Pune în coșul de produse de îngrijire personală și cosmetice și niște măști de protecție sigure!

pandemie coronavirus
Negociat.ro marketplace este un jucător nou apărut în sfera online românească de profil. Aici, persoanele interesate pot cumpăra sau vinde cele mai diverse produse la prețuri foarte bune.


Cei care au accesat adresa web de mai sus au găsit, spre exemplu, în categoria Îngrijire personală și Cosmetice măști protecție calitative la prețuri rezonabile. Găsești aici măști de unică folosință sau măști refolosibile tocmai bune pentru ceea ce va urma de la 15 mai 2020 încolo.


Platforma a fost lansată la 1 decembrie 2019 și iată că datorită pandemiei de coronavirus, care ne-a schimbat tuturor viața în ultimele două luni, a ajuns ca să fie un business de succes mai presus de orice îndoială.


Dintr-un anumit punct de  vedere, negociat.ro poate să fie comparată cu un târg virtual în care există de toate: laptopuri, tablete și telefoane, accesorii și programe de calculator, produse audio-video și foto, televizoare, diverse aparate electrocasnice, jocuri, piese auto moto, produse de fashion și de îngrijire personală, cosmetice, articole pentru casă, bricolaj și petshop, produse pentru sport și activități în aer liber, jucării, articole pentru copii și bebeluși, inclusiv o zonă de outlet foarte căutată de către utilizatori.


Prin ce se deosebește platforma negociat.ro de altele existente în România? Înainte de toate, printr-o permanentă adăugare de branduri noi, la care se adaugă bucuria de a găsi promoții zilnice. Avantaje precum acelea de a cumpăra la preț redus produse resigilate, faptul că primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit de ceea ce ai comandat,  calitate garantată și un transport rapid a produselor, nu sunt nici ele deloc de neglijat.


Înainte de toate, printr-o permanentă adăugare de branduri noi, la care se adaugă bucuria de a găsi promoții zilnice. Avantaje precum acelea de a cumpăra la preț redus produse resigilate, faptul că primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit de ceea ce ai comandat,  calitate garantată și un transport rapid a produselor, nu sunt nici ele deloc de neglijat.


La scară redusă putem spune că negociat.ro este un soi de emag.ro în devenire sau, de ce nu,un soi de Amazon autohton care are obiective mărețe.


Dacă un business vrea să aibă succes, întotdeauna trebuie să îi aibă ca model pe marii jucători din piață, așa încât nu trebuie să ne mire de ce oamenii care au imaginat această afacere gândesc în stil mare.


Ceea ce diferențiază negociat.ro de alte platforme similare din România este faptul că este singura platforma care oferă clienților săi posibilitatea de a face căutări vocale, dar și de a negocia prețul direct cu vânzătorul pentru anumite cantități mai mari de produse.


Negociat.ro este o interfață extrem de ofertantă între cei doi parteneri ai unui schimb comercial win-win.


Mai mult decât atât, o altă surpriză plăcute rezidă și în faptul că platforma vine și sprijinul comercianților care doresc să vândă cu comisioane foarte accesibile, între 4 și 20%. Sunt în mod clar printre cele mai mici din România.


Alege ca să faci și tu afaceri utilizând platforma negociat.ro, iar profiturile tale vor crește văzând cu ochii.


Acționează acum, pentru ca la ieșirea din criza sanitară să ai deja un avans bun în fața competitorilor tăi, mai ales că perioada post-pandemie nu se arată deloc ușoară.


Mai ales dacă vinzi materiale sanitare și de igienă personală vei avea doar de câștigat acum, dar și în lunile ce vin. Nu rata oportunitatea care în urmă cu 3 - 4 luni nu exista!


Datele de contact Negociat.ro sunt următoarele:Negociat SRL


CUI: 37019088 Reg Com: J01/103/2017, Alba Iulia, Romania

site: www.negociat.ro


serviciul clienți: suport(@)negociat.ro
departament vânzări: tel. 0762.433.701

https://www.facebook.com/negociat/

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!