Sărbătorește ziua de luni cu tort raw vegan!

Legumele, fructele, legumele și alte alimentele care sunt consumate crude, fără a fi gătite la foc, inclusiv semințele încolțite, fac deja parte din meniul tău deja? 

Dacă este real acest lucru, nu rămâne decât să te felicit cu maximă sinceritate, pentru că te preocupi de sănătatea ta și nu mănânci haotic precum mulți alții tot soiul de preparate periculoase pentru organismul tău.


Probabil că ai aflat și tu, există o categorie de oameni care consideră că e suficient să nu depășești la gătit temperatura de 40 de grade Celsius, alții consideră că e  mai sigur să nu le pui deloc la foc.


Cei din prima categorie vor cumva să împace și capra și varza, adică pe de o parte să nu mănânce lucruri care nu le fac bine, dar nici să nu fie în extrema cealaltă, considerând că a mânca doar crudități 100% este indicat doar pentru suferinzii de boli extrem de grave, mai ales de cancer.

Ideea de a mânca numai alimente crude a apărut încă de la mijlocul secolului al XIX-lea, când celebrul nutriționist presbiterian Sylvester Graham a promovat-o ca pe o modalitate de a evita bolile vremii.

O dietă crudă poate îmbunătăți sănătatea inimii datorită concentrării sale pe fructe și legume, care sunt în mod constant legate de tensiunea arterială scăzută și de un risc mai mic de boli de inimă și accident vascular cerebral.

Studiile arată că alimentația crudă poate avea cu până la 75% un risc mai mic de a dezvolta tensiune arterială crescută și cu 42% un risc mai mic de a muri din cauza bolilor de inimă.

Eu cred că indiferent în ce categorie te afli, chiar și dacă mănânci alimente pregătite la temperaturi înainte, ba chiar dacă nu refuzi nici măcar din când în când o shaorma cu de toate sau o pizza tradițional italienească, nu are ce să-ți strice dacă guști un pic și din delicioasele produse de la bistrorawvegan.com


Au acolo meniuri cel puțin interesante care, măcar așa, din punct de vedere al experienței gustative, ar trebui încercate. Și, cine știe, s-ar putea ca să îți placă suficient de mult încât să vrei ca să repeți experiența cât de curând. Poate după ce te vei îmbuiba cu mâncarea de Crăciun în dulcele stil românesc.


Și ca să nu pară un efort prea mare, ce zici să începi chiar de luni cu o bucată zdravănă, absolut delicioasă de tort raw vegan?


Avantajele alimentelor crude?


Gătitul modifică caracteristicile nutriționale ale unor alimente, în special vitaminele solubile în apă. În plus, produsele mâncate în forma lor naturală sunt bogate în enzime, care aduc nutrienți în celule, și fibre, care ajută digestia. Fără încălzire, produsele sunt, de asemenea, cu mult mai ușor de digerat. 


Dar să revenim la faimosul tort de care îți ziceam mai sus…


Tortul de fructe de pădure – raw este preparat din migdale, unt de cacao, fructe de pădure, caju, curmale, cocos, lămâie, vanilie și, în funcție de preferințele clientului, poate ca să fie îndulcit la alegere cu miere nefiltrată sau sirop de curmale sau inulină din cicoare.

Arată demențial și îți garantez că și gustul este unul fantastic, pentru că efectiv nu are ce să fie rău la o asemenea minunăție de tort.


Un tort realizat la comandă, fără gluten, 100 % natural, neprocesat termic, raw vegan cu adevărat,  fără adaosuri de lactate,  fără zahăr și alte ingrediente periculoase, fără amelioratori de gust și culoare artificiali. Un desert pentru ca să-ți meargă bine toată săptămâna, plus că nici nu îngrașă!


El poate fi comandat singur sau împreună cu alte preparate, în cadrul unui meniu atrăgător.


Și pentru că vine Crăciunul, ce-ai zice să alegi altfel de bucate anul acesta?


Să zicem niște sarmale cu mămăligă şi cremă din caju – vegan. Prețul este mai mult decât accesibil: 500 grame - 25 de lei. Plus că nu mai trebuie să muncești la prepararea lor. Au următoarea compoziție: varză murată, nucă, hrişcă, ciuperci champignon, ceapă albă, cremă caju, condimente naturale, sare de Himalaya. Până și caserola este bio!

Ce zici? Ai curaj să le comanzi și să le testezi de Sărbători? Te provoc!


Date contact Bistro Raw Vegan Adresa: str. Transilvaniei nr.11, sector 1, Bucureşti Info comenzi: 0726 605 501 Info abonamente: 0726 605 501 Site: www.bistrorawvegan Email: comenzi@bistrorawvegan.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!