SuperBlog 2023: Bloggeri de limba română, veniți la Sărbătoarea Creativității!

SuperBlog 2023, vestita competiție deschisă celor care mai cred în creativitate, nu în chatGPT, nu lipsește nici în acest an. Participă și tu alături de mine! Pentru mine, anul acesta se împlinesc 10 ani de la prima participare!!!




 În ce perioadă se desfășoară concursul SuperBlog 2023?

Concursul se va desfășura în perioada 1 octombrie 2023 - 1 decembrie 2023. Ca de obicei, va veni cu provocări din cele mai interesante pentru aceia care cred că talentul în ale blogging-ului nu poate să fie algoritmat și nici înghesuit în doar două valori: 0 și 1.

Scrierea de articole creative pe un blog poate avea beneficii multiple atât pentru autor, cât și pentru cititori.


Într-o lume în care imaginea este la putere, în care TiK Tok-ul este înbrățișat frenetic de tot mai mulți români, alege și tu să fii diferit!

Conținut original și interesant poți face și cu ajutorul cuvintelor scrise, nu doar prin intermediul cuvintelor rostite.

Cu cât ești mai original, cu atât ieși mai mult în evidență datorită stilului tău inconfundabil. Și asta te poate poziționa mult mai bine pe motoarele de căutare și automat diferenția de alți bloggeri de pe nișa ta.

De ce să participi la SuperBlog 2023?

Într-o lume în care oamenii citesc tot mai puțin, iar de scris ceva izvorât din mintea lor a devenit deja o excepție, tu alege să fii altfel!

Dacă vrei scrie niște articole interesante, vei putea chiar să aduni în jurul blogului tău niște oamenii aflați pe același nivel vibrațional cu tine. Alege să fii special!

În loc să faci cursuri de dezvoltare a creativității, mai bine înscrie-te și tu la SuperBlog 2023 și vei putea să îți măsori forțele cu alți creativi în ale blogging-ului.

Un blog mai altfel poate deveni și o sursă de venituri deoarece, indiferent ce spun unii, oamenii apreciază lucrurile pe care ei nu le pot face cu ușurință. Iar într-o lume în care tot mai mulți devin analfabeți funcționali, cei care știu să scrie frumos și interesant, inspirațional fac diferența! Și chiar sunt plătiți pentru asta de cei care apreciază calitatea. Restul pot rămâne la textele scrise de chatGPT, Bing AI și alte asemenea programe care se laudă că pot scrie... creativ! Atât de creativ că se poate vedea de la o poștă că nu sunt scrise de un copywriter sau un blogger.

SuperBlog 2023 - competiția națională pentru bloggerii care mai cred că lumea poate să fie mai frumoasă și prin textele lor originale!

Crearea de conținut creativ îți poate aduce o mare satisfacție personală și împlinire. Te poți simți mândru de muncă ta și de impactul pe care îl ai asupra cititorilor tăi. Un articol creativ de blog poate ca și un advertorial să informeze, să invite la a cumpăra un produs sau un serviciu.

Așadar, scrierea de articole creative pe un blog poate fi o experiență extremă de satisfăcătoare și benefică, atât pentru tine, cât și pentru comunitatea ta de cititori.

Intră pe SuperBlog 2023 și tu, unde voi participa și eu, la fel ca și în alți ani! Cu siguranță o să îți placă mult. Va fi un soi de Olimpiadă a scrisului. Doar că una care se desfășoară anul, nu din patru în patru ani.

Pentru înscrieri accesează linkul: https://super-blog.eu/cum-participi


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!