Care sunt avantajele cumpărării pieselor auto de la dezmembrări?

Toate piesele vândute de Materom dezmembrări sunt în stare perfectă și au o origine bună garantată. Mai exact sunt anterior comercializării testate, iar clientul poate sta liniștit deoarece ele au garanție.


De ce să cumperi piese auto de la Materom?


Se pot comanda de pe site-ul dezmembrari-piese-auto.ro orice componentă necesară reparației unei mașini, deoarece stocul include circa un milion de produse. Plus că el se reînnoiește continuu, deoarece săptămânal se dezmembrează minim 10 autovehicule.


Căutarea se face extrem de simplu, deoarece există filtre pe site care vin în ajutorul șoferilor. 


Spre exemplu, Materom dezmembrări oferă piese pentru mașini Fiat fabricate începând cu anul 1971.


Sau poate vrei un electromotor BMW (F16, F86). Ei bine, este o piesă auto pe care o vei găsi cu siguranță la Materom la un preț foarte bun.


Dă click pe imagine pentru detalii:
Pe lângă reducerea costurilor de achiziție chiar și cu 60% în unele cazuri comparativ cu achiziționarea de la reprezentanțe, componentele provenite din dezmembrări reduc emisiile de dioxid de carbon (CO₂) în mediu, fiind o soluție cu adevărat eco-friendly din acest punct de vedere.


Costul pieselor auto a fost destul de mare întotdeauna. Iar în acest final de 2021 prețurile lor au devenit și mai prohibitive pentru șoferii amatori. Prin urmare, proprietarii de mașini caută în mod constant modalități de a reduce costurile de întreținere și reparație a vehiculelor lor. Cea mai bună opțiune pentru cumpărarea de piese de schimb ieftine este să contactați Materom dezmembrări unde se pot comanda orice piese pentru aproape toate tipurile de mașini care circulă pe drumurile publice din țara noastră.


Principalele avantaje ale cumpărării pieselor de schimb second-hand  


Iată în continuare, în rezumat, doar câteva lucruri pentru care merită să se comande astfel de piese provenite din dezmembrări de către proprietarii de mașini:


  • Disponibilitatea unui sortiment mare de piese de schimb la un preț mult redus. Costul acestora este mult mai mic decât pentru componentele noi achiziționate de la dealerii oficiali. Această diferență de preț apare din două motive: starea de folosire anterioară a pieselor auto respective și și faptul că provin din dezmembrări. 

  • Posibilitatea de a cumpăra componente individuale sau subansamble complete.

  • Stoc variat de piese auto disponibil imediat.

  • Toate produsele se vând numai după o atentă testare de către angajații firmei.

  • Se oferă clienților factură pentru produsele achiziționate și garanție.

  • Nu există probleme cu selectarea pieselor pentru modelele vechi. 

  • Este mult mai ușor ca la o firmă de dezmembrări să se găsească o componentă exterioară în culoarea dorită. 

  • Prin cumpărarea componentelor uzate, șoferii reduc suprafața depozitelor de mașini. 

  • Durata medie de viață a pieselor care au trecut testarea după îndepărtarea (dezmembrarea din vechea mașină) este în medie de minim 5 ani. 


Având în vedere cele de mai sus, poate că ar trebui să îți iei și tu inima în dinți și într-o perioadă de criză profundă cum este aceasta să alegi să cumperi cu mult curaj piese second hand provenite din dezmembrarea unor mașini vechi sau accidentate.


Așa vei face o economie importantă în bugetul familiei, ca să nu mai vorbim de faptul că având în vedere pandemia de coronavirus, explozia prețurilor la gaze și electricitate, ca și la toate materiile prime utilizate în industria auto, deprecierea leului în raport cu Euro, s-ar putea ca asta să fie singura soluție de a-ți repara mașina în acest final de 2021, dar și în anul ce vine.


Așa vei proteja și natura, nu vei contribui și tu cu un bobârnac suplimentar la încălzirea globală. Destul o fac alții.


În loc de concluzie


Nu îți fie teamă de piesele auto provenite din dezmembrări dacă le cumperi de la Materom, firmă cu largă experiență pe piața autohtonă de profil.


Fii inteligent și cheltuiește mai puțin cu reparația mașinii tale comandându-ți cele necesare de pe site-ul dezmembrari-piese-auto.ro!


Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!