Cărți personalizate pentru copii: dezvoltarea imaginației și creativității prin lectură

În ultimii ani, cărțile personalizate pentru copii au devenit din ce în ce mai populare. Acestea sunt cărți care au personaje principale personalizate, astfel încât copiii să se simtă parte din poveste.Ele sunt o modalitate unică de a-i introduce pe cei mici în lumea lecturii și de a-i ajuta să își dezvolte inteligent imaginația și creativitatea.


Într-o lume în care fiecare vrea să își afirme individualitatea, ce poate să fie mai potrivit pentru un copil decât o carte de povești în care să fie eroul principal? Alege și tu online, dacă ești părinte sau bunic, un astfel de cadou special pentru copilul pe care îl iubești atât de mult de la Atelierul de Eroi din Brașov!


Cărți personalizate pentru copiii cu vârste între 0-12 luni


Cărțile personalizate pentru copiii cu vârste de 0-1 an sunt ideale pentru a-i ajuta pe cei mici ca să își dezvolte simțul vizual. Acestea pot include imagini mari și colorate, capabile a atrage atenția bebelușilor. În plus, asemenea cărți care sunt personalizate cu numele copilului, le permit micuților ca să își cunoască și să își asocieze numele cu lectura.


  • CărÈ›i personalizate pentru copiii cu vârste între 1-3 ani


CărÈ›ile personalizate pentru copiii cu vârste de 1-3 ani sunt anume concepute pentru a-i ajuta pe cei mici ca să înveÈ›e uÈ™or, intuitiv, culorile, numerele È™i animalele. Aceste cărÈ›i ce sunt personalizate cu imagini ale copilului È™i ale animalelor preferate, îi ajute pe cei mici ca să se simtă ca făcând parte din poveste. De asemenea, aceste cărÈ›i ce includ cuvinte simple sunt un instrument excelent pentru  copii de a-È™i dezvolte vocabularul.


  • CărÈ›i personalizate pentru copiii cu vârste între 3-6 ani


Cărțile personalizate pentru copiii cu vârste de 3-6 ani sunt concepute special de către creatori pentru a-i ajuta pe cei mici ca să înțeleagă lumea din jurul lor. Aceste cărți pot include personaje preferate din desenele animate sau filmele preferate ale copiilor, precum și imagini cu animale, plante și obiecte din jurul lor. Aceste cărți personalizate cu numele copilului poartă și mesaje motivaționale, pentru a-i încuraja pe copii să fie curioși și să exploreze realitatea înconjurătoare.


  • CărÈ›i personalizate pentru copiii cu vârste de 6-9 ani


Cărțile personalizate pentru copiii cu vârste de 6-9 ani sunt realizate cu mare atenție, în scopul declarat de a-i ajuta pe copii să înțeleagă și să exploreze lumea din jurul lor într-un mod deopotrivă distractiv și educativ. Aceste cărți pot include personajele preferate, dar și informații din domenii precum ar fi: istoria, geografia și științele exacte.


Dacă încă nu v-am convins 100% de ce merită ca să comandați de la Atelierul de Eroi din Brașov astfel de cărți speciale, iată în continuare un rezumat al părerilor specialiștilor despre asemenea produse deosebite.


Beneficiile aduse de cărțile personalizate pentru copii - opiniile specialiștilor internaționali în domeniu


  1. Îmbunătățirea interesului pentru citit


Cărțile personalizate pentru copii reprezintă o metodă excelentă de a-i face pe cei mici să se simtă implicați în procesul lecturii. Atunci când copiii văd că au propriile nume și imagini într-o carte, aceștia sunt mult mai predispuși să devină interesați de ea și să se implice în povestea acesteia, în actul lecturii. Acest lucru poate ajuta la dezvoltarea abilităților de citit și îi poate încuraja copiii să ia în considerare cititul ca fiind o activitate cu adevărat plăcută.


  1. Creșterea încrederii și a stimei de sine


Atunci când copiii văd că sunt personajele principale ale unei povești, aceștia pot dezvolta o mai mare încredere în propriile lor abilități și o stimă de sine mai puternică. Cărțile personalizate îi pot face pe copii să se simtă speciali și importanți, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra dezvoltării lor emoționale și sociale, lucru extrem de important pentru a reuși în viață.


  1. Încurajarea creativității și imaginației


Cărțile personalizate pentru copii pot fi, de asemenea, o sursă grozavă de inspirație pentru a-și dezvolta creativitatea și imaginația. Atunci când copiii sunt implicați în carte pe post de personaje principale, aceștia pot fi încurajați să-și utilizeze imaginația și să creeze personaje sau situații noi care să se potrivească cu propria lor personalitate, depășind cu mult paginile cărții respective. De asemenea, prin implicarea în poveste, aceștia își pot dezvolta abilități de gândire critică și de rezolvare a problemelor pe care orice erou de poveste le are de înfruntat și depășit.


  1. Sprijin pentru învățarea și dezvoltarea vocabularului


Cărțile personalizate pentru copii pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a le sprijini învățarea și dezvoltarea vocabularului. Acestea pot ca să includă cuvinte și fraze noi, ceea ce poate ajuta la dezvoltarea vocabularului acestuia și la îmbunătățirea abilităților de comunicare.


5. Cărți personalizate cu rol de amintiri pentru o viață


Copiii pot beneficia de aceste cărți personalizate pe tot parcursul copilăriei și chiar și mai târziu, ca amintiri frumoase.


6.Cadouri personalizate pentru evenimente speciale


Cărțile personalizate pentru copii pot fi, de asemenea, cadouri excelente pentru evenimente speciale, precum ar fi zilele de naștere, onomastice sau alte ocazii festive (Crăciun, Paște,1 Iunie etc). Acestea pot fi personalizate cu numele copilului și pot include imagini specifice acestuia, ceea ce le face un cadou personal, unic. Ele pot include mesaje speciale sau cu imagini care să se potrivească cu tema evenimentului.


7. Învățare distractivă


Cărțile personalizate pentru copii oferă o modalitate distractivă și interactivă de a învăța lucruri despre lume și viață. Atunci când copiii se implică în povestea și personajele cărții, aceștia pot învăța prin intermediul divertismentului. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea retenției informațiilor și poate face învățarea mai plăcută și mai eficientă.


8. Încurajarea relației părinte-copil


Cărțile personalizate pot fi, de asemenea, un mod excelent de a încuraja și de a consolida relația părinte-copil. Atunci când copiii citesc împreună cu părinții lor, aceștia pot simți o mai mare conexiune și împărtăși o experiență unică și plăcută. De asemenea, părinții pot utiliza aceste cărți personalizate pentru a crea momente speciale de povestit sau de citit împreună cu micuții lor.


Vrei și tu să comanzi o carte personalizată pentru copilul tău?


Atunci apasă pe imaginea ce urmează ca să intri în magazinul online atelieruldeeroi.com și să alegi de acolo cartea ce se potrivește cel mai bine pentru micuțul tău!





Atelierul de Eroi - date contact:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!