Alege să fii frumoasă acasă cu produse cosmetice și îngrijire personală de la MagLine!

Krasscom Trading Srl  din Sibiu are un magazin online bine aprovizionat cu produse cosmetice și îngrijire personală perfect pentru tine, în perioada când stai în casă. MagLine.ro este acesta!


Tot de aici poți ca să comanzi la niște prețuri convenabile diverse lucruri pe care să le oferi drept cadou de Paști celor din familie de care te desparte virusul ucigaș în aceste zile dificile de izolare socială. Ce zici, spre exemplu, de un telefon nou pentru părinții tăi?


Uite o cale ca să îți ții sus moralul în autoizolare: fă-te superbă pentru familia ta!


Și pentru că nu ai acum prea mulți bani, MagLine vine în sprijinul tău cu niște produse cosmetice cu prețuri accesibile chiar și în perioada stării de urgență.


Te-ai săturat să stai închisă în casă și să urmărești zilnic în neștire la tv câți români s-au îmbolnăvit de coronavirus la fiecare 24 de ore?


Te-ai săturat ca să ai tot mai des episoade depresive pentru că stai de mult prea multe zile în casă de parcă ai fi arestată la domiciliu?


Nu mai ai chef să îi molipsești cu tristețe pe cei dragi din familia ta, să îi faci să fie din ce în ce mai speriați și pentru că te văd și pe tine cum se prăbușești psihic pe zi ce trece?


Atunci mergi chiar acum în fața oglinzii din baie, trage ușa în urma ta, uită-te în ochii tăi și cu voce tare spune-ți cu fermitate: "STOP! Din momentul ăsta îmi schimb starea de spirit! O să fiu soarele din familia mea!" (Și după caz că vei fi:  "Zâna bună a copiilor mei!", "Femeia perfectă a iubitului meu!" sau "Fata ruptă din rai a părinților mei!").


Cel mai simplu mod pentru o femeie de a-și reveni când trece printr-o situație știi și tu de multă vreme care e: SĂ SE FACĂ FOARTE FRUMOASĂ!


Cum te ajută concret în timpul pandemiei MagLine?


Prin minim cinci facilități importante:


1) gamă foarte largă produse;
2) comenzi telefonice pentru clienții ce nu vor să comande online;
3) transport gratuit în toată țara pentru comenzile mai mari de 99 lei prin curier rapid;
4) plata în siguranță;
5) plata în rate.


Acum, când alimente suficiente pentru perioada pandemiei deja ți-ai cumpărat, nu mai trebuie să cheltuiești cu transportul la birou și nici pentru haine bune pentru petreceri simandicoase, îți poți permite să îți comanzi măcar o sticluță cu ojă, o trusă de manichiură, un rimel, o pudră de obraz și niște farduri pentru ochi.


Dacă nu poți merge la party-uri elegante în lunile ce vin, nu contează. Poți să organizezi cele mai tari petreceri acasă la tine unde să te distrezi de minune împreună cu soțul sau iubitul, copiii și, de ce nu, chiar și cu părinții ori socrii (dacă locuiești și cu ei)! Transformă fiecare zi de autoizolare într-o zi a bucuriei, a fericirilor simple! Trăiește fiecare clipă la maxim alături de ei! Pentru că vezi și tu cât de imprevizibilă este viața și că nu poți știi ce îți poate aduce secunda care vine!


Iar dacă vrei să extinzi numărul de invitați e foarte simplu: intră pe net și organizează cu alte rude, cu prietenii un party online de pomină!


Plus că nici nu trebuie ca să te duci la un salon de beauty pentru asta și să lași acolo o groază de bani!


Te ajută MagLine.ro!


În categoria Cosmetice și Îngrijire Personală o să găsești în acest magazin online MagLine: accesorii păr, produse pentru buze, ochi, unghii, ojă clasică, ojă UV, elemente pentru decor art unghii, produse cosmetice pentru față, articole de îngrijire corporală, pentru îngrijirea părului și îngrijirea tenului, pensule și accesorii, seturi cosmetice, tensiometre, termometre etc.


Oja metalică - gelul pentru unghii care face diferența!


Hai să luăm categoria produselor pentru înfrumusețarea unghiilor mai întâi, pentru că tot ne spălăm pe mâini acum și de zeci de ori pe zi.


Unghii false nu prea te încumeți ca să îți pui singură, nu-i așa? Dar niște ojă faină tot poți să îți iei de la MagLine. Nu, nu din aia obișnuită, ci una specială. Încearcă oja magnetică!


Poți să comanzi din magazinul ăsta online cu sediul în Sibiu oja semipermanentă magnetică Focallure Bling!


Dă click pe imaginea următoare pentru detalii despre gelul magnetic pentru o manichiură specială:


ojă semipermanentă metalică


De ce? Pentru că este foarte rezistentă și de aceea reprezintă oja perfectă pentru perioada asta când stai acasă și te ocupi de treburile casnice și te speli și te dezinfectezi atât de frecvent.


Este oja ideală și pentru că se aplică foarte simplu pe unghie și se usucă rapid. 


Alte amănunte despre gelul metalic pentru unghii de găsești pe site-ul MagLine.ro. 


Nu ai lampă UV șmecheră pentru manichiură? 


Nicio problemă! 


Uite o soluție de criză Covid-19: un magnet CatEye dublu cu mini lampă UV 3W BornPretty pentru oja magnetică, ce poate realiza 12 modele!!! Te las să vezi și în cazul acestui produs singură prețul în MagLine.ro ca să îți stric bucuria.


Doar un element-wow îți dau acum aici: alimentarea se face rapid cu un cablu microUSB conectat la orice încărcător de telefon sau la portul USB al laptopului.


Alege să comanzi produsele favorite online de la magline.ro și autoizolarea nu ți se va mai părea atât de grea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!