Căciuli damă la modă în iarna 2020-2021

E început de iarnă și uite că fulgii de nea deja au început să se aștearnă peste zone întinse din țară de parcă ar vrea să acopere cu uitare un an care ne-a adus o mulțime de provocări.


Ne este teamă deja că autoritățile ne vor băga forțat în casă imediat după alegeri, am vrea să respirăm aerul tare hibernal liber, fără mască, iar asta ne face să ne coborâm vibrația, să avem o mulțime de gânduri negre care nu ne fac deloc bine.


Și totuși… Poate că până când vom fi iar în arest la domiciliu deși nu am greșit cu nimic, ar fi bine ca să ne bucurăm de această ninsoare blândă, de jocul steluțelor înghețate ce coboară lin spre pământ.


Lumea este puțină prin oraș. Unii stau cu ochii pironiți la televizor sau pe Netflix, alții au plecat deja la munte (dacă locuiesc într-o localitate necarantinată deja), pentru un pic de schiat.


Nu prea înțeleg eu cum este să schiezi cu masca chirurgicală la gură, dar cum nu este sportul meu favorit, mă bucur că nu încerc eu însămi această experiență.


În schimb, un om de zăpadă parcă aș face zilele astea. Și nici nu am nevoie de un echipament prea complex și scump. O canadiană, niște blugi și un pulover tricotat, o pereche de cizme călduroase, un fular și neapărat o căciulă cu moț. Ăla e tot șpilul la o ținută hibernală: căciulița veselă cu pampon impozant!


Tu ai așa ceva în dotare? Dacă nu, ia-ți rapid una sau mai multe de pe posette.ro!


Am văzut acolo o mulțime de asemenea produse, tocmai bune pentru iarna asta!


Multe fete, chiar și iarna aveau tendința de a nu purta căciulă, preferând mai degrabă în zilele geroase ca să poarte o geacă cu glugă. Este o idee, nimic de comentat, dar o căciuliță tricotată nu e destinată doar să te păzească de frig și de a nu-ți îngheța urechile, ci și un element important în compunerea unui outfit chic hibernal.


Poate că într-un an ca acesta stilul contează mai puțin, dar categoric dacă te îmbraci cool te vei simți mai bine, indiferent dacă te admiră sau nu cineva. Te va face să te bucuri ca în copilărie. Și, copilul interior (a se citi: sufletul de copil) se va bucura că te-ai întors încă la anii în care totul era frumos și nu aveai nicio grijă.


Căciula damă cdtxt-04 de pe posette.ro este realizată din fibre groase 85%acrylic, 15% poliamidă. Are o lungime de 26 cm, o circumferință de 45 cm și o puteți găsi în shopul online amintit într-o frumoasă nuanță de gri perlat, perfectă pentru un articol textil de iarnă.

Vreți ceva într-o culoare mai mai puternică?


Căciula de damă CDTXT-02 grena, este fabricată din 85% acrylic și 15% poliamidă,  cu o moliciune foarte plăcută. Uite un model împletit care nu doar că este un scut perfect contra frigului, dar și îi dă posibilitatea pielii capului ca să respire. Iar ciucurele haios merită el singur achiziția pentru că sigur o îți dea senzația că ești un soi de stumpfiță modernă.


Căciula damă cdtxt-06 din magazinul Posette.ro este a trei variantă pe care ți-o propun pentru iarna 2020-2021.î

Este confecționată din material călduros, 90%acrylic și 10%poliamidă, are o lungime de 28 cm și o circumferință 46 cm.


Nu doar culoarea gri-crem este una cu adevărat drăguță, dar și modelul de împletitură de tip spic de grâu.


În e-shop-ul amintit o să găsiți și mănuși de calitate, dar și fulare călduroase.


Intră și tu acolo și alegeți produsele care îți plac pentru ca să te îmbraci vesel când o să ieși să te zbenguiești prin zăpadă în acest anotimp care, indiferent de câte pandemii se abat peste lume, ne aduce pacea mult căutată în suflet.Datele de contact ale magazinului amintit sunt:


SC MINIER & POSETTE SRL

Str. Otilia Cazimir Nr. 5A , Sat Valea Ursului,Com.Miroslava, Iasi

tel: 0332 40 1142

comenzi@posette.ro

www.posette.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!