Covorașe auto la preț de Black Friday pentru mașina ta, de la Autocris.ro!

Când intri pe un site cu piese auto, probabil că ultimul lucru la care te gândești este acela de a-ți achiziționa niște covorașe auto de calitate la preț bun.


Par niște produse insignifiante în economia unei mașini, dar cât de utile sunt totuși. Stai puțin și gândește-te cum ar arăta vehiculul tău pe patru roți, pe care-l îngrijești cu atâta drag, dacă nu ai avea și niște covorașe potrivite în interior.


Covoașele de podea auto sunt folosite pentru a-ți proteja investiția valoroasă material și sentimental.


Aceste accesorii auto reduc la maxim riscurile ca lichidele (cafea, cola sau suc de fructe, ceai sau chiar laptele copilului), murdăria de diverse tipuri, noroiul care nu lipsește pe drumurile noastre și resturile de frunze și iarbă prinse de tălpile pantofilor să deterioreze sau să păteze interiorul vehiculului.


Unde mai pui că ele, după inspirația pe care o ai când le alegi, indiferent că sunt de tip mochetă, cauciuc sau un amestec al celor două pot îmbunătăți cu mult aspectul interiorului autoturismului tău, ceea ce nu e deloc de ici de colo.


Covorașele personalizate sunt o opțiune excelentă, dar pot fi uneori costisitoare. O alternativă la un covor personalizat este un covor auto universal. 


Aceste covorașe din categoria a doua, universale, sunt adesea mai puțin scumpe decât opțiunile de covorașe personalizate și pot fi tăiate după dorință, pentru a se potrivi mai bine vehiculului pe care îl deții. Dar și dacă nu le decupezi bine, ai sfeclit-o! Ai aruncat pe fereastră cîteva zeci sau sute de lei, dacă este vorba de un material și un model de covoraș mai special.


Eu zic că tot cele personalizate după marca și modelul mașinii sunt mai bune, pentru că nu îți dau deloc bătăi de cap: le iei, le pui și basta. Ai rezolvat problema în doi timpi și trei mișcări. De ce să te legi la cap când nu te doare cu tipare, foarfeci sau catere și altele asemenea? Nu ai tu destule griji? Îți mai trebuie încă una pe deasupra: aceea de a decupa la milimetru covorașe de mașină? Zău așa, chiar nu merită efortul!


Uite, să luăm ca exemplu de pe autocris.ro aceste covoare cauciuc BMW e39 seria 5 1995-2003 ( 0668, p30 ):La un preț mai mult decât accesibil le poți comanda online foarte simplu și le vei primi rapid acasă prin curier.


Sunt fabricate în Uniunea Europeană, deci nu o să ai parte de niște chinezării precum cele pe care le vezi prin multe magazine de profil din oraș la niște sume extrem de piperate.


Covorașele de pe autocris.ro sunt negre și decupate strict după forma, lungimea și lățimea necesare fiecărui model de mașină, au o suprafață care nu alunecă din cauciuc și arată foarte bine.


De remarcat faptul că au și o bordură de circa 1 cm anume destinată pentru reținerea lichidelor, lucru pe care nu îl vei găsi în cazul unor covorașe universale pe care trebuie să le decupezi tu cu mâinile tale mai mult sau mai puțin îndemânatice. 


Spre deosebire de suratele lor asiatice, aceste covorașe auto de care îți zic miros a vanilie și au o textură interesantă, plăcută.


Prezintă un predecupaj pentru fixare în podeaua mașinii, cu specificația că tot de pe autocris poți achiziționa, dacă ai nevoie și un sistem de fixare pentru pardoseală.


Covorașele respective sunt foarte durabile în timp, așa încât sunt o investiție pe care chiar îți recomand să o faci dacă ai un astfel de model de mașină în dotare.


Dacă posezi un alt tip de autoturism nu te amărî: au pe autocris.ro covorașe și diverse alte accesorii auto cam pentru toate mărcile și modelele de mașini, iar prețurile sunt extrem de accesibile pentru toate buzunarele și cardurile românilor.


Mai trebuie spus că, în afară de obișnuitele covorașe auto pentru podea (de pus sub picioare) există și covorașe speciale pentru portbagajul mașinii. Nu le ocoli nici pe acelea, pentru că te scutește de murdărirea bagajelor!


Concluzionând, ar trebui ca să dai atenția cuvenită și achiziției unui set bun de covorașe auto pentru interior cu rol de a fi așternute pe podea, dar și celor pentru portbagaj.


Cel mai bine este să achiziționați astfel de accesorii personalizate pentru un anumit brand și model de mașină, nu universale, indiferent de reclamele ce vor să te convingă de contrariul acestui lucru. Astfel, geometria covorului auto ales va urma în mod clar forma mașinii pe care o deții, va arăta spectaculos și estetic, ca și când ar fi realizate pe comandă și nu vor provoca disconfort, conștient sau chiar la nivelul subconștientului, șoferului și pasagerilor.  Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!