Vrei să te muți din București? Ce zici de un apartament cool în Sebeș?

Probabil că te-ai gândit și tu în ultimele luni ca să evadezi cât se mai poate din București, înainte ca valurile pandemice să blocheze orice încercare a mai părăsi Capitala fără un permis special de liberă trecere. Distopiile sunt bune în cărțile SF, nu-i așa? Când ajungi să devii tu însuți protagonist într-un asemenea scenariu parcă nu mai este așa de bine.

Tocmai de aceea, o propunere de a alege unul dintre acele apartamente noi ce se construiesc în Sebeș acum s-ar putea să îți suscite atenția.


apartament Sebeș Alba

Și unde poți să găsești o zonă mai faină decât pe meleaguri transilvane, spune și tu?


Sebeș Alba: un loc unde merită să trăiești liniștit, departe de freamătul Bucureștiului


Dacă ai mai fost în județul Alba în călătorii, probabil că te-ai îndrăgostit iremediabil de acele locuri. Și poate că ai visat pentru o clipă că trăiești și tu acolo, în liniștea pe care marea metropolă în care îți duci existența gri și-a pierdut-o de foarte multă vreme.


O casă într-un sat ar fi minunată, e adevărat, dar mai întâi ar fi bine ca să te întrebi dacă vei putea face față vieții rurale care așa, pentru câteva zile pare ea foarte poetică, dar în realitate s-ar putea să fie mult mai dură decât crezi.


Oricum, mai ai timp ca să faci o mică experiență anul acesta. Încearcă să mergi două săptămâni ca să locuiești în gazdă la o familie de țărani autentici (vezi că există anunțuri pe net de oferte unde anumiți proprietari oferă asigurarea cazării și meselor zilnice contra ajutorului efectiv pe care să îl dai în gospodărie!) și după aceea mai discutăm. 


Mai ales dacă te-ai născut la oraș, puțin probabil că o să te adaptezi în doi timpi și trei mișcări la viața la țara. Topârceanu probabil că avea dreptate în poezia lui pusă magistral pe muzică de Mircea Baniciu:
O altă variantă ar fi să mergi să locuiești cu alți orășeni într-un sat nou construit pe un teren comun, dar problemele cu traiul acesta la comun s-ar putea să nu fie deloc așa cum ți-ai imaginat (chiar dacă, să zicem, este vorba de un teren de prin zona Apusenilor).


Alege confortul oferit de un complex modern de locuit în Sebeș!


Tocmai de aceea, eu îți propun o altă variantă atractivă: cumpără-ți unul dintre acele apartamente din Sebeș aflateîn Atmosphere Residence!


Așa o să stai în Ardeal, la dar vei putea ajunge ușor la Alba Iulia dacă vrei, ba chiar și la Cluj-Napoca la festivalurile lui Boc.


Și, foarte ușor, vei putea ca să faci excursii grozave în Apuseni dacă ești pasionat de conectarea cu natura.


O să ai parte de multă liniște și de o distanță suficient de mare de București ca să uiți curând de el, de politică, de lipsa de civilizație crasă a unora dintre locuitorii sudiști de care vrei să nu mai ai parte niciodată în această viață și nici în cea viitoare.


Ca obiective demne de menționat, Sebeșul se laudă cu Biserica Evanghelică Luterană, Casa Franz Binder, Biserica franciscană și turnul octogonal, Piața centrală, dar și Râpa Roșie, o rezervație aflată la 3 km de oraș unde chiar merită să te plimbi reconectându-te cu natura.


Alege dintre acele apartamente Sebeș ale căror planuri le găsești pe site-ul atmosphere-residence.ro și devino și tu cât mai curând fericitul proprietar cu acte în regulă al unei locuințe cool în această frumoasă urbe transilvană.


case de vânzare Sebeș Alba

Poți apela cu încredere la cei de la Atmosphere Residence, ale căror date de contact sunt următoarele:


Adresa: Sebeș, str. Transilvania, nr. 2, jud. Alba, Romania


E-mail: office@sancasa.ro

            alexa.similie@sancasa.ro


Alexa Similie:  mobil: 0751061359

                       telefon fix/fax: 0358882425


Program: de luni până vineri: 08:00-16:00

                2 comentarii:

  1. Ardeal! Doamne ce mi-ar place să locuiesc acolo! Până la urmă, dacă lucrurile prin București mai continuă așa la CLotilda în sector, unde am ghinionul să stau, cred că îmi încarc catrafusele și mă mut cu cățel și pisoi, alături de familie cât mai departe. Județul Alba e o soluție de luat în calcul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesantă ideea de a testa câteva zile viața la țară. Parcă tot mai bună e la final ideea de a te muta într-un orășel mic, curat și civilizat, precum este Sebeșul de care zici, decât să te transformi în fermier.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!