si Cubick, este de durata si trebuie facuta intocmai cu cele mai moderne standarde din domeniu. 
Daca nu ai timp sau nu vrei sa ai un departament doar pentru mentenanta o poti externaliza catre o firma care se poate ocupa doar de ea si poate aloca toate resursele necesare pentru o mai buna functionare a site-ului cu un design web modern.
Ce avantaje ai daca externalizezi mentenanta si o lasi pe mana specialistilor? Te poti ocupa de ceea ce este important pentru firma ta. In loc sa stai si sa actualizezi continut, coduri sursa, sa te ocupi de toate erorile si problemele care apar poti sa te axezi pe dezvoltarea afacerii si pe gasirea celor mai bune metode de a atinge succesul dorit.
Nu mai ai nevoie sa supervizezi un intreg departament pentru mentenanta, ai oameni care stiu ce au de facut, nu mai pierzi bani cu instruirea lor. In plus nu mai platesti inca un om sau mai multi pentru mentenanta, te costa mai putin daca externalizezi serviciile de mentenanta si ai si eficienta mai buna pe termen lung.
Daca externalizezi mentenanta catre firme cu experienta vasta in domeniu, de pilda catre Cubick, vei beneficia si de asistenta de specialitate si de interventii rapide asupra site-ului ori de cate ori este nevoie. Calitatea interventiilor este una foarte buna, stii ca ai o intreaga echipa pe care te bazezi si careia ii poti adresa orice intrebari legate de mentenanta si de etapele desfasurarii ei.
Prin externalizare ai acces la expertiza profesionista a celor care se vor ocupa de ea, in loc sa ai un singur om ai o echipa mixta care va putea sa rezolve toate tipurile de probleme legate de mentenanta in cel mai scurt timp. Ai nevoie de aceasta expertiza mai ales daca ai o afacere la inceput de drum sau una care se bazeaza foarte mult pe un site complex, care are nevoie mereu de mentenanta de calitate.
Ce intra in mentenanta? Indexarea si verificarea corectitudinii indexarii, actualizarea continutului, depanarea erorilor, implementarea unor noi functionalitati direct pe site, de la redesign la adaugarea unor panouri de administrare moderne, cosuri de cumparaturi etc. 
Practic o echipa dedicata va adauga tot ce iti doresti pe site, o va face in mod corect si va avea grija sa ai o mentenanta de calitate indiferent de tipul de site si de limbajul de programare folosit pentru acesta.

Cea mai eficienta solutie pentru a avea mereu site-ul functional ramane mentenanta de calitate, externalizarea ei devine obligatorie daca ai prea multe de facut si nu te ocupi personal sau daca nu vrei sa cheltuiesti fara rost pe inca un angajat sau doi care s-ar putea sa nu fie atat de eficienti.

autor: D.M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!