Bețe parfumate pentru cameră: creează un microclimat zen la tine acasă!

Mulți oameni iubesc bețișoarele parfumate, le consideră un element important pentru crearea unui microclimat mai bun în casă, altora le este frică de ele pentru că sunt asociate în mintea lor cu ritualuri asiatice sau chiar tradiții oculte. 

Difuzoare moderne și familiare: Alege bețișoare parfumate pentru cameră


Adevărul este că bețișoarele aromatice sunt purtătoare de parfumuri elixir care pot îmbunătăți starea de spirit, pot crea o atmosferă relaxantă. Și asta chiar fără a face meditații sau ședințe de hipnoză profundă.


Bețele pentru aromoterapie  în sine sunt cel mai adesea confecționate din bambus sau din fibre ecologice. Folosind astfel de mijloace parfumate de a schimba aerul dintr-o încăpere, energia acesteia, este imperativ să cunoaști compoziția lichidului ce se va răspândi prin cameră și să o înțelegi.


Dacă nu prea vrei să folosești bețișoare parfumate clasice, deoarece în mintea ta le asociezi prea mult cu lumânările de la biserică, având în vedere că le-ai văzut în atâtea și atâtea documentare despre Tibet, poți alege un difuzor de parfum cu bețișoare de la elixirparfum.ro. 


Cu siguranță că este mai puțin periculos din punctul de vedere al mirosului emanat și, de ce să nu recunoaștem cinstit, mult mai familiar culturii noastre vestice, deoarece un difuzor clasic cu bețișoare seamănă foarte mult cu o sticluță de parfum. 


Avantajul principal al unui difuzor de parfum cu bețișoare încorporate este acela că este vorba de un parfum static care va fi prezent în mod constant în casă. 


Un bețisor parfumat, după ce l-ai aprins, se consumă în scurtă vreme, plus că nu toată lumea se simte confortabil în prezența fumului pe care îl emană.


Plus că trebuie să ai și mare grijă unde stă acel bețișor în timp ce arde. Mai ții minte cum în copilărie, de Crăciun, realizam cu toții felicitări fabuloase folosind un bețisor parfumat aprins pe care îl apropiam de marginea hârtiei pe care urma să scriem? Marginile se dantelau ușor sub acțiunea jarului rezultat din bețișorul de bambus și așa puteam crea o micuță operă de artă care, așezată lângă brad, era apreciată de părinți așa cum se cuvenea.



Dacă tu consideri că un difuzor este un obiect mai modern, care poate să se integreze grozav în încăperea unde este așezat, orientează așadar spre unul cu un parfum esențial de calitate superioară de la elixirparfum.ro.

Arome delicate pentru încăperea ta: Bețișoare parfumate de la Elixir Oriental


Nu trebuie să alegi o aromă foarte puternică pentru că, dacă vei fi literalmente atacat de parfumul prea intens ori de câte ori vei intra în acea cameră, o să ajungi să o detești în scurtă vreme. Și nu vrei să ajungi în situația asta, nu-i așa?


Mai degrabă alege un miros mai blând, de flori de primăvară sau un miros lemnos. Difuzoarele cu bețișoare au în interior o combinație de alcool și ulei parfumat sau doar ulei aromatic, după caz.


Acolo unde nu se află decât ulei aromat, un astfel de sistem poate fi folosit până la 5 luni. Difuzoarele cu alcool și ulei au arome ceva mai puternice, mai saturate, dar și se consumă mai rapid. 


În ceea ce privește bețișoarele în sine, cu cât acestea sunt mai lungi, cu cât sunt mai numeroase, cu atât aroma va fi mai expresivă. Aceasta pentru că elixirul aromat trece de la baza de ulei sau alcool pe structura poroasă a bețișoarelor de bambus și ușor-ușor, parcurge drumul până în vârf, după care se răspândește lin în întreaga încăpere.


Multe persoane preferă în ultima vreme difuzoarele cu parfumuri delicate de iasomie, vanilie, garoafe, lavandă, lotus și salvie, liliac. 


Magazinul online Elixir Oriental îți oferă o gamă largă de bețe parfumate pentru cameră cu parfumuri individuale sau cu diferite combinații de arome. Vei găsi aici și tu cu siguranță produsul potrivit pentru locuința sau chiar pentru biroul tău.

Elixir: Bețișoare parfumate – Liliac





Liliacul este o floare cu un parfum bogat și atrăgător, care îi place multor oameni. Difuzorul cu bețe parfumate care emană aromă liliac poate crea o atmosferă plăcută în casa sau biroul tău umplându-l cu un parfum dulce, floral.


Există foarte puține date istorice despre prima producție și utilizare a parfumului de liliac. Practic nu există. Se crede că a fost obținut pentru prima dată în Orientul Mijlociu. Liliac a crescut mult în grădinile nobilimii Imperiului Otoman. Poate că acolo a fost obținut prima dată și uleiul esențial de liliac.


Marinarii din vechime luau cu ei flori sau o crenguță de liliac când plecau în călătorie pe mare, ca un talisman. Liliacul este considerată în astrologie o plantă favorabilă celor din zodia Gemeni. Dar oricine, indiferent de zodie, poate comanda un difuzor cu bețișoare parfumate pentru cameră care să emane asemenea miros plăcut.


Aroma blândă, dulce și liniștitoare a liliacului este familiară tuturor. El este primul vestitor al debutului verii, așa cum ghiocelul ne anunță sosirea primăverii. Florile de liliac ne îndeamnă la visare, la o mulțime de amintiri plăcute. 


Varietatea de culori și forme ale florilor sale ne copleșește. Flori de liliac albe, cu diverse nuanțe de albastru, roz, violet, flori de liliac simple sau flori de liliac bătute. De ce să nu îți comanzi o sticluță elixir cu parfumul lor concentrat care să se răspândească ușor, diafan, săptămâni întregi în locuința sau chiar biroul tău?


Elixir: Bețișoare parfumate – măr cu scorțișoară


O combinație interesantă de note aromatice moi și strălucitoare, proaspete și dulci de măr și scorțișoară creează o atmosferă familiară oriunde, dar mai ales acasă. Mai ales iarna, dar ți în celelalte anotimpuri, dacă vrem să readucem în mintea noastră bucuria Crăciunului.

Dar mai ales ne aduce aminte de bunica. Inhalând aroma de mere si scortisoara iti vei aminti de plăcinta ei grozavă de mere și scorțișoară de-abia scoasă din cuptor, la care te repezeai fără să ami aștepți ca să se răcească.


Este cel mai bun remediu contra stresului și a oboselii, după o zi solicitantă la birou. Comandă-l și tu de pe elixirparfum.ro!


Datele de contact ale firmei ELIXIR ORIENTAL sunt următoarele:


  • Adresa: Bulevard Decebal nr. 4/8, Baia Mare, Romania

  • Telefon: 0742.081.015 sau  0748.363.741

  • Email: contact@elixirparfum.ro sau contact@elixirbalsam.ro

  • Site: elixirparfum.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!