Scaune pentru jocuri pe calculator: cum să alegi scaunul perfect pentru tine?

Scaunele pentru jocuri pe calculator sunt o investiție importantă pentru orice gamer care se respectă. Un scaun confortabil poate face diferența între o sesiune de gaming plăcută și una plină de dureri de spate și gât. Există o mulțime de scaune pentru jocuri pe calculator disponibile pe piață, așa că poate fi dificil să alegi unul care să fie potrivit pentru tine. Află în continuare cum poți alege un astfel de scaun special pentru jucătorii pasionați de la Birou Concept Sebeș.


1. Stilul tău de joc pe calculator


Primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi un scaun pentru jocuri pe calculator este stilul tău de joc. Dacă ești un jucător pasionat care petrece ore în șir în fața calculatorului, atunci vei avea nevoie nu doar de un birou reglabil ultimul răcnet, ci și de un scaun care să îți ofere un suport bun pentru spate și gât. Dacă ești un jucător de ocazie, care petreci doar de distracție, din când în când, timp în fața calculatorului jucându-te online, atunci poți opta pentru un scaun ergonomic, dar mai puțin scump.


De exemplu, ia-ți modelul de scaun pentru jocuri DYNAMIQ V7 (Y-2706):



scaun gameri

E realizat din piele ecologică, te ține chiar dacă ai o greutate ceva mai mare (rezistă până la 130 de kg), arată bine și e foarte durabil. (Dă clic pe poză pentru detalii suplimentare și preț!)

2. Confortul pe care scaunul pentru gameri îl oferă


Un scaun pentru jocuri pe calculator trebuie să fie confortabil. Scaunul trebuie să aibă un spătar suficient de înalt ca să îți poată susține corect spatele și gâtul, nu doar să fie moale și confortabil. De asemenea, scaunul trebuie să aibă o bază foarte stabilă, care să nu fie în pericol ca să se răstoarne atunci când te miști în focul jocului, defocusându-te tocmai când ești pe cale să ajungi la nivelul următor al competiției online.


3. Alege un scaun care se potrivește dimensiunilor tale


Este important să alegi un scaun pentru jocuri pe calculator care să se potrivească dimensiunilor tale. Un scaun de acest gen care este prea mare sau prea mic nu va fi confortabil și este de cele mai mult ori sursa principală a apariției unor dureri de spate atroce. Asigură-te așadar că scaunul pentru gameri pe care îl comanzi de pe net are o gamă largă de reglaje, astfel încât să poți ajusta înălțimea, adâncimea și lățimea scaunului spre a ți se potrivi perfect. Gândește-te la această piesă de mobilier ca la o haină exterioară pe care o îmbraci înainte de a te avânta în lumea jocurilor virtuale. Vrei să nu te jeneze în niciun fel, pur și simplu să uiți că stai pe un scaun, că ești 100% absorbit în povestea unde tu ești eroul principal.


Ce zici de propunerea Birou Concept Sebeș: Scaun pentru Jocuri DYNAMIQ V3 (Y-2666)?

scaun Birou Concept Sebeș
Pentru a afla ce tipuri de reglaje are, e suficient să dai click pe poza de mai sus. Plus că este suplu și confortabil în același ti
mp!



4. Durabilitate 


Scaunul pe care îl alegi trebuie sa fie durabil și să reziste la uzură. Mai mult decât ori alt tip de scaun pentru calculator, acest scaun va fi martorul tăcut al tuturor campaniilor tale de joc. Și va suporta multe atât când vei ieși victorios în bătăliile tale online, dar și când vei pierde. Plus că îl vei folosi constant, ore și ore în șir. Deci ia-ți un scaun-companion care să te sprijine la bine și la rău, la fel ca și un mouse de calitate.


4. Ia în considerare și caracteristicile suplimentare ale scaunului pentru gameri


Pe lângă confort și suportul pe care ți-l oferă, există și alte caracteristici pe care le poți lua în considerare atunci când alegi un scaun pentru jocuri pe calculator. Acestea se referă la accesorii precum ar fi:


  • Suportul lombar. Un suport lombar bun poate ajuta mai eficient la prevenirea durerilor de spate.

  • Suportul pentru cap. Un suport pentru cap poate fi util pentru a te relaxa atunci când te joci.

  • Brațele reglabile. Brațele reglabile ale scaunului pentru jocuri pe calculator pot ajuta la găsirea unei poziții cât mai confortabile.

  • Role. Rolele atașate bazei scaunului sunt extrem de utile deoarece ele pot ajuta la deplasarea ușoară  a scaunului prin cameră.


5. Bugetul de care dispui


Prețurile scaunelor pentru jocuri pe calculator variază de la câteva sute de lei la câteva mii de lei. Alege un scaun pentru gameri care se potrivește bugetului tău, dar nu face rabat la calitate. Alege o piesă de mobilier de calitatea cea mai bună pe care o poți avea în limita de buget pe care o ai. Nu te zgârci la bani, pentru că doar alegând un scaun care îndeplinește toate nevoile tale de confort, de suport pentru spate și gât, dar și ca design, vei avea o experiență plăcută în utilizare. 

6. Design


Și nu uita nici de aspectul scaunului, chiar dacă nu este primul element de pe listă. Nu ți-ai dori să îți urăști din toți rărunchii scaunul de gameri pentru că este foarte urât, nu-i așa? Un scaun pentru jocuri pe calculator poate adăuga un plus de stil la camera ta. Și asta nu e puțin lucru pentru psihicul tău, mai ales când petreci atât de mult timp în fața monitorului.

Plus că jucându-te, vei lega prietenii și cu alți jucători din lumea întreagă. Nu vrei să îți fie rușine cînd te vezi cu ei online de scaunul pe care stai!


Iată alte două sfaturi suplimentare pentru a alege scaunul perfect pentru jocurile pe calculator:


  • Citește recenziile online. Acest lucru te poate ajuta să faci o alegere mai bună.

  • Nu te sfii să ceri sfaturi de la un expert. Un consultant de vânzări te poate ajuta să alegi scaunul perfect pentru tine.


Iar după ce l-ai cumpărat, nu uita de următoarele lucruri:



  • Reglează înălțimea scaunului astfel încât picioarele tale să fie poziționate ferm pe podea.

  • Reglează spătarul scaunului astfel încât acesta să fie înclinat la un unghi de 100-110 de grade.

  • Reglează brațele scaunului astfel încât să fie la aceeași înălțime cu biroul tău.



Cred că merită să arunci pe privire pe site-ul birouconcept.ro cum am făcut și eu, pentru că s-ar putea să găsești acolo scaunul reglabil pentru jocuri pe calculator care să te mulțumească pe deplin!


Date Companie:

SC Birou Concept SRL

Reg. Com J01/1547/2022

CUI RO47000120

Adresa:

Petrești, str. 1 Mai, nr. 308,

ap. 9, parter, jud. Alba, cod 515850

Program:

Luni – Vineri: 08:00 AM – 16.00 PM

Sâmbătă – Închis

Dumincă: Închis

Telefon Mobil: +40765859112

Email: office@birouconcept.ro 

Facebook: birouconcept



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!