Seturi șosete bărbați în culori variate, online comandate!

Pe vremuri, șosetele bărbătești aparțineau categoriei lenjerie, așa că erau indicate ca să fie albe sau negre, fără niciun model. 

Erau ani când lumea trăia foarte simplu, nu exista internet, nu existau prea multe sfaturi pentru marele public, plus că lungimea pantalonilor nu era cu vedere la glezne care să fie deschisă privirilor indiscrete. Treptat, șosetele au căpătat culoare și trebuiau combinate cu restul garderobei.

 

Bărbaților îndrăzneți se pare că le-a plăcut această tendință a modei. Chiar și aceste accesorii vestimentare există un loc pentru fantezie, auto-exprimare, manifestarea simțului gustului și armoniei. Așa au apărut șosetele strălucitoare de culori roz, violet, olive, muștar, cu pătrățele, dungi, și chiar modele mai complexe. Doar că nu toată lumea a reușit să le combine cu succes din prima. Așa cum nu reușește nici acum! Arta de a asorta șosete nu e la îndemâna oricui!

 

Chiar este dificil să combini corect o pereche de șosete bărbătești, dar nu imposibil. 


Ce înseamnă să potrivești la culoare o pereche de ciorapi cu restul vestimentației?

 

Există ciorapi bej, maro, în nuanțe de gri sau chiar roz. În același timp, șosetele, pantalonii și pantofii pot diferi unul de celălalt în ceea ce privește lejeritatea și/sau gradul de intensitate al culorii. 


O variantă acceptată ar fi: șosetele maro arată bine cu pantalonii bej și pantofii maro deschis.


Foarte important este de știut că o culoarea în forma sa pură nu se găsește practic niciodată în haine, aproape întotdeauna avem de-a face cu nuanțe. Adesea, aceste varietăți coloristice par ca să se bruieze reciproc, dar nu e întotdeauna adevărat.


Intuiția este de bază în acest domeniu. Pur și simplu e suficient ca să te uiți la combinație, concentrează-te pe ceea ce simți când de vezi în oglindă: dacă ai un sentiment de disconfort, schimbă cu un element de altă nuanță de culoare.


Reguli de bază pentru a nu fi sancționat de poliția modei:


1. Mergi pe variante sigure. Cel mai simplu mod de a nu face erori este să ai lucruri în garderobă doar în culori de bază: gri, negru, maro, albastru închis. Pentru pantaloni bleumarin și pantofi maro închis, cumpără ciorapi sau șosete șosete albastru închis; la pantaloni gri și pantofi negri - șosete sau ciorapi gri închis; cu pantaloni bej și pantofi maro, merg șosetele sau ciorapii maro.


2. După modul de a le alege:

 

  1. Urmărește să realizezi o trecere lină de la pantaloni la pantofi astfel încât ochiul observatorului să nu întâlnească obstacole pe drum. În acest caz, șosetele ar trebui să se potrivească cu tonul pantalonilor sau al pantofilor, dar să fie în armonie cu ambele.

 

  1. Pune șosete la vedere, pentru a le face elementul principal. Pentru a face acest lucru, căutați șosete în culori mai strălucitoare.


7 sfaturi simple privind selecția șosetelor


  1. Nu utiliza nailon sau alte materiale sintetice. Structura unor șosete bărbătești din bumbac de calitate evaporă transpirația și protejează pantofii de răspândirea bacteriilor. Cele mai bune sunt fibrele naturale, precum ar fi bumbacul sau lâna.

  2. Șosetele multicolore nu pot fi mai deschise decât pantofii; mai luminoase, dar nu mai deschise coloristice.

  3. Evită ca marginile superioare ale șosetelor sau ciorapilor să alunece pe pantofi. Pare dezordonat și chiar dizgrațios.

  4. Poartă mai degrabă ciorapi lungi, nu șosete scurte, pentru că au darul că îți ascund picioarele dacă stai pe scaun.

  5. Pentru sport cele mai folosite sunt șosetele sau ciorapii albi. Cu tenisi sau adidași merg perfect.

  6. Evită pe cât posibil ca să porți pantofi bărbătești din piele lăcuită, nici la birou și nici casual nu este de dorit. 

  7. Șosetele pentru bărbați colorate la modă nu se vând în prea multe variante într-un magazin obișnuit, trebuie să le comanzi de pe net. 


Pe Ciserom poți comanda online seturi de șosete bărbătești pentru toate gusturile, în culori și cu modele foarte diferite.


Iată două propuneri în acest sens:


  • Set 7 perechi, Şosete casual din bumbac şi elastan - model 728

Aceste șosete se caracterizează prin călcâiul şi vârful întărite pentru a avea un confort deosebit, a reduce presiunea şi frecarea de încălţăminte. Iar prețul lor este uimitor de bun. Click pe poză pentru detalii!


  • Set 5 perechi, Şosete cu motive traditionale pentru barbati- model 443


Dacă vrei niște șosetele sport subţiri pentru sezonul de primăvară – vară 2023, ia unele cu mdele tradiționale de cea mai bună calitate. Având un conținut ridicat de fibre din bumbac, aceste şosete bărbătești sunt comode și extrem de versatile. Chiar pot ca să fie purtate cu cele mai diverse ocazii!


Dacă vrei să le comanzi, uite datele de contact:


CISEROM SA


  • Adresa: 515800 Sebes, jud. Alba, Str. Dorin Pavel nr. 78

  • TELEFON: +40 258 732785 / 732116 / 733287

  • FAX: +40 258 731146

  • EMAIL: ciserom@ciserom.ro

  • www.shop.ciserom.ro


 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!