Ce este Recall Healing?

Recall Healing este o teorie a vindecarii, dezvoltata de psihoterapeutul francez Gilbert Renaud, care sugereaza ca multe probleme de sanatate sunt legate de experiente emotionale si traume nerezolvate din trecutul nostru.


Conform teoriei Recall Healing, organismul nostru poate fi afectat de amintirile transmise din generatie in generatie, dar si de traumele emotionale din copilarie sau din alte perioade ale vietii noastre. Aceste experiente negative ar putea afecta organele si tesuturile din corpul nostru prin intermediul conflictelor emotionale sau a programelor subconstiente care ne afecteaza gandurile, emotiile si comportamentele.


Terapia Recall Healing are ca obiectiv identificarea acestor traume emotionale, analizarea modului in care acestea afecteaza corpul si vindecarea acestora prin intermediul unor schimbari in modul nostru de gandire si de comportament. Terapia poate implica si alte tehnici de vindecare, cum ar fi hipnoza sau terapia cognitiv-comportamentala, dar se concentreaza in principal pe intelegerea si transformarea modului in care ne raportam la experientele noastre emotionale si la propriul corp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!