Bijuterii aur personalizate pentru inima ta!

Se vorbește tot mai mult de inteligența artificială, de cât de grozave vor fi în scurtă vreme toate mașinăriile mici sau mari, cât de mult ne vor ajuta ele, încât stau să mă întreb cum de a reușit omenirea ca să ajungă până în anul 2020 fără sprijinul lor neprețuit. Tocmai de asta alege să porți într-o lume tot mai tehnologizată și mai standardizată o bijuterie de aur care să îți aducă aminte de inima ta!


Eu parcă îmi aduc aminte că au mai fost niște civilizații înaintea noastră pe Terra asta mult încercată, iar lucrurile au luat-o razna puternic când tehnologiile de demult au devenit prea sofisticate…


Așa încât, în vreme ce mulți semeni de-ai noștri au ajuns ca să preaslăvească AI (inteligența artificială în abrevierea consacrată), eu vă propun o altă temă de discuție: inteligența inimii.


Bijuterii aur curat, pentru inima ta prea des ignorată!


Ce-ar fi ca acum, în plină pandemie de Sars-Cov-2, să lăsăm un pic la o parte minunata inteligență robotică și să  ne reîntoarcem la noi și la inima personală, aproape întotdeauna uitată.


Majoritatea oamenilor își aduc aminte că au o inimă în piept doar dacă începe ca să îi doară, sătulă de tot ceea ce pătimește săraca și, mai ales, pentru că vrea și ea să fie băgată măcar un pic în seamă.


Variația ritmului cardiac are o influență uriașă asupra stării noastre emoționale și, pe cale de consecință, asupra proceselor mentale conștiente care apar din această cauză.


Tindem să ne concentrăm pe controlul proceselor mentale pentru a gestiona stresul și ajungem să uităm să acordăm atenție semnalelor fiziologice care sunt la fel de semnificative ca și nivelurile hormonale în procesele de identificare a stărilor emoționale. 


Neurocardiologia, iată o nouă ramură a medicinii, care începe să ne arate clar faptul că mai avem multe de învățat despre emoțiile și percepțiile noastre: variația ritmului cardiac este unul dintre cei mai exacți indicatori ai nivelului de stres și are o influență uriașă asupra modului în care interacționăm cu acest motor al vieții noastre. Motor natural, nu unul artificial funcționând pe baza a AI-ului menționat mai sus.


 Centru complex de procesare a semnalelor interne și din mediul exterior, inima comunică direct cu creierul prin căi neuronale specifice: hormonale, biofizice și electromagnetice.


S-a demonstrat deja că variabilitatea ritmului cardiac reflectă condițiile de sănătate, capacitatea emoțională de autoreglare, rezistența psihologică și claritatea gândirii oricărei persoane.


Există importanți hormoni și neurotransmițători produși și secretați în inimă, cu putere mare asupra modului în care ne simțim. 


Cine nu a auzit de oxitocină (hormonul dragostei și fericirii), care acționează ca un neurotransmițător și este produsă într-o relativ cantitate similară în inimă și creier, potrivit unor cercetări de dată recentă.


Sistemul nervos intrinsec al inimii trimite în mod constant informații către creier prin căile aferente (ascendente) ale nervului vag și ale coloanei vertebrale, influențând direct funcțiile creierului. Asta spune Joe Dispenza de multă vreme.


O stare de coerență cardiacă conduce la sincronizarea între sistemele oscilatorii, în special a celui respirator.


Există studii recente ce au demonstrat, de exemplu, că se poate obține o coerență cardiacă crescută prin practicarea a câteva minute de respirație lentă, profundă (șase respirații pe minut). 


Având în vedere cele de mai sus, vă propun ca să-i facem inimii un dar de Sărbătorile de Iarnă cu ajutorul celor de la Alexiabijou.ro.


Brățară inimioară pentru a nu uita de comoara sufletului tău


Pentru a nu uita de inima ta, brățara Dragoste Infinită din aur cu șnur roșu ca focul este tot ceea ce îți trebuie.(click pe foto)







Ce poate fie mai special decât o îngemănare între două simboluri universale: al inimii și al infinitului?


Lănțișor cu inimă aurie personalizată, un cadou special de Sărbători


Evident, un pandantiv este alegerea cea mai comună când vorbim de inimioare bijuterii.


Iată un lănțișor cu pandantiv inimioară din aur galben 585. Bijuteria asta, la cerere, poate fi realizat chiar și din aur alb. Asta, dacă asemeni mie, preferați mai degrabă culoarea argintie, decât aurie! Poate fi personalizată după preferințe, deci este un cadou minunat pe care puteți ca să îl oferiți acum, de sărbători!(click pe foto)





Are o dimensiune de 39 cm + 3 cm prelungire lănțișorul, iar dimensiune inimioarei este de 1,2 cm.


Vrei mai degrabă niște cercei inimioară din aur?


Dacă ești mămică și ai o fetiță, atunci de ce nu ai alege un set de cercei deosebiți aidoma pentru tine și copilița ta? (click pe foto)





Așa vei strânge o dublă conexiune (cu feedback-urile aferente!) cu inima ta și cu reprezentarea ei supremă: fiica ta!


Date contact magazin:


mobil: 0745383807

www.alexiabijou.ro

contact@alexiabijou.ro


PFA CAPATA CRISTINA MARIA CRISTAL

Reg. com.: F1/1371/2005 , CUI:20609025

Punct de lucru: Sebeș, jud. Alba, str. Lucian Blaga nr.94


3 comentarii:

  1. merită să ne sărbătorim in fiecare zi inima care ne suportă atâtea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ștefan Popa30/11/20 3:52 p.m.

    Unii au uitat deja că au o inimă. E bine ca să își amintească asta din când în când cu ajutorul unor simboluri exterioare. Îmi place ideea de inimă și infinit reunite într-o bijuterie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cercelușii aia sunt o idee tare bună pentru mămicile care au fetițe. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!